03 / 05 / 2024

Mehmet Baybağan kim

Mehmet Baybağan kim

Selçuklu Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi yeni hizmet binası törenle açıldı. Yeni hizmet binasının açılış konuşmasını Başkan Mehmet Baybağan yaptı..

Beşiktaş'taki yangın 29 kişiye mezar oldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Binaya ruhsat verenler kim?' diye sordu!

29 kişinin hayatını kaybettiği İstanbul Beşiktaş'taki gece klübünde çıkan yangın günlerdir hafızalardan silinmezken Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan açıklama geldi. Erdoğan Binaya ruhsat verenler kim?' diye tepki gösterdi.

Mehmet Erdoğan hangi alanlarda çalıştı? Toplam kaç şirketin yönetim kurulunda yer aldı?

Mehmet Erdoğan hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi şirketi kurdu? Şu an ne iş yapıyor? İşte Mehmet Erdoğan'ın biyografisi...

Mehmet Sırrı Erkan kimdir? Hangi firmalarda çalıştı? Doğan Yatırım Bankası’nda hangi pozisyonda çalışıyor?

Mehmet Sırrı Erkan hangi üniversiteden mezun oldu? İş hayatına nerede başladı? Hangi bankalarda çalıştı? Ne zaman yönetim kurulu başkanı oldu? Doğan Yatırım Bankası’nda hangi görevde yer alıyor? İşte Mehmet Sırrı Erkan ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Enet Enerji Doğal Gaz Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Enet Enerji Doğal Gaz Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Doğan ve Enet Enetgy SA ortaklığında kuruldu.

Mehmet Doğan Atay kimdir? Hangi okuldan mezun oldu? Hangi dilleri biliyor? 

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Doğan Atay kimdir? Kaç yaşında? Mehmet Doğan Atay daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Mehmet Doğan Atay'ın eğitim hayatı nasıldı?

Mehmet Erdoğan Kimdir? Mehmet Erdoğan ne iş yapıyor?

Mehmet Erdoğan kimdir Mehmet Erdoğan’ın mesleği nedir? Mehmet Erdoğan eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Dgnlr Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dgnlr Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Doğan tarafından kuruldu.

Alme Hafriyat Nakliyat Altyapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Alme Hafriyat Nakliyat Altyapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Ali Doğan ve Mehmet Doğan ortaklığında kuruldu.

Uldgrup İnşaat Otomotiv Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uldgrup İnşaat Otomotiv Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Uludoğan tarafından kuruldu.

Mef Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mef Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de Fırat Kılıç ve Mehmet Erdoğan ortaklığında kuruldu.

Akbük Kuştur Turizm Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Akbük Kuştur Turizm Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi Kadıköy'de Mehmet Karışan tarafından kuruldu.

Gaziantep Şahinbey’de imar tartışması!

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve AKP Milletvekili Mehmet Erdoğan’ın Yamaçtepe’deki arsaları gündemden düşmüyor. Taraflardan konuya ilişkin yeni açıklama geldi.

Sinpaş Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi Sultanbeyli Şubesi açıldı!

Sinpaş Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi Sultanbeyli Şubesi Sultanbeyli’de  149 milyon 951  bin 943 TL sermaye bedeli Mehmet Doğan tarafından açıldı.

Mehmet Baybağan kim Haberi

Mehmet Baybağan kim

Hekimoğlu İşhanında kurulan yeni hizmet binasının açılışına, TESKOMB Genel Başkanı Abdulkadir Akgül, Genel Başkan Yardımcısı Bahri Şarlı, Selçuklu Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Baybağan ve Kooperatif Müdürü Mustafa Baybağan katıldı.


Yeni hizmet binasının açılış konuşmasını yapan Başkan Mehmet Baybağan konuşmalarına şu ifadelerle başladı; “Kooperatifimiz 1999 yılında kuruldu. Ben ise 2011 yılı başında başkanlık görevine getirildim. Kooperatifimiz, Selçuklu ve Karatay ilçelerindeki esnaf ve sanatkarlara, devlet destekli kredilerle aracılık yapıyor. Biz esnaf ve sanatkârların finans kapısıyız. Yeni hizmet binamızın, esnaf ve sanatkârlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Mutluluk paylaştıkça artar düşüncesi ile hareket ettiğimiz için bir bütünlük içerisinde Konya esnafına çıta yükselteceğiz” diye konuştu. Yeni hizmet binasının açılış törenine katılan TESKOMB Genel başkanı Abdulkadir Akgül ise şu açıklamalarda bulundu; “TESKOMB,...