09 / 05 / 2024

Medya ve Halkla İlişkiler Boyutuyla Kentsel Dönüşüm Sempozyumu

Medya ve Halkla İlişkiler Boyutuyla Kentsel Dönüşüm Sempozyumu

Marmara Belediyeler Birliği (MBB) ve Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) işbirliğiyle düzenlenen "Medya ve Halkla İlişkiler Boyutuyla Kentsel Dönüşüm Sempozyumu" kitap haline getirildi.

Erdoğan Bayraktar: 6,5 milyon konut mutlaka yenilenmeli!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Medya ve Halkla İlişkiler Boyutuyla Kentsel Dönüşüm Sempozyumu'nda kentsel dönüşüm ile ilgili konuştu...

Medya ve Halkla İlişkiler Boyutuyla Kentsel Dönüşüm Sempozyumu!

Kentsel Dönüşüm 14 Aralık'ta Medya ve Halkla İlişkiler Boyutuyla Kentsel Dönüşüm Sempozyumu'nda masaya yatırılıyor...

Prof. Dr. Şükrü Ersoy'dan, Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'a cevap! İstanbul'da deprem olmayacak mı? 

Sosyal medya ve internet deprem uzmanlarını sürekli karşı karşıya getiriyor. Buna göre, "İstanbul, Ankara ve İzmir'de deprem olmayacak mı?" sorusu ve sorunun yanıtları aranıyor.

Sidney emlak piyasası spor, siyaset ve medya dünyasındaki ünlü isimlerin satışlarıyla canlandı!

Sydney emlak piyasası spor, siyaset ve medya dünyasının önde gelen isimlerinin bulunduğu yüksek riskli işlemlerde bir artışa tanık oluyor. İşte detaylar...

Sosyal medya sallanıyor! Boğaziçi Üniversitesi'nde İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi her an kapatılabilir!

Boğaziçi Üniversitesi’nde bazı fakülteler hakkında kapatma ve bölme kararları verildiği öğrenildi. Sosyal medya Boğaziçi Üniversitesi haberi ile sallanıyor. İşte ayrıntılar...

Rs House Medya Prodüksiyon Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Rs House Medya Prodüksiyon Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Uğur Öz tarafından kuruldu.

R And D Medya Ve İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

R And D Medya Ve İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Derviş Bülbül ve Aydın Diler ortaklığında kuruldu.

Sahadakimimar Medya Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Sahadakimimar Medya Ve Mimarlık Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Zahid Akpınar tarafından kuruldu.

And Ruby Maden Medya Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

And Ruby Maden Medya Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ebru Esra Yakut tarafından kuruldu.

Ev kiralarına sınırlama mı getiriliyor? Şehirlere göre kirada üst limit iddiası!

Bazı ev sahiplerinin fırsatçılık yaparak kiraları iki katına çıkarması sonrası, sosyal medya ve bazı medya kuruluşlarında "Ev kiralarına il il limit getiriliyor" şeklinde haberler yer almıştı. Ancak konu hakkında resmi bir açıklama yapıldı.

Sungurlar Grup İnşaat Elektrik Metal Tekstil Otomotiv Reklam Medya Organizasyon San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Sungurlar Grup İnşaat Elektrik Metal Tekstil Otomotiv Reklam Medya Organizasyon San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Karakollukçu tarafından kuruldu.

Saran Lojistik İnşaat Emlak Ve Medya Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Saran Lojistik İnşaat Emlak Ve Medya Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nülüfer Yıldız tarafından kuruldu.

Galaksi Medya Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Galaksi Medya Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Bardakcı tarafından kuruldu.

Galaksi Medya Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Galaksi Medya Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Bardakcı tarafından kuruldu.

Mahsen Medya Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Mahsen Medya Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi bugün Bağcılar'da İbrahim Taşkın tarafından kuruldu.

Medya ve Halkla İlişkiler Boyutuyla Kentsel Dönüşüm Sempozyumu Haberi

Medya ve Halkla İlişkiler Boyutuyla Kentsel Dönüşüm Sempozyumu


     Yıldız Üniversitesi'nden yapılan açıklaya göre, geçen ay Yıldız Teknik Üniversitesi ve Marmara Belediyeler Birliği işbirliğiyle medyanın ve vatandaşların ilgisini kentsel dönüşüme çekmek amaçlı düzenlenen ve Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, belediye başkanları ve medya bileşenlerini biraraya getiren sempozyumun konuşmaları kitaplaştırılarak, belediye başkanlarına sunuldu. 

     Yıldız Teknik Üniversitesi Yıldız Kampsü'nde düzenlenen ve Bakan Bayraktar, YTÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Yüksek, MBB Başkanı Recep Altepe'nin de katıldığı sempozyumda, geçtiğimiz günlerde yaşamını yitiren Mehmet Ali Birand'ın moderatörlüğünü yaptığı ilk oturuma, Akşam Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İsmail Küçükkkaya, Bloomberg HT Yayın Koordinatörü Ali Çağatay, Gazeteciler; Mahmut Övür ve Abbas Güçlü katılmıştı. 

     

     -''Riyakarlık etmeyelim, yüzbinlerce hayat kurtaralım''- 

     

     Açıklamada görüşlerine yer verilen, Birinci oturumun moderatörlüğünü yapan...