17 / 05 / 2024

Mehmet Çon özgeçmiş

Mehmet Çon özgeçmiş

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Çevre ve Sağlık Komisyonu Üyesi Mehmet Çon kimdir? Mehmet Çon'un 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Sultanbeyli Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmesi bekleniyor..

Kira sözleşmesi biten kiracı evden çıkarılabilir mi? Ev sahiplerine ve kiracılara flaş uyarı! 

Milyonlarca ev sahibi ve kiracı haklarını merak ediyor. Peki kira sözleşmesi biten kiracı evden çıkarılabilir mi? Avukat Mehmet Fatih Özer, 4 maddede sıraladı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Kredi kartı limitlerine seçim sonrası düzenleme mi geliyor? Gelire göre limit belirlenecek iddiası! 

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek kredi kartlarına yönelik bir düzenleme yapılacağına yönelik açıklamalarda bulundu. Kredi kartı limitlerinde düzenleme mi geliyor? Gelire göre limit mi belirlenecek? 

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

Öğrenciye vergisiz telefonda geri sayım başladı! iPhone telefonlar bu kapsama girecek mi?

Son günlerde gündemde yer alan vergisiz telefon ve bilgisayar konusu Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’e soruldu. üniversite öğrencilerine vergisiz bilgisayar ve telefon imkanı sağlanmasına yönelik çalışmanın sürdüğünü ifade etti. Peki iPhone telefonlar bu kapsama girecek mi?

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu?

Hazine ve Maliye Bakanı olarak göreve atanan Mehmet Şimşek kimdir? Mehmet Şimşek kaç yaşında, evli mi? İşte ayrıntılar...

Mehmet Arpacı nereden mezundur? Mehmet Arpacı evli mi?

Mehmet Arpacı kimdir? Mehmet Arpacı’nın mesleği nedir? Mehmet Arpacı nereden mezundur? İşte detaylar!

Mhf Constructıon Yapı Sistemleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mhf Constructıon Yapı Sistemleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Şehitoğlu, Mahmut Şehitoğlu, Mehmet Şehitoğlu ve Muhammed Furkan Şehitoğlu ortaklığında kuruldu.

Demirde neler oluyor? Demir ve çimento fiyatlarına bu hafta zam geldi mi? İşte 27 Temmuz 2022 demir ve çimento fiyatları

Demir fiyatları son birkaç haftadır maksimum rakam ile 14,950 TL’den satılmışken uzun bir sürenin ardından demir fiyatlarında indirime gidildi. Çimento fiyatlarıysa yaklaşık on beş önce 50 kuruş ila 2 lira arası zam gelerek güncel fiyatını aldı. Peki demire ve çimentoya zam geldi mi? İşte 27 Temmuz

KYK BORÇLARINDA SON DURUM! KYK borçları silinecek mi? KYK borçlarına düzenleme mi yapılacak 2022?

KYK kredi alanlar Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’ndan gelecek habere kilitlendiler. KYK borçları silinecek mi? İşte detaylar!

Mehmet Özhaseki'den İBB'ye deprem bütçesi eleştirisi: Hazırlık bütçesi 450 milyon lira! Böyle bir şey olabilir mi?

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin deprem bütçesini eleştirdi. İşte Özhaseki'nin o ifadeleri...

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati görevden alınacak iddiası! Yerine Mehmet Şimşek mi gelecek?

Türkiye'de 2020 yılında Berat Albayrak'ın istifa etmesiyle başlayan Hazine ve Maliye Bakanlığı'nda yaşanan görev değişimlerinin son halkası Nureddin Nebati oldu. Nebati'nin 3 Aralık'ta getirildiği görevden alınacağı yerine Mehmet Şimşek'in geleceği iddia edildi.

Open Constructıon İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Open Constructıon İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Okan Ünaldı  tarafından kuruldu.

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yönetim kurulu üyeleri seçildi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Mehmet Turgut Yılmaz, Akgün Türer, Hakan Yılmaz'ın ve (D) grubu pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Eyup Murat Gezgin'in özgeçmişleri yayınlandı.

Mehmet Çon özgeçmiş Haberi

Mehmet Çon özgeçmiş

Mehmet Çon kimdir?

Mehmet Çon, Ordu Ünye Kapılı köyünde 1969 yılında doğdu. İlköğretimi Kapılı köyünde tamamladı. Ünye İmam Hatip Lisesi'nden mezun olan Çon, Anadolu Üniversitesi Müh. Mim. Fak. mezunudur.

Dernek başkanlığı, FP mahalle teşkilatları, ilçe teşkilatlarında çeşitli kademelerde görev aldı. Lise yıllarında Akıncılar derneği ve MTTB nde aktif görev aldı.

Sultanbeyli Ak Parti ilçe teşkilatı kurulduğu tarihten bu yana sırası ile Dış İlişkiler birim başkanlığı, Seçim işleri birim başkanlığı, Teşkilatlanma birim başkanlığı ve Siyasi ve Hukuki işler birim başkanlığı görevlerinde bulundu.

Mehmet Çon, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi 2014 - 2015'de 1 yıl için seçilen Çevre ve Sağlık Komisyonu Üyeleri arasında yer alıyor.

Mehmet Çon'un 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Sultanbeyli Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmesi...