06 / 05 / 2024

Mehmet Ali ÖzüdoğruMehmet Ali Özüdoğru kimdir

Mehmet Ali ÖzüdoğruMehmet Ali Özüdoğru kimdir

Saadet Partisi(SP) İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Özüdoğru, seçimleri ve İzmir'i değerlendirdi. Özüdoğru, "Kentsel yenilemede ve İzmirlilerin yaşam kalitesinin yükseltilmesinde gerekli her şeyi yapacağız." dedi.

Mehmet Ali Akben kimdir? Mehmet Ali Akben ne iş yapıyor?

Vakıf Katılım’ın 31 Ekim 2023 tarihinde yaptığı Yönetim Kurulu Toplantısı'nda Mehmet Ali Akben, kurumun Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak getirildi. Mehmet Ali Akben kaç yaşında? Eğitim durumu nedir? İşte haberin ayrıntıları...

Prof. Dr. Mehmet Ali Kaya'dan kentsel dönüşüm açıklaması: Güvenli yapıların inşasında kentsel dönüşümün rolü büyük

Trakya Üniversitesi Doğal Afet Yönetimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Mehmet Ali Kaya, güvenli yapıların inşa edilmesinde kentsel dönüşümün öneminin büyük olduğunu açıkladı.

Kızılbük GYO hisselerinde manipülasyon için sözleşme imzalanmış: İşte borsa tarihine geçen büyük oyun!

Borsa İstanbul’da küçük yatırımcının birikimlerini “fiyat oyunlarıyla” eriten manipülatörlerin aralarında imzaladığı yazılı sözleşme imzalandı. Mehmet Ali Ilıcak ile Bilal Turgut'un Kızılbük GYO hisseleri için yaptığı spekülasyon anlaşması ortaya çıktı. İşte ayrıntılar...

Emeklilik için bekleyen EYT'liler elinizi çabuk tutun! Planlamanızı doğru yapın! O tarihten sonra süreç sarpa sarabilir

Emeklilik hayali kuran ve emekli olmak için gün sayan EYT'lileri Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun uyardı. Planlamanızı doğru yapın! O tarihten sonra süreç sarpa sarabilir...

Mehmet Ali Deniz kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Consusu Enerji İşletmeciliği ve Hizmetleri A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Deniz kimdir? Kaç yaşında? Mehmet Ali Deniz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mehmet Ali Deniz'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Mehmet Ali Deniz'in hayatına dair merak edilenler.

Altın sahaların tozunu attırmaya geliyor! Piyasa uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk yeni senaryoyu açıkladı!

Altın fiyatları geçtiğimiz hafta bankaların iflas kararlarıyla yükselişe geçerken, yeni haftaya düşüşle başladı. Piyasa uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk ise altında yeni senaryoyu açıkladı!

Yeni deprem gelmeden önce hemen bunu öğrenin! e-Nabız Doğal Afet Bilgilendirme bölümüne flaş güncelleme!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından e-Nabız uygulamasına yeni eklenen Doğal Afet Bilgilendirme bölümü için fotoğraf ekleme özelliği eklendi.

Altın yıl sonunda kaç lira olacak? Böyle bir rakamı kimse söylemedi! Altın uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk açıkladı

Altın fiyatlarında yıl sonu tahminleri teker teker geliyor. Gram altın 1. 500 lira olacak diyen de var 2. 000 lira olacak diyen de… Ünlü altın ve para piyasaları uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk’ün yıl sonu tahmini ne; İşte detaylar…

Z Mag İnşaat Gıda Ticaret Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Z Mag İnşaat Gıda Ticaret Sanayi Anonim Şirketi Kartal’da  50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Gökalp, Melike Aybige Gökalp kuruldu.

Kiralık sosyal konutla barınma sorunu çözülebilir mi?

İlerihaber köşe yazarı Ali Ekber Doğan bugünkü köşesinde, son günlerde gündemden düşmeyen barınma sorununu, kiralık ve satılık ev fiyatlarını kaleme aldı. İşte Ali Ekber Akdoğan'ın 'Barınma sorununa kiralık sosyal konut çözümü' başlıklı yazısı...

Mehmet Ali Erbil: Kira ve faiz ile geçiniyorum!

3 evini sattığını söyleyen Mehmet Ali Erbil, kalan evlerinin kirasıyla ve faiz getiri ile geçindiğini açıkladı.

Hattuşa Lineer Termal Sağlık Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Hattuşa Lineer Termal Sağlık Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi Beylikdüzü’nde   50 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed Humaykanı  Ve Mehmet Ali Doğan  tarafından kuruldu.

Akanyıldız Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akanyıldız Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hamzah Alzabadı ve Mehmet Ali Ezzo ortaklığında kuruldu.

Mehmet Ali ÖzüdoğruMehmet Ali Özüdoğru kimdir Haberi

Mehmet Ali ÖzüdoğruMehmet Ali Özüdoğru kimdir

SP olarak seçimlere tüm teşkilatlarla birlikte hazır olduklarını dile getiren Özüdoğru, özellikle kentsel dönüşüm ve ulaşım sorunlarını çözeceklerini dile getirdi. İzmir'in CHP ve AK Parti arasında sıkışmadığını alternatifsiz olmadığını belirten Özüdoğru, SP'nin belediyecilikte en güvenilir ve dürüst parti olduğunu söyledi. 


Daha önce de dile getirdiği gibi şehrin imkanlarını harekete geçireceklerine değinen Mehmet Ali Özüdoğru, "İzmir'de üretimi, ticareti, kültürü, turizmi, tarımı harekete geçireceğiz. Kentsel yenilemede ve İzmirlilerin yaşam kalitesinin yükseltilmesinde gerekli her şeyi yapacağız. 

Şehri bir cazibe merkezi haline getirmek ve istihdamın önünü açmak için atılımlarda bulunacağız" dedi. Daha yaşanabilir bir Kent için bu imkan ve potansiyelin iyi yönetilmesi gerektiğine dikkat çeken Özüdoğru İzmirlileri Saadet Partisi'ne oy vermeye çağırdı. 


Ege...