18 / 05 / 2024

Mehmet Çeçen

Mehmet Çeçen

My Dream Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Çeçen, Halit Sağer tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 12 Kasım'da Beyoğlu, Kocatepe Mahallesi'nde kuruldu.

Emekli maaş zammında ilk sinyal! En düşük emekli maaşı için bu rakam konuşuluyor...

Emekli maaşına seyyanen artışla ilgili Ekonomi Gazetesi Ankara Haber Müdür Hüseyin Gökçe, en düşük emekli aylığı alanların kök maaşlarında teknik düzeltmenin şart olduğunu söyledi.

IC İbrahim Çeçen Holding'ten 1.4 milyar TL'lik yeni gayrimenkul şirketi!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Çevre Otoyolu'nu hizmete alan IC İbrahim Çeçen Yatırım Holding, 1 milyar 448 milyon 726 bin 770 TL sermaye bedeli ile yeni gayrimenkul şirketi kurdu. İşte o şirket ile ilgili detaylar... 

Ic Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu! 

Ic Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Şişli'de 1 milyar 448 milyon 726 bin 770 TL sermaye bedeli ile İbrahim Çeçen, Mehmet Salih Çeçen, Yalçın Öztürk, Orhan Hallik ve Abdullah Keleş ortaklığında kuruldu.

F Çeçen İnşaat Taahhüt Mimarlık Özel Sağ.Hizm.Gıda Oto.Teks.Kırt. Turz.Yapı Malz.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. kuruldu! 

F Çeçen İnşaat Taahhüt Mimarlık Özel Sağ.Hizm.Gıda Oto.Teks.Kırt. Turz.Yapı Malz.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. bugün Sultanbeyli'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çeçen tarafından kuruldu.

En düşük memur maaşı için flaş 45 bin TL açıklaması

Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (KESK) Eş Genel Başkan Mehmet Bozgeyik, en düşük memur maaşı hakkında flaş açıklamalarda bulundu.

Kalbişen Yapı Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kalbişen Yapı Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Kalbişen tarafından kuruldu.

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Sürekli İşçi alım ilanını yayımladı! Son başvuru tarihi 17 Şubat 2023!

En az ilkokul mezunu olmak yeterli oluyor! Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Sürekli İşçi alım ilanını yayımladı! İlana son başvuru tarihi 17 Şubat 2023 olarak belirlendi. İşte detaylar…

Çeçen Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Hırdavat Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi Kuruldu!

Çeçen Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Hırdavat Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi Maltepe’de  Mustafa Çeçen tarafından kuruldu.

Elektriğe en az yüzde 70 zam kapıda! Resmen açıklandı!

EPDK'nın gün öncesi ve dengeleme güç piyasasında fiyat limitlerini 3.200 TL'ye yükseltmesinin ardından, elektriğe yeni zam gündeme geldi. Elektrik fiyatlarının en az yüzde 70 oranında zamlanması bekleniyor...

Çeçen Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Çeçen Yapı Denetim Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  300 bin TL sermaye bedeli  ile Beşir Çeçen tarafından kuruldu.

İstanbul'da ilçe ilçe en ucuz kiralık daire fiyatları!

Ev almayı bütçesi olmayanlar kiralık evleri tercih ediyor. İstanbul'daki yeni binalarda ise fiyatlar her geçen gün artıyor. İşte ilçe ilçe kiralık daire fiyatları...

İç Mimar Ahmet Güneş'e 'En İyi İç Mimar' ödülü!

Ünlü İç Mimar Ahmet Güneş, 1.Zirve ve Kariyer Ödül Töreni’nde Türkiye’nin En İyi İç Mimarı Ödülünü aldı.

Çeçen Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Çeçen Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkerim Çeçen tarafından kuruldu.

Mehmet Çeçen Haberi

Mehmet Çeçen

My Dream Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Çeçen, Halit Sağer tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 12 Kasım'da kuruldu. 


My Dream Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ, deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting, su kayağı, yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gerekli tesis ve işletmeleri kiralayabilir, kiraya verebilir,...