02 / 05 / 2024

Mega Zero Kelvin İnşaat iletişim

Mega Zero Kelvin İnşaat iletişim

Mega Zero Kelvin İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Kareem Esmaıl tarafından kuruldu.

Mega Zero Kelvin İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mega Zero Kelvin İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Kareem Esmaıl tarafından kuruldu.

Başakşehir mega projelerle yükselişe geçiyor!

İstanbul Avrupa Yakası'nın yükselen yıldızı Başakşehir'de konut fiyatlarındaki artış son 1 yılda yüzde 30'u buldu. Bu durumun en önemli nedenlerinden biri mega projelerin bu bölgede hayata geçirilecek olması...

Türkiye, mega projeler ve yatırımlarla ivme kazanacak!

Başkanlık sistemiyle birlikte yürütmenin güçleneceğini belirten Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Bülent Gedikli, “Ekonomiye güven artacak. Mega projeler, yatırımlar ve büyüme ivme kazanacak” dedi.

Rize'nin mega projelerinde son durum ne?

Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap, iki yıllık çalışmalarını değerlendirdiği toplantısında mega projeler üzerinde durdu. Kasap, 2015 yılında alt yapı hizmeti için 45 milyon TL harcama yaptıklarının altını çizdi.

Mega projelerle yeni bir İstanbul doğuyor!

Beğenelim ya da beğenmeyelim, birbiri ardına hayata geçen mega projelerle, Türkiye'nin megakenti İstanbul'un yüzü değişiyor. Adeta yeni bir İstanbul doğuyor.

İşte Türkiye'nin 12 mega ulaşım projesi!

Seçim vaatleri ve yapısal reformlar teker teker yerine getirilirken bir diğer yandan da yaklaşık 140 milyar dolarlık 21 mega projenin tamamlanması için çalışmalar aralıksız sürüyor.

İbrahim Çağlar: Mega projeler kıtaları buluşturan dev adımlardır!

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı İbrahim Çağlar, Üçüncü Havalimanı, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Avrasya Tüneli, Körfez Geçiş Köprüsü gibi mega projelerin kıtaları buluşturan dev adımlar olarak bir bir hayata geçtiğini dile getirdi.

2016 mega projelerin yılı olacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, 2016'nın Türkiye'nin mega projelerinin bir kısmının tamamlanıp hayata geçirileceği, meyvelerinin alınacağı bir yıl olacağını söyledi.

MS Mega Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MS Mega Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sara Bener, Bayram Türkmen, Kasım Bener, Ramazan Coşkun ortaklığıyla 10 milyon TL sermaye ile 30 Mart'ta Kartal'ta kuruldu.

Kahramanmaraş'ta 'Mega Yapılar ve Kentsel Dönüşüm' konferansı yapıldı!

KAHRAMANMARAŞ Sütçü İmam Üniversitesi Rektörlüğü ve Öğrenci Konseyi tarafından 'Mega Yapılar ve Kentsel Dönüşüm' konulu konferans düzenlendi. Sağlam, bir mühendisin doğanın kurallarını çok iyi bilmesinin gerekliliğini önemle vurguladı.

MIPIM'in gündemi İstanbul ve mega projeler oldu!

Fransa'daki emlak fuarı MİPİM'de İstanbul ve mega projeler gündem oldu. 3'üncü havalimanından 3'üncü köprüye, Kanal İstanbul'dan Büyük İstanbul Tüneli'ne dev projeler gıpta ile izleniyor...

MIPIM'de mega proje kavramı konuşuldu!

‘Türkiye’deki mega projelere mimari bakış’ başlığında ilk gün gerçekleştirilen panelde mimarlar ‘mega proje’ kavramını tartıştı.Prof. Dr. Celal Abdi Güzer, Enis Öncüoğlu, Murat Tabanlıoğlu, Murat Kader, imza attıkları uluslararası projeleri ile sahnedeydi

Kamu bankaları mega projelerde öne çıktı!

"Kamu bankaları görev zararı etti" cümlesinin dillerden düşmediği dönemler tarih sayfalarında kalırken, 2002 yılından bu yana kamu bankaları açıkladıkları rekor karlar, aktif toplam ve mega projelere verdikleri finansman desteği ile gündeme geliyor...

Mega Zero Kelvin İnşaat iletişim Haberi

Mega Zero Kelvin İnşaat iletişim

Mega Zero Kelvin İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Kareem Esmaıl tarafından kuruldu.


Mega Zero Kelvin İnşaat Ticaret Limited Şirketi konusu:
Her türlü insaat taahhüt isleri; konut, isyeri, ticarethane insaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya baskalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karsılıgı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dısında her türlü resmi ve özel sektöre ait insaat taahhüt ve montaj isleri yapmak ve müstakil konut, is hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri insa etmek ve kiraya vermek.Her türlüemlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soguk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart...