05 / 05 / 2024

Mecit Öztekin

Mecit Öztekin

Mahya Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hüsnü Devecioğlu, Mecit Öztekin, Hüseyin Özcan Devecioğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 12 Eylül'de kuruldu.

Öztekinler Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztekinler Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Yaver Öztekin tarafından kuruldu.

Leed Zemin Teknolojisi Mühendislik Geoteknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Leed Zemin Teknolojisi Mühendislik Geoteknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Damla Toprakçı ve Özlem Mecit ortaklığında kuruldu.

Teksanlar İnşaat Metal Elektrik Kimya Ve Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teksanlar İnşaat Metal Elektrik Kimya Ve Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da Mecit Altun tarafından kuruldu.

Hfr Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Hfr Yapı Anonim Şirketi Sarıyer'de Mecit Alaısavy, Kerem Savaş Keleş, Hakime Furkan Alaısavy ve Merve Keleş ortaklığında kuruldu.

Lina Teknik Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lina Teknik Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Enes Öztekin tarafından kuruldu.

Manisa'da OSB arsalarına talep artıyor! 

Mecit Osmanlı Gayrimenkul Danışmanlığı’nın sahibi Mecit Osmanlı, Manisa Organize Sanayi Bölgesi'nde son zamanlarda arsa yatırımlarının arttığını dile getirdi. 

Ms Power İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ms Power İnşaat Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mecit Alaısavy, Kerem Savaş Keleş, Hakime Furkan Alaısavy ve Merve Keleş ortaklığında kuruldu.

Kağıthane Gültepe Kapalı Otopark projesinin inşaatı başladı!

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlut Öztekin'in önem verdiği projelerden biri olan Gültepe Kapalı Otopark ve Pazaryeri Projesi'nin inşaatı başladı. 

Rma Yapı İnşaat Taahhüt Mimarlık Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Rma Yapı İnşaat Taahhüt Mimarlık Mühendislik Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mecit Yeşildal ve Rüştü Dücan ortaklığında kuruldu.

Gayrimenkulde 21. Yüzyılın trendi yeşil binalar oldu!

Gayrimenkul Danışmanı Mecit Osmanlı, 'Gayrimenkulde 21. Yüzyılın Trendi: Yeşil Binalar'ı kaleme aldı. İşte Mecit Osmanlı'nın o yazısı...

Metropol Europias 1453 Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metropol Europias 1453 Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mecit Yazıcı ve Nazmi Orkan Barış ortaklığında kuruldu.

Ticari gayrimenkulde Kovid-19 sonrası neler olacak?

Gayrimenkul Danışmanı Mecit Osmanlı, ticari gayrimenkulde pandemi süreci sonrası beklentileri ile ilgili bir yazı kaleme aldı. İşte Mecit Osmanlı'nın o yazısı...

Konut sektöründe pandemi sonrası yükselen trendler neler?

Gayrimenkul Danışmanı Mecit Osmanlı konut sektöründe pandemi sonrası yükselen trendler ile ilgili bir yazı kaleme aldı. İşte Mecit Osmanlı'nın o yazısı...

Mecit Öztekin Haberi

Mecit Öztekin
Mahya Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hüsnü Devecioğlu, Mecit Öztekin, Hüseyin Özcan Devecioğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 12 Eylül'de kuruldu. 


Mahya Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1)Yurt içinde ve dışında aşağıda yazılı resmi veya özel inşaat taahhütlerinde bulunmak 2) Beton, çelik, kargir, prefabrik inşaat taahhüt projelendirme işleri, 3) Toplu konut veya tek konut taahhüt ve yapımı, 4) İşyerleri, fabrikalar, komple sınai tesisler, cami, hastane, okul gibi sosyal tesisler yapımı, 5) Spor tesisleri, turistik tesisler, oteller, park ve bahçeler yapmak, 6) Barajlar, limanlar, kanallar, sulama tesisleri, temiz ve pis su şebekeleri kanalizasyon tesisleri, tasfiyes ve bertaraf tesisleri, aritma ve içme suyu ve bunlara ait depolama tesisleri yapmak, 7) Karayolları ve demir yolları ile...