06 / 05 / 2024

mecidiyeköyde emlak

mecidiyeköyde emlak

1942 yılında açık artırma usulüyle İstanbul'un muhtelif ilçelerinde bulunan ev ve arsalar satılacakmış. Fatih'te 52 metrekare arsa 43 liraya, Mecidiyeköy'de 4 bin 165 metrekare arsa bin 166 liradan satılacakmış.

1942 yılında Mecidiyeköy'de bin 598 metrekare arsa bin 586 liraya satılacakmış!

1942 yılında İstanbul Defterdarlığı tarafından Mecidiyeköy'de bin 568 metrekare arsa bin 586 liradan satışa çıkarılmış. Metrekaresi bir liradan satılacak olan arsa, 48 tane Reşat Altın'ı karşılığında alınabiliyormuş.

1935'te Mecidiyeköy'deki ünlü fabrikanın karşısındaki arsanın metrekaresi 80 kuruşa satılık!

1935 yılında, İstanbul Milli Emlak Müdürlüğü açık artırma ile arsa, bina ve arazileri açık artırma ile satılığa çıkarmış. Bunlardan biri de Mecidiyeköy'deki ünlü fabrikanın karşısındaki arsa...

Emlak Konut GYO'nun Mecidiyeköy'de inşa edeceği 20 katlı binanın imar planları onaylandı!

Emlak Konut GYO'nun Şişli Mecidiyeköy'de inşa edeceği 20 katlı binanın imar planları onaylandı. İşte detaylar...

Kadiroğulları İnşaat Gıda Turizm Elektronik Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Kadiroğulları İnşaat Gıda Turizm Elektronik Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi, Suat Türk Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile 3 Ekim'de Şişli, Kuştepe Mahallesi, Mecidiyeköy Yolu Caddesi'nde açıldı.

1947 yılında emlak sahipleri telaşta!

1947 yılında Belediye ile Emlak Kredi Bankası'nın kurduğu şirketin konut buhranının önüne geçmek için Mecidiyeköy'de konut inşa etmeye başlaması emlak sahiplerini telaşa düşürmüş ve emlak sahipleri belediyenin konut yaptıramayacağını savunmuşlar.

1947 yılında Mecidiyeköy'de 42 adet ev inşa edilecek!

1947 yılında konut buhranının önüne geçmek için Belediye ile Emlak Kredi Bankası arasında kurulan Emlak Şirketi, Mecidiyeköy'de 25 bin ile 37 bin 500 bin lira arasında satılacak 42 adet ev inşa edecekmiş.

1936 yılında Mecidiyeköy'de havalimanı inşa edilecek!

1936 yılında Yeşilköy'de bulunan havalimanı İstanbul'a uzak olduğundan Hava Yolları İdaresi, yeni bir havalimanı yapılmasını kararlaştırmış. Yeni yapılacak istasyon, Mecidiyeköy'de Milli Emlak'a ait bir arazide inşa edilecekmiş.

Köylerde emlak vergisi var mı?

Emlak vergisi, Türkiye sınırları içerisinde yer alan tüm taşınmaz mallar için ödeniyor. Ancak bazı taşınmazlar vergiden muaf oluyor. Peki, köyde yer alan arazi, tarla, arsa ve evler için emlak vergisi ödenir mi? Köylerde emlak vergisi var mı?

Belediye olan köylerde emlak vergisi!

Emlak vergisi kanunu madde 4/u ve madde 14/g gereğince köyde yer alan taşınmazlar da emlak vergisinden muaf tutuluyor. Belediye olan köylerde emlak vergisi muafiyeti kalkar mı? İşte köylerde emlak vergisi..

Emlak vergisinden muaf olan köy belediye olursa ne olur?

Köyde yer alan taşınmaz mallar emlak vergisinden muaf tutuluyor. Peki, emlak vergisinden muaf olan köy belediye olursa ne olur? Köyün belediye olması halinde emlak vergisi muafiyeti kalkar mı?

Köyde emlak vergisi ödenir mi?

1319 sayılı Emlak Vergisi Kanunu gereğince, Türkiye sınırları içerisinde yer alan tüm bina ve araziler vergiye tabi tutuluyor. Peki, köyde yer alan arsa, arazi ve binalara emlak vergisi ödenir mi? Köyde emlak vergisi ödenir mi?

Manisa emlak piyasası rahatladı!

Manisa'nın Köprübaşı ilçesinde yapılan ilk ölçümlerde, uranyum değerleri normal seviyelerde çıktı. Köy muhtarı İbrahim Kırılmış konuyla ilgili iddiaların ardından köyde emlak değerlerinin düştüğünü, bir karmaşa yaşandığını dile getirdi...

Emlak Konut Quasar İstanbul'a 70 milyon dolar yatırım yapacak!

Emlak Konut GYO Mecidiyeköy'de yer alan Quasar İstanbul projesine 70 milyon dolar yatırım yapacağını açıkladı...

Emlak Konut Quasar İstanbul ihalesi bugün saat 15.00'te!

Emlak Konut GYO, Quasar İstanbul ticari ünitelerinin ihalesini bugün saat 15.00'te yapıyor. Viatrans - Meydanbey ortak girişimi olan Quasar İstanbul, Mecidiyeköy'de Eski Likör Fabrikası arazisinin üzerinde inşa ediliyor.

mecidiyeköyde emlak Haberi

mecidiyeköyde emlak

İstanbul Deftardarlığı'ndan:

                                                          Muhammen 

                     Cinsi                                   bedel   Teminat

  Mecidiyeköy'de 8 pafta, 57 ada 32       3109,60   234

parsel nolu 3887 metre murabbaı arsa.

  Yeniköy'de Malakof Sokak'ında eski           42     4 

16, 18 yeni 20 sayılı arsanın 1/2 hissesi.

  Beyoğlu'nda İnönü Mahallesi'nin Çilingir     250     19

Çıkmazı Sokak'ında eski ve yeni 9 sayılı ev.

  Mecidiyeköy'de 2 pafta, 10...