19 / 05 / 2024

Mega Ndt Test Ekipmanları Gözetim Ve Denetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Nerede

Mega Ndt Test Ekipmanları Gözetim Ve Denetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Nerede

Mega Ndt Test Ekipmanları Gözetim Ve Denetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Oktay Çelik imzasıyla kuruldu.

Nova Ndt Mühendislik Ve Test Kontrol Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Nova Ndt Mühendislik Ve Test Kontrol Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da 1.000,000,00 TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Mega Ndt Test Ekipmanları Gözetim Ve Denetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mega Ndt Test Ekipmanları Gözetim Ve Denetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Oktay Çelik imzasıyla kuruldu.

Mega projelerden TAI Uydu Test Merkezi’ne canlı bağlantı yapılacak!

3. Boğaz Köprüsü, 3. Havalimanı, Körfez Geçit Köprüsü ve Ankara’da bulunan TAI Uydu Test Merkezi’ne canlı bağlantı gerçekleştirilecek.

İstanbul'un trafiğini rahatlatacak mega proje yakında açıklanacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, 1 ay içerisinde İstanbul trafiğini rahatlatacak sürpriz, mega bir projeyi açıklamayı planladıklarını bildirdi. Elvan, bölünmüş yollar sayesinde yıllık 15 milyar lira tasarruf edildiğini belirtti.

Otomotiv Test Merkezi'nin makine parkı Bursa'dan!

Türkiye’nin sanayi, ticaret ve ihracat üssü Bursa, Otomotiv Test Merkezi’nde kullanılacak olan makine parkına da talip oldu. Bakan Fikri Işık da 100 milyon Euro’luk yatırımda Bursalı firmaların aktif bir rol oynaması gerektiğini ifade etti...

İstanbul trafiğini rahatlatacak mega projeyi 1 ay içerisinde açıklayacağız!

Ulaştırma Bakanı Lütfi Elvan, İstanbul’un trafik sorununu rahatlatacak ‘sürpriz bir mega proje’ üzerinde çalıştıklarını belirterek, “Bir ay sonra açıklayacağız” dedi..

İstanbul trafiğini rahatlatacak mega proje müjdesi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, CNN Türk'te katıldığı programda gündemdeki konulara ilişkin soruları yanıtladı. Lütfi Elvan, İstanbul trafiğini rahatlatacak mega projeyi bir ay içinde açıklayacaklarını söyledi.

Yenişehir'e test merkezi ve otomobil fabrikası inşa edilecek!

Yenişehir Gündem Gazetesi köşe yazarı Ahmet Emin Yılmaz bugün ki köşe yazısında test merkezi ve otomobil fabrikası alanları hakkındaki konuları ele aldı. İşte Ahmet Emin Yılmaz'ın köşe yazısı;

Bursa'da Otomotiv Test Merkezi kurulacak!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Bursa Yenişehir'de Otomotiv Test Merkezi'nin kurulacağını açıkladı. Işık, Otomotiv Test Merkezi'yle dünyanın en iddialı test merkezlerinden birini kurmayı hedeflediklerini bildirdi.

Çelik Test ve Araştırma Merkezi'ne onay geldi!

Çelik Test ve Araştırma Merkezi'ne bakanlık onayı Çelik İhracatçıları Birliği, Ar-Ge ve inovasyona verdiği destek kapsamında 2013 yılında çalışmalarını başlattığı "Çelik Test ve Araştırma Merkezi" projesi için Kalkınma Bakanlığından onay aldı.

Beyşehir'e mega projeler geliyor!

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun yaptığı açıklamada "Mega projelerimizi hayata geçirebilmek için Başbakanımızla, Bakanlarımız ve milletvekillerimizle görüşmeler yapıyoruz; beş yıllık süreçte bu projeleri gerçekleştireceğiz" dedi.

Otomotiv Test Merkezi Bursa'da olmazsa alternatiflere yöneliriz!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık Otomotiv Test Merkezi'nin Bursa'da yapılmasını arzu ettiklerini ancak gerekli alanı bulamazlarsa alternatif illere yöneleceklerini bildirdi...

TSE otomotiv test merkezi Bursa'ya yapılmayacak!

Türk Standardları Enstitüsünce (TSE) Bursa'nın Yenişehir ilçesinde yapılması planlanan otomotiv test merkezinin, arazinin imarıyla ilgili sorunlar nedeniyle söz konusu yerde yapılamayacağı belirtildi...

Mega Ndt Test Ekipmanları Gözetim Ve Denetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Nerede Haberi

Mega Ndt Test Ekipmanları Gözetim Ve Denetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Nerede

Mega Ndt Test Ekipmanları Gözetim Ve Denetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Oktay Çelik imzasıyla kuruldu. 


Mega Ndt Test Ekipmanları Gözetim Ve Denetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi iş konusu;  1- Tahribatsız muayene (Non-destructive testing, kısaca: NDT), inceleme yaparak bu doğrultuda testlerin yapılması, analiz ve raporlaması,.Tahribatsız muayene yöntemleri  kullanılarak malzemelerin içerisinde görünmeyen süreksizliklerin veya malzeme yüzeyine açık süreksizliklerin tespitlerinin yapılması. 2-Hata ve kusur tespiti dışında kapalı bir malzemenin içinde bulunan bir diğer malzemenin miktarını ölçme, metal yüzeylerdeki boya kalınlığı ölçme, monteli parçaların durum tespitleri, radar sistemlerinde ve bunlara bağlı ekipmaların tedarik edilmesi, personellerin istihdam edilmesi, bu işlemlerle ilgili çalışmaların yapılması 3- Firma konusu işlerle ilgili olarak  Görsel Muayene,  Penetrant Muayene , Manyetik Partiküllerle Muayene, Ultrasonik Muayene,...