27 / 04 / 2024

Mehmet Çakın kim

Mehmet Çakın kim

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın desteğiyle Uşak’ta 110 bin metrekare alan üzerine oturması tasarlanan Kent Park'ın yaklaşık yüzde 70'i tamamlandı.

Mehmet Çakın kimdir?

Mehmet Çakın, 2019 yerel seçimlerine Ak Parti Uşak Belediye Başkan Adayı oldu. Peki Mehmet Çakın kimdir? Mehmet Çakın bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Mehmet Aydın kimdir? Mehmet Aydın ne iş yapmaktadır?

Mehmet Aydın kimdir? Mehmet Aydın'ın eğitim durumu nedir? Mehmet Aydın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Mehmet Aydın'ın kim olduğu ve Mehmet Aydın'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Selim Akın kimdir? Selim Akın ne iş yapıyor?

Selim Akın Akfen GYO Yönetim Kurulu Üyesidir. Selim Akın kimdir? Selim Akın'ın eğitim durumu nedir? Selim Akın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Selim Akın'ın kim olduğu ve Selim Akın'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Mehmet Ak Şekerbank’ta hangi pozisyonlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Mehmet Ak kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Şekerbank’ta hangi alanlarda görev aldı? Şeker GYO’da ne zamandan beri ve hangi alanda çalışıyor? İşte Mehmet Ak’ın biyografisi...

Çakıcıoğulları İnşaat'ın acı günü! Mehmet Çakıcı vefat etti!

Çakıcıoğulları İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin kurucusu Mehmet Çakıcı hayatını kaybetti. 

Mehmet Aydın'ın kaçak villası mühürlendi!

Geçtiğimiz günlerde Türkiye'ye teslim olan Çiftlikbank kurucusu Mehmet Aydın'ın Giresun'da kaçak villa inşa ettirdiği ortaya çıkmıştı. Söz konusu villa mühürlendi.

Mehmet Aydın'ın Giresun'da kaçak villa yaptırdığı ortaya çıktı!

Çiftlikbank kurucusu Mehmet Aydın'ın Giresun Espiye'de kaçak villa inşa ettirdiği ortaya çıktı. Kaçak villa için yıkım kararı alındı. 

Mehmet Ergün Turan, Fatih Belediye Başkanı oldu!

Fatih'de belediye başkanlığını, kesin olmayan sonuçlara göre, AK Parti adayı Mehmet Ergün Turan kazandı. Turan, yaklaşık 5 yıl TOKİ'nin başkanlığını yaptı...

Mehmet Çakın kimdir?

Mehmet Çakın, 2019 yerel seçimlerine Ak Parti Uşak Belediye Başkan Adayı oldu. Peki Mehmet Çakın kimdir? Mehmet Çakın bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Mehmet Tezçakın: Kimi AVM'lerde kiralar Londra'dan daha pahalı!

Tarihi Sultanahmet Köftecisi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tezçakın, AVM'lerin kira bedellerinden dert yandı. Tezçakın, "Kimi AVM'lerde kiralar Londra'dan ve Newyork'tan dahi pahalı." dedi.

Mehmet Ergün Turan: Uşak’ın vizyonunu değiştireceğiz!

UŞAK’ta yapımı süren Kentsel Dönüşüm Projesi şantiyesini yerinde inceleyen TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, "Kentsel Dönüşüm’de Türkiye’nin örnek projesini beklenilenden önce bitirerek Uşak’ın vizyonunu değiştireceğiz" dedi.

Üsküdar Mehmet Çakır Kültür ve Spor Merkezi açıldı!

Üsküdar Eski Belediye Başkanı rahmetli Mehmet Çakır’ın adının verildiği ‘Mehmet Çakır Kültür ve Spor Merkezi’ni tanıtan bir sinevizyon gösterisinin ardından Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, davetlilere bir konuşma yaptı.

Mehmet Akif Müzesi'ne ziyaretçi akını!

Bağcılar Kazım Karabekir Mahallesi’nde hizmete açılan Bağcılar Belediyesi Taceddin Dergahı Müzesi ziyaretçi akınına uğruyor. İlçe dışından insanların da ziyaret ettiği Müze’de Ersoy’a ait eşya ve dokümanlar ziyaretçiler tarafından ilgi görüyor.

Mehmet Ergün Turan: TOKİ 128 bölgede 65 bin konutun inşasını tamamladı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, yerel yönetimlerle başlatılan büyük kapsamlı kentsel yenileme programı kapsamında 283 bin 20 konutluk gecekondu ve dönüşüm çalışmasının projelendirildiğini belirtti...

Mehmet Çakın kim Haberi

Mehmet Çakın kim

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın desteğiyle Uşak’ta 110 bin metrekare alan üzerine oturması tasarlanan ve yaklaşık yüzde 70’i tamamlanan Kent Park Projesi kapsamında, hala alan içerisinde yer alan kurumlar için yapılan yeni binalarda sona yaklaşıldı. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre;Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, Kent Park Projesi kapsamında taşınacak olan Orhan Dengiz Anadolu Lisesi’nin, yeni Öğretmenevi’nin ve Milli Eğitim Müdürlüğü’nün yeni binalarına yönelik inşaat çalışmalarının son durumunu yerinde inceledi.

Yeni hizmet binalarının kısa sürede hizmete girmesi için inşaat çalışmalarının hız kesmeden sürdüğünü söyleyen Başkan Çakın, Orhan Dengiz Anadolu Lisesi’nin 8 bin metrekarelik inşaat alanına sahip olduğu ve 2 bin metrekare üzerine oturacak 32 derslikli lisenin yapımında sona yaklaşıldığı kaydetti.
Başkan Çakın, “Gelişen çağa uygun olarak, teknolojiyle bütünleşmiş sınıflara sahip bir okulun...