04 / 05 / 2024

Medical Park kocaeli

Medical Park kocaeli

MedIcal Park ve Liv Hospital hastanelerini bünyesinde bulunduran Medical Park Grubu yeni bir hastane modelini hayata geçiriyor. İlk Kocaeli'nde kurulacak.

Medical Park Göztepe yıllık 27 milyon TL'ye kiraya verilecek!

2007 senesinden itibaren faaliyet gösteren Medical Park Göztepe Hastanesi kiralanıyor. Hastane için 2 milyon 250 bin TL isteniyor. 

Kocaeli'deki eski askeri binanın yerine restoran inşa ediliyor!

Yatırımlarına devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi her şeyin düşünüldüğü sahil parkındaki eski binayı yıkarak yeni restoran inşa ediyor.

Kocaeli Ormanya’ya ikinci otopark inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Doğal Yaşam Parkı Ormanya ikinci otoparkı inşa ediyor.

Kocaeli Kongre Merkezi tamamlanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Tahir Büyükakın, yapımı büyük ölçüde tamamlanan Kartepe Köseköy Kavşağı ve SEKA Park alanında hayata geçirilen Kocaeli Kongre Merkezi’ni inceledi.

İstanbul-Kocaeli Yolu sit alanından geçecek!

İstanbul’un trafiğini rahatlatmak içim hazırlanan yeni İstanbul-Kocaeli Karayolu projesi, 3 ayrı ihaleyle 3 ayrı firmaya 22 ayda tamamlatılacak. Yol, Ballıkayalar Vadisi’ni de içine alan, 1. derece doğal sit alanı olan tabiat parkından geçecek...

Sarıyer'deki dev hastane projesi iptal edildi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, CHP ile Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın itirazı üzerine Sarıyer İstinye’de boğaz sırtlarında Medical Park Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı olan eski Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta’nın yapacağı spor akademisi ve spor hastanesinin plan değişikliğini iptal etti.

VM Medical Park Pendik hizmete açıldı!

62 bin metrekarelik kapalı alanda hizmet verecek olan MLP Care'in, 30'ncu hastanesi olan İstanbul Pendik VM Medical Park hastanesi bugün hasta kabulüne başladı.

Çayırova’ya 10 bin metrekarelik dev şehir parkı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Çayırova'ya 10 bin metrekarelik park inşa ediyor.

Sarıyer’deki Avcılık Atıcılık Kulübü arazisine Spor Hastanesi geliyor!

Sarıyer İstinye’de boğaz sırtlarında Medical Park tarafından inşa edilecek olan özel spor hastanesinin 2016 yılından beri tartışma konusu olan imar planları koruma kurulu tarafından da onaylandı.

Trabzonspor'da iki gayrimenkul projesi!

Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, Medical Park Stadı'nda gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Usta, kulübün 2 yeni gayrimenkul projesi olduğunu ifade etti.

Kocaeli Akçaray bugün hizmete açılıyor!

Kocaeli'nin beklediği Akçaray bugün gerçekleşecek tören ile yolcu taşımaya başlayacak. Tramvay, Otogar-Seka Park arasında 20 dakika ara ile yolcu taşıyacak..

TOKİ statları 2016'nın en iyileri oldu!

TOKİ tarafından inşa edilen Yeni Eskişehir Stadyumu, Sivas Arena ve Medical Park Arena dünyanın en iyi 10 stadı arasında yer aldı.

Kocaeli Büyükşehir’den Nusaybin’e üç park!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Nusaybin'de hayata geçirdiği Kardeşlik Parkı, Barış Mahallesi Parkı ve Bulun Sokak Parkı'nı hizmete açtı.

Medical Park kocaeli Haberi

Medical Park kocaeli

MedIcal Park ve Liv Hospital hastanelerini bünyesinde bulunduran Medical Park Grubu yeni bir hastane modelini hayata geçiriyor. İlk Kocaeli'nde kurulacak. VM (VIP Medical) Park hastanesinin öncelikli hedefi bölgedeki özel sağlık sigortalı (ÖSS) çalışanlara ulaşmak. MLP Care Grup Koordinatörü Başak Erel, SGK'lı hastaların da yararlanacağı ama ağırlıklı olarak özel sağlık sigortalı hastaların hedeflendiği hastane modelinde SGK ile anlaşması olmayan doktorların da görev yapacağını söyledi. "Özel sağlık sigortalı hastaları hiç bekletmeden hizmet vereceğimiz bir model oluşturduk. ÖSS'li hastalar sağlık için ekstra para harcadıklarından beklemek istemiyorlar. Biz de bu ihtiyaçtan hareketle böyle bir model oluşturduk. SGK ile anlaşması olmayan 25-30 hekim de hastanede görev yapacak" diyen Erel, hastanede hasta oranının yüzde 70 ÖSS'li, yüzde 30 ise SGK'lı olmasını planladıklarını kaydetti. 


600 KİŞİYE İSTİHDAM

300'ün...