14 / 05 / 2024

Mehmet Aktürk

Mehmet Aktürk

Aslım Otelcilik ve Turizm Yatırımları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Yaşar Aktürk Yönetim Kurulu Başkanlığı, Alev Aktürk, Aslı Aktürk Pehlivanlar, Anol Bora Pehlivanlar, Mehmet Aktürk Yönetim Kurulu Üyeliği'nde kuruldu.

ŞOK'ta büyük fırsat! Türk Kahvesi makinesi 799 TL! ŞOK 17 Ocak 2024 aktüel ürünler kataloğu 

ŞOK 17 Ocak 2024 aktüel kampanya kataloğu yayınlandı. ŞOK'ta bu hafta 17 Ocak ile 24 Ocak 2024 tarihleri arasında Esse Kahvematik Türk Kahvesi Makinesi 799 TL'den satılıyor. İşte  ŞOK 17 Ocak 2024 aktüel ürünler kataloğu.

Aktürk Teknolojik Pompa Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktürk Teknolojik Pompa Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Öztürk tarafından kuruldu.

Sürücülere kara haber şimdi geldi! Sene sonuna kadar benzinin litre fiyatı 50 lirayı geçecek!

Brent petrol uzun bir aradan sonra ilk defa 95 doları geçti. Petroldeki yükseliş devam ederken Enerji Piyasaları Uzmanı Ali Arif Aktürk, brent petrolün varil fiyatının 2024 yılının ilk çeyreğine kadar 100 doları aşması ile benzinin litre fiyatının 50 lirayı geçeceğini açıkladı.

Aktürk İmar İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Aktürk İmar İnşaat Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İstemi Kağan Aktürk tarafından kuruldu.

Seva Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Seva Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Seda Aktürk tarafından kuruldu.

Altın sahaların tozunu attırmaya geliyor! Piyasa uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk yeni senaryoyu açıkladı!

Altın fiyatları geçtiğimiz hafta bankaların iflas kararlarıyla yükselişe geçerken, yeni haftaya düşüşle başladı. Piyasa uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk ise altında yeni senaryoyu açıkladı!

Eks Grup Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eks Grup Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Öztürk ve Mehmet Öztürk ortaklığında kuruldu.

Doruk Home İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doruk Home İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Ekinci ve Mehmet Ertürk ortaklığında kuruldu.

Türk Kahvesinin fiyatı resmen dibe vurdu! Fırsatı kaçıranın keyfi de kaçacak! BİM 6 Aralık 2022 fiyat listesi…

BİM’in 6 Aralık 2022 tarihli aktüel ürünler kataloğu yayınlandı. İndirimli ürünler arasında yer alan Kurukahveci Mehmet Efendi Türk Kahvesi 3 adet 100 gr’lık paket halinde üstelik fincan seti hediyesiyle birlikte 58.50 liraya satılacak. İşte BİM 6 Aralık 2022 fiyat listesi…

Benzin fiyatları niye yükseliyor? İndirim alınıyor ama pompaya yansıtılmıyor

Enerji Uzmanı Ali Arif Aktürk, Türkiye'nin ülke olarak Rusya'dan indirimli petrol almasına rağmen benzin fiyatlarının sürekli artmasının doğru olmadığını söyledi.

Benzinle motorin arasındaki makas daha da açılacak çünkü...

Doların baskısı ve Avrupa'daki resesyon nedeniyle gerileyen petrol fiyatları pompaya yansıyacak mı? İşte merak edilen bu sorula Enerji Uzmanı Ali Arif Aktürk yanıt verdi. Aktürk'e göre benzinde fiyatlar gerileyecek ancak motorin ve türevleri negatif ayrışacak.

Altın yıl sonunda kaç lira olacak? Böyle bir rakamı kimse söylemedi! Altın uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk açıkladı

Altın fiyatlarında yıl sonu tahminleri teker teker geliyor. Gram altın 1. 500 lira olacak diyen de var 2. 000 lira olacak diyen de… Ünlü altın ve para piyasaları uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk’ün yıl sonu tahmini ne; İşte detaylar…

Bu kış çok zor geçecek! Her şeye hazırlıklı olun!

Sozcu.com.tr'den Emre Deveci'ye konuşan eski BOTAŞ Gaz Alımı Daire Başkanı Ali Arif Aktürk, gaz fiyatlarının çok yüksek seyrettiğine işaret ederek “Çok endişeliyim, bu kış çok zor geçecek” dedi.

Mehmet Aktürk Haberi

Mehmet Aktürk

Aslım Otelcilik ve Turizm Yatırımları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Yaşar Aktürk Yönetim Kurulu Başkanlığı, Alev Aktürk, Aslı Aktürk Pehlivanlar, Anol Bora Pehlivanlar, Mehmet Aktürk Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 229 bin 500 TL'lik sermaye ile 10 Eylül'de kuruldu. 


Aslım Otelcilik ve Turizm Yatırımları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1-Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. 2-Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. 3-Her türlü restoran, cafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir, kiralar, kiraya verir ve bu...