29 / 07 / 2024

Mehmet Baysak öldü mü

Mehmet Baysak öldü mü

Kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Terbay Şirketler Topluluğu şirketlerinden Terbay İnşaat Mimarlık Mühendislik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Baysak (67), dün son yolculuğuna uğurlandı.

Bakan Mehmet Özhaseki: 680 bin konut ve 170 bin civarında iş yeri yıkıldı! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem konutlarına ilişkin konuştu. Bakan Özhaseki, 680 bin konut ve 170 bin civarında iş yeri yıkıldığını ve 200 bin konutun yapıldığını inşa etti. 

Sipahiler Ağası Mehmet Emin Ağa Yalısı 200 milyon TL'ye satıldı! 

Geçtiğimiz günlerde 17.5 milyon dolara satışa çıkartılan Sipahiler Ağası Mehmet Emin Ağa Yalısı 200 milyon TL'ye Papara’nın sahibi Ahmet Faruk Karslı’ya satıldı.

Fumechs Hidrojen Ve Kompozit Teknolojileri Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Fumechs Hidrojen Ve Kompozit Teknolojileri Sanayi Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yıldız tarafından kuruldu.

Tesis Yönetimi sektörünün pazar payı 76,3 milyar dolara ulaşarak her yıl yüzde 12,6 büyüyecek!

MarketsandMarkets tarafından yayınlanan verilere göre dünya çapında tesis yönetimi pazarının 2026 senesine kadar yıllık yüzde 12,6’lık büyüme oranıyla 76,3 milyar dolara ulaşacağı tahmin ediliyor. Senyonet CEO’su Mehmet Yıldızdoğan'dan konuya ilişkin önemli açıklamalar...

Senyonet kullanan konut sayısı 320 bine çıktı!

Senyonet’in CEO Mehmet Yıldızdoğan yaptığı açıklamada yöneticilerin iş yükünü azaltan ve önemli bir maliyet avantajı sağlayan Senyonet’in bu sene 320 bin konuta ulaştığını dile getirdi.

Altın sahaların tozunu attırmaya geliyor! Piyasa uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk yeni senaryoyu açıkladı!

Altın fiyatları geçtiğimiz hafta bankaların iflas kararlarıyla yükselişe geçerken, yeni haftaya düşüşle başladı. Piyasa uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk ise altında yeni senaryoyu açıkladı!

Bozoğulları İnşaat Gıda Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bozoğulları İnşaat Gıda Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Akyıldız, Murat Akyıldız ve Yıldırım Akyıldız ortaklığında kuruldu.

Arab İnterface Turizm Otomotiv Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arab İnterface Turizm Otomotiv Dış Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’da Mehmet Yıldı tarafından kuruldu.

Altın yıl sonunda kaç lira olacak? Böyle bir rakamı kimse söylemedi! Altın uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk açıkladı

Altın fiyatlarında yıl sonu tahminleri teker teker geliyor. Gram altın 1. 500 lira olacak diyen de var 2. 000 lira olacak diyen de… Ünlü altın ve para piyasaları uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk’ün yıl sonu tahmini ne; İşte detaylar…

Memgroup İnşaat Otomotiv Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Memgroup İnşaat Otomotiv Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de Mehmet Yıldırım tarafından kuruldu.

Myc City Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Myc City Yapı İnşaat Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Mehmet Yıldıray Çelik tarafından kuruldu.

Mesi Proje Yönetimi İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mesi Proje Yönetimi İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de Mehmet Yıldırım ve Sidar Karadağ ortaklığında kuruldu.

Skyist Property Gayrimenkul Mühendislik İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Skyist Property Gayrimenkul Mühendislik İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyrut'ta Mehmet Yıldız tarafından kuruldu.

Mehmet Baysak öldü mü Haberi

Mehmet Baysak öldü mü

Kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Terbay Şirketler Topluluğu şirketlerinden Terbay İnşaat Mimarlık Mühendislik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Baysak (67), dün son yolculuğuna uğurlandı. 


Baysak için Dokuz Eylül Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii'nde ikindi vakti cenaze töreni yapıldı. Karşıyaka Belediyesi eski Başkanı Kemal Baysak ile İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği eski Başkanı ve İzmir eski Milletvekili Cemal Tercan da yeğenleri Mehmet Baysak'ı son yolculuğunda yalnız bırakmadı. Baysak'ın cenazesi törenin ardından Urla Zeytinalanı Mezarlığı'na defnedildi. Terbay Şirketler Grubu bünyesinde devam eden 42 yıllık çalışma hayatı boyunca yurt dışında ve yurt içinde pek çok projeye imza atan Mehmet Baysak, evli ve iki çocuk babasıydı, üç torunu vardı.


İzmir Yeni...