02 / 05 / 2024

mehmet canıtatlı yazıları

mehmet canıtatlı yazıları

Yeni Akit Gazetesi yazarı Mehmet Canıtatlı: "İşte size bir soru: Son 5 yıl içinde yeni bir konut satın aldınız mı? Ya da paranız olsa en başta neye yatırım yapardınız?"

İhracatçılar ve reel sektöre uzun vadeli kredi müjdesi!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, ihracatçılar ve reel sektörün her zaman yanında olduklarını belirterek, "Yeni destek paketimizle firmalarımıza 25 milyar liralık garanti karşılığında 30 milyar liralık kredi imkanını sunacağız" dedi.

Bakan Özhaseki açıkladı: Şehirler hızla afetlere dirençli hale getirilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, depremlerdeki acıları bir daha yaşamamak amacıyla Türkiye'nin deprem kuşağında olduğu gerçeği dikkate alınarak, kentleri bir an önce afetlere dirençli hale getireceklerine vurgu yaptı.

Yatırımcılar dikkat! Doların 28 TL olacağı tarihi açıkladı! 

Türkiye, 28 Mayıs'ta yeniden sandığa gidiyor. Ekonomik verilerle alakalı çok dikkat çekici yazılar yazan ve bu hususta ikazlar yapan  ünlü ekonomist Evren Devrim Zelyut da "28 Mayıs'tan sonra neler olacak?" başlıklı bir yazı yazdı ve doların 28 TL olacağı tarihi açıkladı.

Peker GYO'dan Çamlıca projesi açıklaması! 

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Çamlıca projesi ile ilgili bir son dakika açıklaması yaptı. Şirket, proje geliştirme çalışmaları doğrultusunda, kentsel dönüşüm kapsamında muafiyet yazılarının Belediye tarafından onaylandığını belirtti. 

Mcf Taahhüt İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mcf Taahhüt İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Can Fikir tarafından kuruldu.

My Can İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Can İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Can tarafından kuruldu.

Famer Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Mimari Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Famer Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Mimari Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da Beyzanur Top, Fatih Kazak, Harun İrgin ve Mehmet Can Abbasoğlu ortaklığında kuruldu.

Mcka İnşaat Hırdavat Elektronik Kuyumculuk İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Mcka İnşaat Hırdavat Elektronik Kuyumculuk İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de Mehmet Can Kaya tarafından kuruldu.

Cem Küçük mazot fiyatlarında gelecek rahatsız edici seviyeyi açıkladı: 'Siz bu yazıyı okurken' diye başlayıp uyardı

Benzin ve mazota gelen aşırı zamlar hükümetin politikalarını destekleyen yazılarıyla tanınan Türkiye Gazetesi yazarı Cem Küçük’ü de rahatsız etti. Küçük, ‘Şu anda mazot 30 lira siz bu yazıyı okurken daha da artabilir. İş artık rahatız edici bir hâl aldı’ tespitinde bulundu.

Muci İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Muci İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Mehmet Can Kılınç tarafından kuruldu.

Mecer İnşaat Yapı Malzemeleri Mühendislik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mecer İnşaat Yapı Malzemeleri Mühendislik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Mehmet Can Ergün tarafından kuruldu.

İkinci el otomobil pazarlarında fiyatlar tavan yaptı!

Otomobil üretimlerindeki düşüş ikinci el otomobil pazarlarını da yakından etkiledi. Hal böyle olunca ülkede ikinci el otomobil fiyatları da ciddi oranlarda artış gösterdi. Batman Oto Galericiler Sitesi Derneği Başkanı Mehmet Can Barış konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. Ayrıntılar haberimizde...

Mcn İnşaat Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mcn İnşaat Yapı Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Can Cangür tarafından kuruldu.

mehmet canıtatlı yazıları Haberi

mehmet canıtatlı yazıları


İşte size bir soru: Son 5 yıl içinde yeni bir konut satın aldınız mı? Ya da paranız olsa en başta neye yatırım yapardınız? 


Bir çoğunuzun 5 yıl içinde bir konut satın aldığını veya oturduğu evini değiştirme niyetinde olduğunu söylersek yanılmayız. Nitekim bu konuda yapılan araştırmalar, gayrimenkulun 2013'ün gözde yatırım aracı olduğunu ortaya koymakta. İster ihtiyaç olsun, ister yatırım amaçlı parasını gayrimenkule yatıranlar bir yılda en az yüzde 15 oranında kazançlı çıktı. Rakamlar ortada. Emlak fiyatları artık yerinde saymıyor, metrekare birim fiyatları sürekli yükseliyor. 


Önümüzdeki 4 yıl içinde konut açığının 4 milyonu bulacağı gerçeği bu alanda talebin devam edeceğinin önemli bir işareti, ister kentsel dönüşüm yoluyla olsun ister arazi gelişme metodu tercih edilsin, gayrimenkulün yıldızının hiçbir zaman sönmeyeceğini söyleyebiliriz. Tabi ki talep...