04 / 05 / 2024

Medicana hastanesi Sivas

Medicana hastanesi Sivas

Medicana Sağlık Grubu, Medicana Sivas Hastanesi ile hizmet zincirine yeni bir halka daha ekledi. Böylece grubun Hastane sayısı 11'e yükselirken çalışan sayısı 5 bine yaklaştı.

Medicana Ataköy açıldı, sırada Medicana Zincirlikuyu var!

30 seneyi aşkın tecrübesiyle ve Türkiye’nin 7 iline sağlık hizmeti sunan Medicana Sağlık Grubu, 15. hastanesi olan Medicana Ataköy’ü de hizmete açtı.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesi'nin inşaatında son durum ne?

Sivas'ta hayata geçirilen 1071 yatak kapasiteli Cumhuriyet Üniversitesi Yeni Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nin inşaatı hız kesmeden devam ediyor.

Medicana Ataşehir açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Medicana Sağlık Grubu, 95 milyon dolarlık yatırım yaptığı 14. hastanesi Medicana Ataşehir'i hizmete açtı.

Medicana Ataşehir Hastanesi hizmete açıldı!

Medicana Sağlık Grubu'nun 14'üncü hastanesi 95 milyon dolarlık yatırımla hizmete açıldı. Grup, İstanbul'da iki yeni hastane yatırımı daha planlıyor.

Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi 2023'te açılacak!

Sivas'ta 500 milyon liraya mal olacak Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi inşaatında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Hastanenin 2023 yılında hizmete açılması bekleniyor. 

Medicana Grubu’ndan iki hastane yatırımı!

Yaklaşık 30 yıl önce temelleri atılan Medicana Sağlık Grubu eylül başında Ege Bölgesi’ndeki ilk hastanesini İzmir’de açtı. Şimdi ise sırada 200 yatak kapasiteli Ataşehir hastanesi var. İki hastane için toplam 205 milyon dolarlık yatırım yapan grubun bu yılki ciro hedefi ise 1.9 milyar TL.

Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nin inşaatı tam gaz!

Sivas'ta yaklaşık 500 milyon liraya mal olacak Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nin inşaatı son sürat devam ediyor...

Medicana International İzmir Hastanesi hizmete girdi! 

Medicana Sağlık Grubu'nun sağlık alanında 30 yıla yaklaşan hastanecilik deneyimini aktardığı Medicana International İzmir Hastanesi hizmete açıldı.

Medicana Sağlık'tan Bursa'ya 100 milyon dolarlık yatırım!

Medicana Sağlık Grubu, bugüne kadarki en büyük yatırımını Bursa’da yaptı.  Nilüfer'de 100 milyon dolarlık harcamayla yapımı tamamlanan Medicana Bursa Hastanesi yeni yılda 300 yatak kapasitesi ve tüm sağlık birimlerinde toplam bin personelle hizmete girecek.

Medicana Kadıköy 9 Ekim'de hasta kabulüne başlayacak!

Medicana Sağlık Grubu'nun Kadıköy'de 50 milyon dolarlık yatırımla inşa ettiği Medicana Kadıköy Hastanesi, 9 Ekim'de hasta kabulüne başlayacak.

Özel Sivas Gültepe Hastanesi 30 milyon TL'ye inşa edildi!

Sivas Gültepe'de inşa edilen Özel Sivas Gültepe Hastanesi'nin yapımı tamamlandı. 30 milyon TL'ye yapılan hastanenin yakın sürede hizmete açılması bekleniyor.

Sivas Eski Numune Hastanesi yıkıldı!

Sivas'ta eski Numune Hastanesi yıkıldı. Hastane'nin yıkımı planlandığı gibi gitmedi. Binanın yıkımı olduğundan hızlı gelişti vatandaşlar büyük panik yaşadı.

TOKİ Sivas Gürün 25 Yataklı Devlet Hastanesi ihalesi bugün!c

TOKİ Sivas İli Gürün İlçesi 25 Yataklı Devlet Hastanesi İnşaatı için ihaleye çıkıyor. TOKİ Sivas Gürün 25 Yataklı Devlet Hastanesi ihalesi bugün yapılacak. 

Medicana hastanesi Sivas Haberi

Medicana hastanesi Sivas

Medicana Sağlık Grubu, Medicana Sivas Hastanesi ile hizmet zincirine yeni bir halka daha ekledi. Böylece grubun Hastane sayısı 11'e yükselirken çalışan sayısı 5 bine yaklaştı. Medicana sağlık Grubu CEO'su Reha ÖZKAYA, yeni yatırımla ilgili olarak şu açıklamalarda bulundu: “Türk sağlık sektöründe hem Medicana Sağlık Grubu'nun hem de sektörde diğer grupların yabancı hasta potansiyeli hızla arttı. Bildiğiniz üzere son yıllarda hızla büyüyen sağlık turizmi alanında Türkiye bugün, hasta ziyareti verilerine göre dünyanın önde gelen ilk on ülkesi içerisinde yedinci sırada yer alıyor. Ülkemizin bu global ekonomiden pay almasını sağlayan, taşın altına elini sokan bütün yatırımcıları kutlamak...