02 / 05 / 2024

Mehmet Çelebi kim

Mehmet Çelebi kim

İnegöl'de MOBİLİMO AVM'yi hayata geçiren Çelebiler İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çelebi, 12. CNR EXPO Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı'nda (İMOB) gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Ödenmeyen konut sitesi ve apartman aidatı borcundan kim sorumlu?

Mega kent İstanbul'da konut sitesi aidatlarındaki yükselişler hız kesmeden devam ederken pek çok kişi de aidat borcundan kim sorumlu olduğunu merak ediyor. Peki bu borçtan kim sorumlu? İşte Avukat Mehmet Fatih Özer'in konuyla ilgili paylaşımı...

Mehmet Aydın kimdir? Mehmet Aydın ne iş yapmaktadır?

Mehmet Aydın kimdir? Mehmet Aydın'ın eğitim durumu nedir? Mehmet Aydın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Mehmet Aydın'ın kim olduğu ve Mehmet Aydın'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Mehmet Ali Çelebi: İstanbul depremi kadar İzmirde konuşulmalı! 

CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, İzmir'in olası bir depreme hazır olmadığını belirtti ve "İzmir’de ise 7,0 büyüklüğünde deprem üretebilecek 13 fay hattı bulunmaktadır. Bunlar güncel, aktif, diri fay denilen deprem üreten faylardır" dedi...

Bursa'da inşaat sektöründe yeni dönem başlıyor!

Bursa Gazetesi köşe yazarı Serkan İnceoğlu, bugünkü köşe yazısında ''Bursa İMSİAD Başkanı adaylığını açıklayan Mehmet Çelebi'nin programını'' kaleme aldı.

Manavgat Zekiye Öz Hatun Cami açıldı!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Manavgatlı işadamı Mehmet Çelebi Öz’ün hayırları ile inşa ettirilen ve annesinin ismini verdiği Zekiye Öz Hatun Camii’nin açılışını yaptı.

Mry Grup İnşaat Otomotiv Taşımacılık Turizm Gıda Kuyumculuk Limited Şirketi kuruldu!

Mry Grup İnşaat Otomotiv Taşımacılık Turizm Gıda Kuyumculuk Limited Şirketi Mehmet Çelebi tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Makedonya Kebir Mehmet Çelebi Camii restore edildi!

Makedonya'nın başkenti Üsküp'te bulunan ve 1963 depreminde hasar gören Kebir Mehmet Çelebi Camii Türkiye'nin de desteğiyle restore edildi.

Mustafa Bozbey'den Mobilimo'ya destek!

İnegöl' de Çelebiler İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çelebi ve Nettel Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Refik Selik, projeyi anlatmak üzere Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey' e ziyarette bulundu.

Trabzon Çömlekçi'de 3. tünel çalışması yapılacak!

Trabzon Özel İmperial Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Çelebi, “Çömlekçi’de 3. tünel çalışması yapılacak. Tünele entegre olarak yeni otopark da halı sahanın alt kısmına inşa edilecek” dedi

İnegöl MOBİLİMO AVM projesi yoğun ilgiyle karşılandı!

İnegöl'de MOBİLİMO AVM'yi hayata geçiren Çelebiler İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çelebi, 12. CNR EXPO Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı'nda (İMOB) gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Kim Emlak İnşaat Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Kim Emlak İnşaat Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Anonim Şirketi, Mehmet Kurtöz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 250 bin TL sermaye ile 27 Kasım'da Başakşehir, Bahçeşehir 1.Kısım Mahallesi'nde kuruldu.

Çelebi Mehmet Bulvarı için 60 bina daha yıkılacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe "Kent merkezinde çalışmak kolay değil. Çelebi Mehmet Bulvarı için bugüne dek 420’yi aşkın bina yıktık, daha da yıkılacak 60 bina var." dedi

Bursa Çelebi Mehmet Bulvarı için 410 bina yıkıldı!

Bursa Çelebi Mehmet Bulvarı’ndaki çalışmaların büyük oranda tamamlandığını belirten Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursalıların yeni yılda 30 metre genişliğindeki yeni bulvarı kullanmaya başlayacağını söyledi.

Mehmet Çelebi kim Haberi

Mehmet Çelebi kim

12. CNR EXPO Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı (İMOB) kapılarını açtı. 524 firmanın katılımıyla yaklaşık 150 bin metrekare alanda düzenlenen 12. CNR EXPO Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı'nın açılışı Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş'ın yanı sıra çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleşti. Fuarın katılımcıları arasında en çok dikkat çekenlerden biri de, İnegöl'de şimdiden büyük beğeni toplayan MOBİLİMO AVM projesini Nettel Grup ortaklığıyla hayata geçiren Çelebiler İnşaat oldu. Çelebiler İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çelebi, İstanbul'da basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Emlak sektörünün deneyimli ve güvenilir isimleri tarafından kurulan Çelebiler İnşaat'ın Bursa'da inşaat sektörünün en köklü firmalarından biri olduğunun altını çizen Mehmet çelebi, "Hayata geçirdiğimiz tüm projelerde kaliteli, sosyal ve nitelikli yaşam alanları sunmayı hedefliyoruz. Yoğun ilgiyle karşılanan projelerimizin yanı sıra gelecek dönemde hayata geçirmeyi...