04 / 05 / 2024

medicana hastanesi şube

medicana hastanesi şube

Medicana Sağlık Grubu, Medicana Sivas Hastanesi ile hizmet zincirine yeni bir halka daha ekledi. Böylece grubun Hastane sayısı 11'e yükselirken çalışan sayısı 5 bine yaklaştı.

Medicana Ataköy açıldı, sırada Medicana Zincirlikuyu var!

30 seneyi aşkın tecrübesiyle ve Türkiye’nin 7 iline sağlık hizmeti sunan Medicana Sağlık Grubu, 15. hastanesi olan Medicana Ataköy’ü de hizmete açtı.

Medicana Ataşehir açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Medicana Sağlık Grubu, 95 milyon dolarlık yatırım yaptığı 14. hastanesi Medicana Ataşehir'i hizmete açtı.

Medicana Ataşehir Hastanesi hizmete açıldı!

Medicana Sağlık Grubu'nun 14'üncü hastanesi 95 milyon dolarlık yatırımla hizmete açıldı. Grup, İstanbul'da iki yeni hastane yatırımı daha planlıyor.

Medicana Grubu’ndan iki hastane yatırımı!

Yaklaşık 30 yıl önce temelleri atılan Medicana Sağlık Grubu eylül başında Ege Bölgesi’ndeki ilk hastanesini İzmir’de açtı. Şimdi ise sırada 200 yatak kapasiteli Ataşehir hastanesi var. İki hastane için toplam 205 milyon dolarlık yatırım yapan grubun bu yılki ciro hedefi ise 1.9 milyar TL.

Medicana International İzmir Hastanesi hizmete girdi! 

Medicana Sağlık Grubu'nun sağlık alanında 30 yıla yaklaşan hastanecilik deneyimini aktardığı Medicana International İzmir Hastanesi hizmete açıldı.

Medicana Sağlık'tan Bursa'ya 100 milyon dolarlık yatırım!

Medicana Sağlık Grubu, bugüne kadarki en büyük yatırımını Bursa’da yaptı.  Nilüfer'de 100 milyon dolarlık harcamayla yapımı tamamlanan Medicana Bursa Hastanesi yeni yılda 300 yatak kapasitesi ve tüm sağlık birimlerinde toplam bin personelle hizmete girecek.

Medicana Kadıköy 9 Ekim'de hasta kabulüne başlayacak!

Medicana Sağlık Grubu'nun Kadıköy'de 50 milyon dolarlık yatırımla inşa ettiği Medicana Kadıköy Hastanesi, 9 Ekim'de hasta kabulüne başlayacak.

Medicana Sivas şubesi hizmete açıldı!

Medicana Sağlık Grubu, Medicana Sivas Hastanesi ile hizmet zincirine yeni bir halka daha ekledi. Böylece grubun Hastane sayısı 11'e yükselirken çalışan sayısı 5 bine yaklaştı.

Has Mimarlık Shatt Al Arab Hastanesi’nin projesini hazırlıyor!

Has Mimarlık, Irak’ın Basra kentinin en modern hastanesi olacak Shatt Al Arab Hastanesi’nin projesini hazırlıyor...

İstanbul Fizik Tedavi Rehabilitasyon Hastanesi yeniden yapılacak!

İstanbul Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi yeniden yapılacak ve inşaatı Ağustos ayında başlayacak...

Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi yıkılacak!

İstanbul'un en büyük hastanelerinden olan Okmeydanı Eğitim Araştırma Hastanesi yıkılarak yerine bin yataklı yeni bir hastane yapılacak...

Okmeydanı Eğitim Araştırma Hastanesi yıkılıp yeniden yapılacak!

Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi, İslam Kalkınma Bankası’ndan sağlanan 158 milyon 930 bin Avro kredi ile İstanbul Sismik Riskin Azaltılması ve Acil Durum Hazırlık Projesi (İSMEP) kapsamında yıkılıp yeniden yapılıyor

Akfen İnşaat'tan Isparta Şehir Hastanesi ihalesine en iyi teklif!

Akfen İnşaat, Isparta Şehir Hastanesi ihalesinde en iyi teklifi verdi. Devlet yüklenici firmaya 25 yıl kira bedeli ödeyecek

medicana hastanesi şube Haberi

medicana hastanesi şube

Medicana Sağlık Grubu, Medicana Sivas Hastanesi ile hizmet zincirine yeni bir halka daha ekledi. Böylece grubun Hastane sayısı 11'e yükselirken çalışan sayısı 5 bine yaklaştı. Medicana sağlık Grubu CEO'su Reha ÖZKAYA, yeni yatırımla ilgili olarak şu açıklamalarda bulundu: “Türk sağlık sektöründe hem Medicana Sağlık Grubu'nun hem de sektörde diğer grupların yabancı hasta potansiyeli hızla arttı. Bildiğiniz üzere son yıllarda hızla büyüyen sağlık turizmi alanında Türkiye bugün, hasta ziyareti verilerine göre dünyanın önde gelen ilk on ülkesi içerisinde yedinci sırada yer alıyor. Ülkemizin bu global ekonomiden pay almasını sağlayan, taşın altına elini sokan bütün yatırımcıları kutlamak...