30 / 04 / 2024

Mehmet Abdi Bulut kimdir

Mehmet Abdi Bulut kimdir

Mehmet Abdi Bulut, AK Parti Kilis Belediye Başkan Adayı olarak seçildi. Peki, Kilis Eski Belediye Başkanı olan Mehmet Abdi Bulut kimdir?

Mehmet Bulut kimdir? Mehmet Bulut nereden mezundur?

Mehmet Bulut ne iş yapıyor? Mehmet Bulut’un mesleği nedir? Mehmet Bulut nereden mezundur? İşte detaylar!

Mehmet Bulut toplam kaç dil biliyor? Ne iş yapıyor? Mehmet Bulut nerede doğdu?

Servet GYO Yönetim Kurulu Üyeliği görevinde bulunan Mehmet Bulut toplam kaç dil biliyor? Mehmet Bulut kimdir? Ne iş yapıyor? İşte Mehmet Bulut’a ilişkin merak edilen her şey...

Kilis Belediye Meclisi'nin gündeminde imar var!

Kilis Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut başkanlığında gerçekleşti. Meclis toplantısında gündemdeki konular imar planlarından oluştu.

Ömer Bulut kimdir?

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan'ın belediye başkan aday adayı olarak kurumdan ayrıldı. Akabinden TOKİ Başkanlığı görevibe vekaleten Başkan Yardımcısı Ömer Bulut atandı. Peki, Ömer Bulut kimdir?

Ömer Bulut, TOKİ Başkanlığına vekaleten atandı!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan'ın belediye başkan aday adayı olarak kurumdan ayrılmasından sonra bu göreve, vekaleten TOKİ Başkan Yardımcısı Bulut'un ataması yapıldı...

Mehmet Abdi Bulut kimdir?

Mehmet Abdi Bulut, AK Parti Kilis Belediye Başkan Adayı olarak seçildi. Peki, Kilis Eski Belediye Başkanı olan Mehmet Abdi Bulut kimdir?

Buz Proje Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Buz Proje Mühendislik Anonim Şirketi bugün Pendik’te 102 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Korhan Bulut tarafından kuruldu.

Matekray İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Matekray İnşaat Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Taner Bulut, Kaan Kılıçkıran, Mehmet Ali Bulut, Ali murat Tekkanat ve Özgür Çelik imzasıyla kuruldu.

Mehmet Ergün Turan Kocaeli'de emeklilerle bir araya gelecek!

TÜED Karabük Şube Başkanı Celal Bulut, TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan’ın Çarşamba günü Karabük’e geleceğini ve aynı gün saat 11:00’de Tüccarlar Kooperatifi Düğün salonunda bir toplantı düzenleneceğini açıkladı.

NAKO arazisi Akzirve Gayrimenkul'e kaça satıldı?

Akzirve Gayrimenkul Yatırım, Zeytinburnu Ambarlar arazisini kaça satın aldı? Suudi yatırımcı Akzirve, NAKO arazisini kaça aldı? NAKO arazisi kaç milyon dolara satıldı? NAKO Başkanı Mehmet İrfan Bulut, Emlakkulisi.com'a açıkladı.

NAKO Ambarlar, Akzirve Gayrimenkul’e nasıl satıldı?

Zeytinburnu NAKO arazisi nasıl Akzirve Gayrimenkul’ün oldu? NAKO Ambarlar, kaça satıldı? Topyekün arazi satışı mı gerçekleşti, kime ne kadar peşin para ödendi , kim nasıl kat karşılığı anlaşma yaptı? NAKO Başkanı Mehmet İrfan Bulut anlatıyor...

16/9 kuleleri lego tekniğiyle mi tıraşlanacak?

16/9 kuleleri için Danıştay yıkım yolunu açtı. Yıkım Müteahhitleri Derneği Başkanı Mehmet Ali Bulut, “Lego tekniğiyle tıraşlama mümkün” derken, müteahhit firma bina sakinlerine, ‘Yıkım yok, sakin olun’ dedi.

NAKO arsasının satışı bir hafta daha ertelendi!

İstanbul Nakliyat Ambarları İşletme Kooperatifi NAKO’nun Zeytinburnu’ndaki arsasının Akzirve Gayrimenkul’e satış süreci ne zaman ve nasıl sona erecek? Satış neden uzadı? Basın açıklaması ne zaman yapılacak? NAKO Başkanı Mehmet İrfan Bulut açıkladı...

Mehmet Abdi Bulut kimdir Haberi

Mehmet Abdi Bulut kimdir

Mehmet Abdi Bulut, 20 Ekim 1967 tarihinde Kilis‘te doğdu. İlk ve orta öğrenimini Kilis’te tamamladıktan sonra Yüksek öğrenimini İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinde tamamladı.

Daha sonra Avukatlık Stajına müteakip askerlik hizmetini 1991 yılında 223 dönem Asteğmen olarak Konya Personel Okulu ve Milli Savunma Bakanlığı İnş.Eml. Daire Başkanlığında tamamladı.

1993 yılından itibaren Kilis’te serbest Avukatlık yapmakta iken, 28 Mart 2009 Yerel Seçimlerinde Kilis Belediye Başkanlığını kazandı.

Mehmet Abdi Bulut, 2019 yerel seçimlerinde de AK Parti'den aday olarak gösterildi.

Mehmet Abdi Bulut, evli ve 3 çocuk...