18 / 05 / 2024

Mehmet Aslan Villasına kaçak katmı çıktı

Mehmet Aslan Villasına kaçak katmı çıktı

OYUNCU Mehmet Aslan hakkında imar ve şehircilik kanununa muhalefetten dava açıldı. Antalya Muratpaşa Belediyesi. Güzeloba Mahallesi’nde bulunan villada kaçak inşaat yapılaşması olduğunu tespit etti.

Kaçak inşaat yapmıştı: Cafer Mahiroğlu, kaçak bölümü mühendisin habersiz yaptığını söyledi!

Halk Tv patronu Cafer Mahiroğlu'nun İstanbul Boğazı manzaralı Sarıyer'deki 300 metrekarelik villasına 400 metrekare kaçak bölüm ilave etmesine ilişkin yeni açıklaması ortaya çıktı. İşte ayrıntılar...

Günlük kiralamada izin belgesi nasıl alınır? Binadaki kat maliklerini onayı gerekiyor mu? İşte tüm merak edilenler!

Gayrimenkul Hukuku Uzmanı Avukat Mehmet Aslan, kiracının alt kiralama yapmasının önüne geçen düzenleme ile beraber kısa dönemli kiralama yapmak isteyen konut sahiplerine izin belgesi alma zorunluluğu getiren yeni yasau yedi soruda özetledi. İşte detaylar...

Uzman Grup Hayvancılık Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzman Grup Hayvancılık Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Aslan tarafından kuruldu.

Pusat Prefabrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pusat Prefabrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Aslan Uysal tarafından kuruldu.

Abwab Group Gayrimenkul İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Abwab Group Gayrimenkul İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Esenyurt'ta Fatih Mehmet Aslan ve Seyfullah Furkan ortaklığında kuruldu.

Volkan Demirel'e büyük şok! 6 milyon dolarlık villasına tedbir kararı

Uzun yıllar Fenerbahçe kalesini koruduktan sonra kariyerine Fatih Karagümrük’ün teknik direktörü olarak devam eden Volkan Demirel’in Acarkent’teki 6 milyon dolarlık villasına ihtiyati tedbir kararı konuldu.

Ajda Pekkan Sarıyer'deki villasına 75 milyon TL istiyor!

Süperstar Ajda Pekkan, Sarıyer’deki villasının fiyatını 75 milyon TL'ye çıkardı. 75 milyon TL değerinde olan villayı geçtiğimiz yıl Dubaili Prens almak istemişti. Ajda Pekkan, yaklaşık dört senedir satışta olan villasına zam yaptı. 

Mustafa Sandal'a kiracısından 100 bin dolarlık zarar!

Mustafa Sandal'ın  Çubuklu Vadi Evleri'ndeki lüks villasını kiralayan Dikran Masis'ın Sandal'ın villasına 100 bin dolarlık hasar verdiği iddia edildi. 

İpek Açar Kömürcü ve Beste Açar arasındaki köşk krizi büyüyor!

Geçtiğimiz günlerde eşiyle Kayahan'n Gömeç’teki Gönül Köşkü adlı villasına tatil yapmaya giden İpek Açar Kömürcü, Kayahan'ın kızı Beste Açar'ın tepkisiyle karşılaşmıştı. Beste Açar konuyla ilgili hukuki işlem başlatacağını dile getirdi. 

Burcu Esmersoy'un Bodrum'daki villasına rekor teklif!

Başarılı sunucu Burcu Esmersoy'un dekorasyonunu kendisinin gerçekleştirdiği villasına rekor teklif geldi.

Epic Mühendislik Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Epic Mühendislik Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Aslan tarafından kuruldu.

Süreyya Yalçın Bodrum'daki evine club yaptırdı!

Son zamanlarda Bodrum'a yatırım yapan ünlüler arasında Süreyya Yalçın da yerini aldı. Sosyetik güzel Bodrum'dan satın aldığı lüks villasına club yaptırdı.

Cem Yılmaz Emel Sayın'ın villasını satın aldı!

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Emel Sayın'ın Yalıköy'deki villasını satın aldı. Yılmaz dekorasyon işlemlerinden sonra yeni villasına taşınacak. 

Mehmet Aslan Villasına kaçak katmı çıktı Haberi

Mehmet Aslan Villasına kaçak katmı çıktı

OYUNCU Mehmet Aslan hakkında imar ve şehircilik kanununa muhalefetten dava açıldı. Antalya Muratpaşa Belediyesi. Güzeloba Mahallesi’nde bulunan villada kaçak inşaat yapılaşması olduğunu tespit etti. 



Bu yapılaşmanın izinsiz ve ruhsatsız yapıldığı iddiasıyla tutanak düzenledi. Tapu kayıtlarında villanın Mehmet Aslan’a ait olduğu tespit edildi. Aslan, kaçak yapı yaptırdığı tespit edilince uygulamayı düzeltmesi için belediye görevlilerinde uyarıldı. Tüm uyarılara rağmen düzeltmede bulunmayan Aslan hakkında savcılığa şikayette bulunuldu. Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı, hazırladığı iddianamede; Aslan’ın “İmar kirliliğine neden olma” suçundan 5 yıla kadar hapsini...