04 / 05 / 2024

mehemt ali erbil Tuğba Coşkun

mehemt ali erbil Tuğba Coşkun

Mehmet Ali Erbil'in eski eşi Tuğba Coşkun’un lüks semtlerde ilgilendiği bazı evleri kendisine gösteren emlakçıları aradan çıkarıp, daha sonra dostlarına sattığı ve komisyon aldığı iddia ediliyor.

Ali Fuat Erbil kimdir? Ali Fuat Erbil ne iş yapmaktadır?

Ali Fuat Erbil kimdir? Ali Fuat Erbil'in eğitim durumu nedir? Ali Fuat Erbil kariyeri ve eğitim durumu nedir?Ali Fuat Erbil'in kim olduğu ve Ali Fuat Erbil'in hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Mehmet Ali Erbil: Kira ve faiz ile geçiniyorum!

3 evini sattığını söyleyen Mehmet Ali Erbil, kalan evlerinin kirasıyla ve faiz getiri ile geçindiğini açıkladı.

Mehmet Ali Erbil: Kiralarımı toplayamıyorum!

Bir süredir kaçış sendromu hastalığıyla mücadele eden şovmen Mehmet Ali Erbil, kiralar sayesinde geçindiğini ancak kira ücretlerini toplamakta zorluk çektiğini dile getirdi. 

Mehmet Ali Erbil: Gayrimenkullerimi çocuklarıma verdim!

Vasiyeti için açıklama yapan şovmen Mehmet Ali Erbil, gayrimenkullerini çocuklarının üzerine yaptırdığını dile getirdi.

Mehmet Ali Erbil: Kiralarla geçiniyorum!

Bir süredir sağlık sorunlarıyla zor zamanlar geçiren şovmen Mehmet Ali Erbil, kira ödemeleriyle geçindiğini dile getirdi.

Yasmin Erbil Zincirlikuyu'dan ev kiraladı!

Nergis Kumbasar ile Mehmet Ali Erbil'in kızları Yasmin Erbil, son zamanlarda gündemden düşmüyor.  Sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarla sık sık gündeme gelen Yasmin, annesiyle birlikte yaşadığı İstinye'deki evinden taşındı.

Ali Fuat Erbil: Ekonomi baharda canlanacak!

Garanti Bankası Genel Müdürü Ali Fuat Erbil, ekonomiyi canlandırmak için kamu-özel sektör arasında omuz omuza bir çaba olduğuna işaret ederek daha pozitif bir yıl beklediğini aktardı.

Mehmet Ali Erbil Bodrum'da mekan açıyor!

Ünlü sunucu ve şovmen Mehmet Ali Erbil, Muğla'nın Bodrum ilçesine mekan açmak için kolları sıvadı. Eğlence klübü olarak tanımlanan mekanın açılışı 6 Haziran'da gerçekleşecek.

Tuğba Coşkun emlakçılık mı yapıyor?

Mehmet Ali Erbil'in eski eşi Tuğba Coşkun’un lüks semtlerde ilgilendiği bazı evleri kendisine gösteren emlakçıları aradan çıkarıp, daha sonra dostlarına sattığı ve komisyon aldığı iddia ediliyor.

Mehmet Ali Erbil, Kıbrıs'ta kaldığı otelde aşırı yağıştan mahsur kaldı!

Yağmurdan nasibini alan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil otelde mahsur kaldı. Otelden çektiği sel fotoğraflarını takipçileriyle paylaşan Erbil’in objektifine yansıyan karelerde caddelerin sular altında kaldığı görülüyor...

Doğuş Otomotiv, Erbil'de faaliyet gösterecekleri tesisi ocak ayında devralacak!

Doğuş Otomotiv, servis faaliyetlerine ise ilk çeyrekte başlamayı planlıyor. Doğuş Otomotiv CEO 'su Ali Bilaloğlu yaptığı açıklamada Erbil 'de faaliyet gösterecekleri tesisi ocak ayında devralacaklarını söyledi.

Kiğılı 16’ıncı mağazasını Zorlu Center’da açtı!

Erkek giyim markası Abdullah Kiğılı, 16’ıncı mağazasını Zorlu Center’da açtı. Toplam 270 metrekare alanı bulunan mağazanın açılış törenine markanın Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kiğılı ile şovmen Mehmet Ali Erbil de katıldı....

Mehmet Ali Erbil eski eşlerine Yeniköy'den ev tuttu!

Mehmet Ali Erbil eski eşlerini ve çocuklarına Yeniköy'den ev tuttu...

mehemt ali erbil Tuğba Coşkun Haberi

mehemt ali erbil Tuğba Coşkun

Mehmet Ali Erbil'in eski eşi Tuğba Coşkun, emlakçıları çileden çıkardı. Coşkun’un lüks semtlerde ilgilendiği bazı evleri kendisine gösteren emlakçıları aradan çıkarıp, daha sonra dostlarına sattığı ve komisyon aldığı iddia ediliyor. Coşkun’a kızan emlakçıların artık ev görme isteğini geri çevirdiği söyleniyor. 

Erbil'e 5 yıl evli kalan Coşkun, 2010'da boşanmış ve nafakayla hatırı sayılır bir servetin sahibi...