07 / 05 / 2024

Mehmet Ali Açıkyol kim

Mehmet Ali Açıkyol kim

İskenderun'da son yıllarda yetişen genç ve cesur müteahhitlerden Mehmet Ali Açıkyol, inşaat sektöründe emin adımlarla hızla ilerliyor. Açıkyol, yılın ilk 10 aylık dönemini konut sektörünün ekside kapattığını düşündüklerini belirtti.

Prof. Dr. Mehmet Ali Kaya'dan kentsel dönüşüm açıklaması: Güvenli yapıların inşasında kentsel dönüşümün rolü büyük

Trakya Üniversitesi Doğal Afet Yönetimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Mehmet Ali Kaya, güvenli yapıların inşa edilmesinde kentsel dönüşümün öneminin büyük olduğunu açıkladı.

Mehmet Ali Deniz kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Consusu Enerji İşletmeciliği ve Hizmetleri A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Deniz kimdir? Kaç yaşında? Mehmet Ali Deniz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mehmet Ali Deniz'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Mehmet Ali Deniz'in hayatına dair merak edilenler.

Altın sahaların tozunu attırmaya geliyor! Piyasa uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk yeni senaryoyu açıkladı!

Altın fiyatları geçtiğimiz hafta bankaların iflas kararlarıyla yükselişe geçerken, yeni haftaya düşüşle başladı. Piyasa uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk ise altında yeni senaryoyu açıkladı!

Altın yıl sonunda kaç lira olacak? Böyle bir rakamı kimse söylemedi! Altın uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk açıkladı

Altın fiyatlarında yıl sonu tahminleri teker teker geliyor. Gram altın 1. 500 lira olacak diyen de var 2. 000 lira olacak diyen de… Ünlü altın ve para piyasaları uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk’ün yıl sonu tahmini ne; İşte detaylar…

Ali Ağaoğlu 374 okul yaptırarak rekor kırdı!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Mehmet Üstündağ bugünkü yazısında Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu'nun şimdiye kadar yaptırdığı okullarla rekor kırdığına değindi.

Mehmet Ali Erbil: Kira ve faiz ile geçiniyorum!

3 evini sattığını söyleyen Mehmet Ali Erbil, kalan evlerinin kirasıyla ve faiz getiri ile geçindiğini açıkladı.

Mehmet Ali Erbil: Gayrimenkullerimi çocuklarıma verdim!

Vasiyeti için açıklama yapan şovmen Mehmet Ali Erbil, gayrimenkullerini çocuklarının üzerine yaptırdığını dile getirdi.

İzmit Mehmet Ali Paşa Cami ibadete açılıyor!

İzmit Mehmet Ali Paşa Mahallesi’nde hayata geçirilen Mehmet Ali Paşa Merkez Camii’nin alt katı, 6 Mayıs Pazartesi günü başlayacak olan Ramazan ayı öncesinde açılacak.

Mehmet Ali Akben: Moody's'in açıklaması kasıtlı!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Başkanı Mehmet Ali Akben, uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's'in Türk bankacılık sektörüne yönelik değerlendirmelerine ilişkin açıklama yaptı.

Mehmet Ali Akben: Bankaların faiz indirimi sürmeli!

BDDK Başkanı Mehmet Ali Akben, bankalarla yaptıkları görüşmelerin sonuç vermeye başladığını söyledi. Akben, “Bu konuda mesafe katettik. Bu aşağı doğru bu yönelişin devamını bekliyoruz” dedi.

Kahramanmaraş Mehmet Ali Kısakürek Bulvarı hizmete açıldı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından alt yapı ve asfalt çalışmaları tamamlanan Mehmet Ali Kısakürek Bulvarı hizmete açıldı.

Kredi oranlarının düşmesi konut alımını rahatlatacak!

İskenderun'da son yıllarda yetişen genç ve cesur müteahhitlerden Mehmet Ali Açıkyol, inşaat sektöründe emin adımlarla hızla ilerliyor. Açıkyol, yılın ilk 10 aylık dönemini konut sektörünün ekside kapattığını düşündüklerini belirtti.

STFA Grubu'nun CEO'su Mehmet Ali Neyzi görevinden ayrılıyor!

2011 yılından bu yana STFA Grubu CEO’luk görevini yürüten Mehmet Ali Neyzi, 17 Ağustos 2015 tarihi itibariyle görevinden ayrılıyor. Neyzi, Osmanlı Tarihi konusunda yüksek lisans yapmak üzere Beyrut Amerikan Üniversitesi’ne devam edecek.

Mehmet Ali Açıkyol kim Haberi

Mehmet Ali Açıkyol kim

İskenderun'da son yıllarda yetişen genç ve cesur müteahhitlerden Mehmet Ali Açıkyol, inşaat sektöründe emin adımlarla hızla ilerliyor.  Gayrimenkul Danışmanı babası Cevdet Açıkyol'un engin bilgi ve tecrübelerini tahsil hayatı ile birleştiren ve inşaat sektörüne giren Genç iş Adamı Mehmet Ali Açıkyol, Müteahhitlik mesleğinde girişimcilik ruhunun önemli olduğuna dikkat çekerek, "Cesur ve kararlılıkla atılan temellerin her zaman sağlam olduğunu söylemek isterim. Bizler Cevdet İnşaat olarak vatandaşlarımıza sağlam temeller üzerine inşa ettiğimiz modern daireler teslim ediyoruz. Şu an İnönü Mahallesinde inşaatlarımız hızla yükseliyor. Çalışmalarımızda işçilerimizin iş güvenliğini de ön planda tutuyoruz. Bizim için önce iş Güvenliği, sağlık daha sonra iş geliyor" dedi. 


'Konut alacaklar harekete geçmeli' 

Gayrimenkul sektörünün temsilcileri, ev almak veya konut yatırımı yapmak isteyen vatandaşların kısa süre içerisinde harekete geçmesi gerektiğini, 2...