05 / 05 / 2024

Mehmet Bekaroğlu Kentsel Dönüşüm

Mehmet Bekaroğlu Kentsel Dönüşüm

HAS Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Mehmet Bekaroğlu, Afet Yasası'na ilişkin eleştirilerini twitter'da sıraladı

Mehmet Şenoğlu İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mehmet Şenoğlu İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 800 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şenoğlu ve Rafer Şenoğlu Yapı İnşaat ortaklığında kuruldu.

Fenercioğlu Kentsel Dönüşüm Ve Proje Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Fenercioğlu Kentsel Dönüşüm Ve Proje Geliştirme Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aycan Fenercioğlu tarafından kuruldu.

Mehmet Ahkemoğlu ne iş yapıyor, nereden mezundur?

Mehmet Ahkemoğlu kimdir? Mehmet Ahkemoğlu’nun mesleği nedir? Mehmet Ahkemoğlu eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Mehmet Erdemoğlu kimdir? Ne iş yapar? Nereli?

Sasa Polyester San. AŞ. Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Erdemoğlu kimdir? Mehmet Erdemoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mehmet Erdemoğlu Ne iş yapar? Mehmet Erdemoğlu Nereli?  İşte Mehmet Erdemoğlu`nun yaşamına dair merak edilenler.

Kemal Kılıçdaroğlu: Kentsel dönüşümde mahalle kültürü unutulmamalı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili yaptığı açıklamada "Dönüşümde mahalle kültürü unutulmamalı" dedi.

Beyoğlu Kentsel Dönüşüm Riskli Yapı Tespiti İnşaat Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Beyoğlu Kentsel Dönüşüm Riskli Yapı Tespiti İnşaat Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi bugün Şişli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Nurten Tem Ekinci tarafından kuruldu.

Mehmet Çilingiroğlu: Şehir hastaneleri iyi ki yapılmış!

Avrupa'da yeteri kadar yoğun bakım ünitesi olmadığını söyleyen ABD'de UTHSCSA, San Diego California, Bahçeşehir Üniversitesi Tıp Fakültesi İç hastalıkları ve Girişimsel ve Yapısal Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu, şehir hastanelerinin önemine vurgu yaptı.

İshak Memişoğlu: Kentsel dönüşüm rantsal dönüşüm oluyor!

Mimarlar Odası Samsun Şube Başkanı İshak Memişoğlu, Samsun’da kentsel dönüşümün vatandaşları mağdur ederek, amacı dışına çıktığını belirtti...

Beyoğlu kentsel dönüşüm projelerinde son durum ne? 

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız kentteki kentsel dönüşüm projelerinin son durumu hakkında bilgi verdi. Yıldız, ayrıca Atatürk Kültür Merkezi'nin yaklaşık bir yıl sonra açılacağını söyledi. 

Ekrem İmamoğlu: Kentsel dönüşümü hızlandırmamız lazım!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu, "İstanbul'un kapısında bekleyen deprem tehdidi var. Bunu milli sorun olarak görüyorum. Afeti yaşamadan önce can ve mal kaybını azaltacak tedbirler var. Yapı denetimini sağlamak için kentsel dönüşümünü hızlandırmanız lazım" dedi...

Ahmet Yarız ve Mehmet Ömeroğlu Halk GYO'dan ayrıldı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yarız ve Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Nihat Ömeroğlu görevlerinden ayrıldı.

Ekrem İmamoğlu: Kentsel dönüşüm kabus olmaktan çıkacak!

CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, Eyüpsultan’da tapu ve imar sorunu yaşayan vatandaşlarla bir araya gelerek, ”Farklı kurumlarla yapılan sözleşmede belediye garantör olacak ve vatandaş asla yalnız bırakılmayacak. Kentsel dönüşüm kabus olmaktan çıkacak” dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu: Kentsel dönüşüme karşı değiliz!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kentsel dönüşüm çalışmalarına karşı çıkmadıklarını ifade etti...

Mehmet Bekaroğlu Kentsel Dönüşüm Haberi

Mehmet Bekaroğlu Kentsel Dönüşüm

'Kanun, önümüzdeki 15 yıl içinde sadece İstanbul'da 500 milyar doların üzerinde rant oluşturacak' diyen Bekaroğlu AKŞAM'a konuştu:


F TİPİ KONUTLAR: Yasal düzenlemenin şehri, çevreyi, insanı ve adaleti koruyacağına inanmıyorum. İddia ediyorum bu yasa uygulansın, insanlar bütün kıymetli yerlerden, şehir merkezlerinden çıkarılarak, şehir dışına, benim F tipi konutlar dediğim TOKİ binalarına nakledilecek. Merkezlerse AVM, otel ve rezidanslarla dolacak. Kentsel dönüşüm, kentin varlıklarının ticarete açılmasını getirecek. Biz bu insanları tanıyoruz, kentsel dönüşümle ilgili neler yaptıklarını biliyoruz. 4. Murat'ın bile elinde bulunmayan yetkilerle neler yapabileceklerini tahmin edebiliyorum.


HÜKÜMET RANT GÖZÜYLE BAKIYOR: Yapılacak iş, kamu kaynaklarını da devreye sokarak, gerçekten deprem riski olan binaların yenilenmesidir. Burada hükümetten temel felsefe olarak ayrılıyoruz. Hükümet bu işe ne kadar rant getirecek diye bakıyor. Bizse insanların yaşamına uygun bir...