05 / 05 / 2024

Mehmet Cengiz açıklama

Mehmet Cengiz açıklama

Odatv, Sözcü gazetesi yazarı Serpil Yılmaz'ın iddialarını Mehmet Cengiz'e sordu. Mehmet Cengiz yaptığı açıklamada, "Yoruldum bıktım dedikodulardan. Ama artık yeter, hep sustum herkesle yargı önünde mücadele edeceğim." şeklinde konuştu.

Mehmet Cengiz, Yüksek Hızlı Tren Projesi ile ilgili açıklama yaptı!

Ankara'daki TCDD soruşturmasına ismi karıştırılan Cengiz İnşaat "Yıpratılmak isteniyoruz, herşeyimiz şeffaf ve ortada" açıklaması yaptı Cumhuriyet Gazetesi'nde yer alan "Yüksek Hızlı Soygun" başlıklı haberle ilgili Cengiz İnşaat'tan açıklama geldi...

Cengiz Holding'e satılan İzmir'deki arazilerle ilgili şok açıklama: Acemi olduğum bir dönemdi!

CHP'nin İzmir adayı Cemil Tugay, Cengiz Holding'e yapılan arazi satışı iddialarıyla ilgili '' Acemi olduğum bir dönemdi'' diyerek açıklama yaptı. 

Bakan Ersoy’dan konutların turizm amaçlı kiralanmasına ilişkin dikkat çeken açıklama!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, konutların turizm amaçlı kiralanmasına dair kanuna ilişkin açıklama yaptı. Bu düzenlemenin olmazsa olmaz olduğunu söyleyen Ersoy, bu düzenlemenin olmadığı durumlarda bütün şehrin omurgasının bozulduğunu kaydetti.

Fahiş inşaat maliyetlerine ilişkin şok açıklama! Gerekirse kanuni düzenleme ile bu fırsatçılığın önüne geçilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesindeki inşaat maliyetlerinin artışını nasıl engelleneceğine ilişkin açıklama yaptı. Bakan Özhaseki kanuni düzenlemeyi işaret etti.

Ev sahibi ve kiracılar dikkat! Yüzde 25 kira artışı ile ilgili kritik açıklama geldi!

Ev sahibi ve kiracıları yakından ilgilendiren yüzde 25 kira artış ile ilgili Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'ten kritik açıklama geldi. 

Son dakika: Bakan Mehmet Şimşek'ten memur ve emekli zamlarıyla ilgili açıklama!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, memur ve emekli aylıklarına ilişkin açıklama yaptı. Bakan Şimşek, 15,9 milyon emekliyi ve 4,9 milyon kamu çalışanını etkileyen önemli iyileştirmeler yapıldığına vurgu yaptı. İşte detaylar...

Mehmet Cengiz ilk defa konuştu: Artık yeter hesap soracağım!

Odatv, Sözcü gazetesi yazarı Serpil Yılmaz'ın iddialarını Mehmet Cengiz'e sordu. Mehmet Cengiz yaptığı açıklamada, "Yoruldum bıktım dedikodulardan. Ama artık yeter, hep sustum herkesle yargı önünde mücadele edeceğim." şeklinde konuştu.

Mehmet Cengiz: 3. Havalimanı'na öncelik veriyoruz!

Cengiz Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Cengiz,Akkuyu Nükleer Santrali iddialarına açıklık getirerek, “İlgiliyiz ama başka işlerimiz de var. Önceliğimiz 3. havalimanı. Daha onu bitirmeliyiz” açıklamasında bulundu.

Cengiz İnşaat'tan Hüseyin Avni Paşa Köşkü hakkında açıklama!

Cengiz İnşaat, geçtiğimiz yıl yanan Üsküdar’daki tarihi Hüseyin Avni Paşa Köşkü’nün yerine villa yapılacağı hakkında çıkan haberlerle ilgili basın açıklaması yaptı. İşte o açıklama...

Mehmet Cengiz: Oldukça rekabetçi bir fiyat verdik!

Cengiz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Cengiz, Akkuyu Nükleer Santrali'nin deniz hidroteknik yapılarının "anahtar teslimi" projelendirilmesi ve inşası ihalesini kazanmalarıyla ilgili, "Oldukça rekabetçi bir fiyat verdik. Çok rekabet yaptırdılar" dedi

Didim Belediyesi’nden mühürlenen otelle ilgili açıklama!

Didim Belediyesi, mühürlenen otelle ilgili olarak kamuoyuna yansıyan iddialar üzerine bir açıklama yaptı. İşte Didim Belediyesi’nden mühürlenen otelle ilgili açıklama.

Yapı Kredi Koray GYO'dan davalarla ilgili açıklama!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Ankara-Çankaya Projesi yapı ruhsat iptal davasıyla ilgili gelişmeler hakkında Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bir açıklama yaptı. İşte açıklama...

Üsküdar Rumi Mehmet Paşa turizm tesis alanı imar planı askıda!

İBB tarafından Üsküdar Rumi Mehmet Paşa Mahallesi, 431 ada, 27, 28 ve 42 parsellere ilişkin Turizm Tesis Alanı amaçlı hazırlanan 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı...

Panora GYO'dan tavan kur uygulaması hakkında açıklama!

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2015 yılının Nisan - Mayıs - Haziran atlarını kapsayan tavan kur uygulaması hakkında açıklama yaptı.

Mehmet Cengiz açıklama Haberi

Mehmet Cengiz açıklama

Sözcü gazetesinden Serpil Yılmaz, Cengiz Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Cengiz ile ilgili arka arkaya iki makale yazdı. 

13 Mart 2022 tarihli yazısını "Cengiz’in Londra’daki şirketi" başlığıyla kaleme alan Sözcü gazetesi yazarı Serpil Yılmaz, söz konusu yazısında Mehmet Cengiz'in İngiltere'de aldığı gayrimenkulü yazmıştı. 

Odatv işadamı Mehmet Cengiz'e söz konusu bu iddiaları sordu. Peki Cengiz, iddialarla ilgili neler söyledi? İşte detaylar...

Mehmet Cengiz konuyla ilgili olarak şunları dile getirdi:

"Bir ülke medyası davası ülke olan bir şirkete bu kadar zulüm yapmamıştır. Aradım ilgili yazarı, kaç yıldır tanışırız telefonuma çıkmıyor. Bilmiyor mu tanımıyor mu bizi, kırk beş yıldır iş dünyasındayız biz.

"BEN ÜLKEME AŞIĞIM"

Yedi sektörde 35 şirketimiz 45 bin çalışanımız var. Bir günde birkaç yılda gelmedik buraya biz.

17 yaşından beri inşaattayım ben. Aşığım mesleğime....