06 / 05 / 2024

Mehmet Bostan atama

Mehmet Bostan atama

Özelleştirme İdaresi Başkanlığına Mehmet Bostan atandı. Atamaya ilişkin Maliye Bakanlığı kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in yardımcıları belli oldu! İşte Bakan Yardımcıları...

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in yardımcıları belli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından gerçekleştirilen atama kararları Resmi Gazete’de yayınlandı.

Mehmet Şimşek’in ataması Ortodoks politikalara dönüş mü, yoksa sembolik bir atama mı?

Mehmet Şimşek’in Hazine ve Maliye Bakanlığına atanmasını yabancı finans çevreler ilgiyle takip ediyor. Ancak bu atama Ortodoks ekonomi politikalarına dönüş mü yoksa sembolik bir atama mı? Kafalar karışık. İşte uluslararası finans kuruluşlarının yorumları…

Mbostan Grup İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mbostan Grup İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Adem Bostan ve Mehmet Bostan ortaklığında kuruldu.

Rafet Bostan Turizm Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Rafet Bostan Turizm Ve Yatırım Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Bostan, Adnan Bostan ve Erol Bostan ortaklığında kuruldu.

İslami mortgage geliyor!

Türkiye Varlık Fonu (TVF) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Bostan "İslami mortgage" ile ilgili açıklama yaptı. Bostan, İslam Kalkınma Bankası'nın alt kuruluşu ile İslami mortgage geliştirme konusunda anlaşma imzalandığını söyledi.

TVF yatırımcının ilgisini çekiyor!

Türkiye Varlık Fonu (TVF) Başkanı Mehmet Bostan, Türkiye Varlık Fonu'na ilişkin açıklamalarda bulundu. Bostan, TVF’ye dünyanın her yerinden yatırımcı ilgisi ile karşılaştıklarını söyledi.

Türkiye Varlık Fonu ile yatırım fırsatları değerlendirilmeli!

Türkiye Varlık Fonu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Bostan," Türkiye Varlık Fonu olarak hedefimiz, fonun hem daha iyi yönetilebilmesi için stratejiler geliştirmek hem de değer artışıyla beraber oluşacak imkanları, yatırım fırsatlarını değerlendirmek." dedi.

Mehmet Bostan: Kamunun atıl gayrimenkulleri satılabilir!

Bu yıl boyunca Türkiye’nin eskittiği siyasi gündem ve bunun ekonomiye yansımaları yatırımlar için olduğu kadar özelleştirme için de olumsuz bir hava yarattı.

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'na Mehmet Bostan atandı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığına Mehmet Bostan atandı. Atamaya ilişkin Maliye Bakanlığı kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Alarko GYO'dan Mehmet Sağıroğlu için başsağlığı!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., vefat eden Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Sağıroğlu'nun yerine henüz bir atama yapılmadığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte açıklama...

Konut fonları kurulup, BES şirketleri yatırıma teşvik edilmeli!

Mehmet Bostan, bireysel emeklilik sektörünün 60 milyar liralık fon büyüklüğüne ulaşmasını öngördüklerini ifade ederek, altyapı ve konut fonlarının kurulup bunlara BES şirketlerinin yatırım yapmasının teşvik edilmesi gerektiğini dile getirdi.

Meseb İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meseb İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Bostan, Sebahattin Özkan ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 16 Ekim'de Ümraniye, İstiklal Mahallesi, Kavaklıdere Caddesi'nde kuruldu.

Mehmet Şahkulubey, Yüksek Fen Kurulu Başkanlığı'na atandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Yüksek Fen Kurulu Başkanlığına Mehmet Şahkulubey atandı. Atama kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Mehmet Bostan atama Haberi

Mehmet Bostan atama

Özelleştirme İdaresi Başkanlığına Mehmet Bostan atandı. Atamaya ilişkin Maliye Bakanlığı kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. 


Bostan'ın atanmasına ilişkin Maliye Bakanlığı kararı Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı. 


Vakıf Emeklilik Genel Müdürü olan Mehmet Bostan 2013 yılında SPK tarafından Turkcell Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliği’ne atanmıştı. 


Dünya



Haber Sözcü Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Yaklaşık 7 yıldır vekaletle yönetilen Özelleştirme İdaresi Başkanlığı’na İslami sigortacılığın geliştirilmesi için çalışan Mehmet Bostan getirildi


Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) koltuğu sahibini buldu. ÖİB, eski başkan Metin Kilci’nin enerji müsteşarlığı görevine atandığı 2009 yılından bu yana Ahmet Aksu’ya verilen vekaletle yönetiliyordu. Hükümet dün üçlü kararnameyle sürpriz bir şekilde Mehmet Bostan’ı, ÖİB’nin başına atadı.


ÖIB’nin başına atanan Mehmet Bostan, yapacağı özelleştirmelerle AKP hükümetinin kasasını dolduracak.

Özel sektörde bankacılık ve sigortacılık alanlarında çalışan Mehmet Bostan, sektöre Denizbank’la girdi, çeşitli...