06 / 05 / 2024

mehmet ali yılmazdan Akyazı Stadı açıklaması

mehmet ali yılmazdan Akyazı Stadı açıklaması

Hüseyin Avni Aker Stadı'na veda etmeye hazırlanan Trabzonspor'da eski kulüp başkanlar, Akyazı Stadı'nda bordo-mavili takımın yeni başarılar elde etmesi temennisinde bulundu.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi de ortağıydı... Watergarden AVM yabancı bankanın oldu! 

Ortakları arasında TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin de yer aldığı Ataşehir’deki Watergarden Alışveriş Merkezi'nin tek sahibi Albaraka Türk Katılım bankası oldu.

Mehmet Ali Akben kimdir? Mehmet Ali Akben ne iş yapıyor?

Vakıf Katılım’ın 31 Ekim 2023 tarihinde yaptığı Yönetim Kurulu Toplantısı'nda Mehmet Ali Akben, kurumun Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak getirildi. Mehmet Ali Akben kaç yaşında? Eğitim durumu nedir? İşte haberin ayrıntıları...

Prof. Dr. Mehmet Ali Kaya'dan kentsel dönüşüm açıklaması: Güvenli yapıların inşasında kentsel dönüşümün rolü büyük

Trakya Üniversitesi Doğal Afet Yönetimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Mehmet Ali Kaya, güvenli yapıların inşa edilmesinde kentsel dönüşümün öneminin büyük olduğunu açıkladı.

Gram altında bu rakam ilk kez verildi! Yıl sonu bu rakamı görecek! Aklınızı başınızdan alacak! Acil bakın!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk, altın piyasasına yönelik açıklamalarda bulundu. Altında önümüzdeki dönemde bir geri çekilme olup olmayacağı konusunda birtakım değerlendirmelerde bulunan Yıldırımtürk, altının 2 bin TL’yi görebileceğini söyledi.

Altın piyasasının uzmanından öngörüler: Gram altın 2 bin TL'yi aşacak mı?

Altın piyasasının tanınmış isimlerinden olan Mehmet Ali Yıldırımtürk, para piyasaları alanındaki uzmanlığıyla biliniyor. Son zamanlarda yaptığı dikkatli analizler, altın fiyatlarının önemli bir yükselişe doğru ilerleyebileceğine işaret ediyor.

Uzman isimden üst üste korkutan sözler: ‘Bayramdan sonra dolar tam bu kadar olacak!’

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk, doların seyrine yönelik açıklamalarda bulundu. Yıldırımtürk, “Bayramdan sonra dolar 25 TL olur” dedi.

Mehmet Turgut Yılmaz Kimdir?

Mehmet Turgut Yılmaz kimdir? Mehmet Turgut Yılmaz’ın mesleği nedir? Mehmet Turgut Yılmaz hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Mehmet Ali Deniz kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Consusu Enerji İşletmeciliği ve Hizmetleri A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Deniz kimdir? Kaç yaşında? Mehmet Ali Deniz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mehmet Ali Deniz'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Mehmet Ali Deniz'in hayatına dair merak edilenler.

Ali Y. Koç Kimdir?

Ali Y. Koç kimdir? Ali Y. Koç’un mesleği nedir? Ali Y. Koç hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

1.500 TL tahmini! Uzman isim gram altın için tarih verdi

Altın fiyatlarında flaş yorum. Piyasa Uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk’ten dikkat çeken bir tahmin geldi. İşte o tarih ve rakam...

Altın sahaların tozunu attırmaya geliyor! Piyasa uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk yeni senaryoyu açıkladı!

Altın fiyatları geçtiğimiz hafta bankaların iflas kararlarıyla yükselişe geçerken, yeni haftaya düşüşle başladı. Piyasa uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk ise altında yeni senaryoyu açıkladı!

Altının uçuşa geçeceği tarih belli oldu! Peş peşe açıklanan tarihlerden sonra herkes altın almaya koştu!

Altın fiyatları hakkında uzman isimlerden açıklamalar gelmeye devam ediyor. Yatırımcıların yakından takip ettiği Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk'ten flaş bir açıklama geldi.

Altını olanlar düğün bayram edecek! Altın 60 TL biden artacak! Son tahmin yok artık dedirtti!

Altın fiyatları ile yakından ilgilenenlere, altın ve para piyasaları uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk'ten açıklama geldi. İşte detaylar!

mehmet ali yılmazdan Akyazı Stadı açıklaması Haberi

mehmet ali yılmazdan Akyazı Stadı açıklaması

Trabzonspor Dergisi'nde "Şampiyon başkanlar ve Avni Aker" başlığıyla, Şamil Ekinci, Ahmet Celal Ataman, Mehmet Ali Yılmaz ve Sadri Şener'in görüşlerine yer verildi.


Bordo-mavili kulübün Birinci Lig'e çıktığı dönemde görev yapan ve 4 Birinci Lig şampiyonluğunda imzası olan Şamil Ekinci, Hüseyin Avni Aker Stadı'nda Trabzonspor'un ciltlere sığmayan hatırasının bulunduğunu belirterek, "Ancak en güzeli İkinci Lig'den Birinci Lig'e çıkışımız. Daha sonra Birinci Lig ve kupa şampiyonlukları yaşadık. Trabzonspor, bütün başarılarını bu stadyumda kazandı. Hepsi dillere destan. Umuyoruz ki Akyazı'da yeni başarıları tekrarlarız." ifadelerini kullandı.


Ahmet Celal Ataman da kendisi için en önemsediği olayın 1973-74 sezonunda takımın Birinci Lig'e çıkması olduğunu aktararak, şunları kaydetti:


"Bu şampiyonluğun ve sonrasında kazanılan çok önemli zaferlerin kutlamalarını asla unutmam. Geriye baktığımızda emeği geçen herkesin hatırlanmasını ve gereken önemin verilmesini...