29 / 04 / 2024

Mehmet Aslan kim

Mehmet Aslan kim

Gayrimenkul Hukuku Avukatı Mehmet Aslan kimdir? Hangi alanlarda çalışmaktadır?

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Ödenmeyen konut sitesi ve apartman aidatı borcundan kim sorumlu?

Mega kent İstanbul'da konut sitesi aidatlarındaki yükselişler hız kesmeden devam ederken pek çok kişi de aidat borcundan kim sorumlu olduğunu merak ediyor. Peki bu borçtan kim sorumlu? İşte Avukat Mehmet Fatih Özer'in konuyla ilgili paylaşımı...

Mehmet Aydın kimdir? Mehmet Aydın ne iş yapmaktadır?

Mehmet Aydın kimdir? Mehmet Aydın'ın eğitim durumu nedir? Mehmet Aydın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Mehmet Aydın'ın kim olduğu ve Mehmet Aydın'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Günlük kiralamada izin belgesi nasıl alınır? Binadaki kat maliklerini onayı gerekiyor mu? İşte tüm merak edilenler!

Gayrimenkul Hukuku Uzmanı Avukat Mehmet Aslan, kiracının alt kiralama yapmasının önüne geçen düzenleme ile beraber kısa dönemli kiralama yapmak isteyen konut sahiplerine izin belgesi alma zorunluluğu getiren yeni yasau yedi soruda özetledi. İşte detaylar...

Aslan Group Fuarcılık Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Aslan Group Fuarcılık Ve Pazarlama Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yılmaz ve Sara Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Uzman Grup Hayvancılık Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzman Grup Hayvancılık Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Aslan tarafından kuruldu.

Pusat Prefabrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pusat Prefabrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Aslan Uysal tarafından kuruldu.

Abwab Group Gayrimenkul İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Abwab Group Gayrimenkul İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Esenyurt'ta Fatih Mehmet Aslan ve Seyfullah Furkan ortaklığında kuruldu.

Epic Mühendislik Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Epic Mühendislik Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Aslan tarafından kuruldu.

Gül Ve Aslan İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Gül Ve Aslan İnşaat Anonim Şirketi Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Aslan ve Mehmet Kerem Gül ortaklığında kuruldu.

Satış yetki belgesi olmayana para cezası geliyor!

Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelikte yer alan yeni kurala göre  yetki belgesi olmayan emlakçılık yapamayacak. Gayrimenkul Hukuku Uzmanı Avukat Mehmet Aslan söz konusu yeni yönetmeliği değerlendirdi. 

Gazinocular Kralı Fahrettin Aslan'ın miras davasında sular durulmuyor!

Fahrettin Aslan'a imzalattırılan ve 3 çocuğunun mirastan feragat ettiği sözleşmede, kardeşi Mehmet Aslan'ın usulsüzlük yaptığını ileri süren Sacit Aslan, savcılığa başvurdu. Aslan, kendisine ait olan payı, kardeşinin hile ile himayesine geçirdiğini belirtti...

Asman Yönetim Ve Mühendislik Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Asman Yönetim Ve Mühendislik Hizmetleri Anonim Şirketi Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Zınar Aslan ve Mehmet Aslan ortaklığında kuruldu.

Aslan Global İnşaat Otomotiv Taşımacılık Reklam Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aslan Global İnşaat Otomotiv Taşımacılık Reklam Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Aslan tarafından kuruldu.

Mehmet Aslan kim Haberi

Mehmet Aslan kim

Mehmet Aslan, gayrimenkul, ticaret, bilişim, fikri mülkiyet hukuku avukatıdır. Özellikle önde gelen inşaat projelerinde arazi geliştirme, gayrimenkul ihtilafının çözüme kavuşturulması, inşaat ve iskan ruhsatı alınması, yönetim planı yazımı, kentsel dönüşüm işlemlerinin tamamlanması hususunda aktif rol almıştır. Bunun yanı  sıraköklü ticaret şirketlerinin müşavirliğini yaparak bu şirketlere hukukun birçok alanında aktif olarak destek sağlamıştır. Aslan & Tok Hukuk Ofisi’nin kurucu ortaklarından olan Mehmet Aslan, bu tarihe kadar Türkiye’nin önde gelen hukuk bürolarında ve şirketlerinde çalışmıştır.

Eğitim

Mersin Hacı Sabancı Lisesi ve İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunudur. Bahçeşehir Üniversitesi, Sermaye Piyasası ve Ticaret Hukuku Alanında yüksek lisans derslerini tamamlamış olup tez yazım aşamasındadır. Marka vekilliği, bilirkişilik, arabuluculuk eğitimlerini tamamlamıştır.

Çalışma Alanları

Gayrimenkul Hukuku
Ticaret Hukuku
Bilişim Hukuku
Fikri Mülkiyet Hukuku
İcra ve İflas...