03 / 05 / 2024

Mehmet Erdoğan kim

Mehmet Erdoğan kim

TOFED Başkanı Erdoğan: "Bakanlığın B2 ve D2 yetki belgeli taşıtlara izin vermesinin ardından yaklaşık 2 bin otobüs daha devreye girecek. Ek seferlerden bilet almak için vatandaşlar acele etmeli" dedi.

Mehmet Erdoğan kimdir?

MHP Muğla Belediye Başkan Adayı Mehmet Erdoğan kimdir? Mehmet Erdoğan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte MHP Muğla Belediye Başkan Adayı Mehmet Erdoğan'ın biyografisi...

Beşiktaş'taki yangın 29 kişiye mezar oldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Binaya ruhsat verenler kim?' diye sordu!

29 kişinin hayatını kaybettiği İstanbul Beşiktaş'taki gece klübünde çıkan yangın günlerdir hafızalardan silinmezken Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan açıklama geldi. Erdoğan Binaya ruhsat verenler kim?' diye tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2 ayda deprem bölgesi genelinde 75 bin konut teslim edilecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Adıyaman'daki deprem konutlarının teslim töreninde önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan da Mehmet Özhaseki de tek tek tarih verdi. 

Mehmet Erdoğan hangi alanlarda çalıştı? Toplam kaç şirketin yönetim kurulunda yer aldı?

Mehmet Erdoğan hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi şirketi kurdu? Şu an ne iş yapıyor? İşte Mehmet Erdoğan'ın biyografisi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni kabineyi açıkladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çankaya Köşkü'nde yeni Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'ni açıkladı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy görevlerine devam ederken, diğer isimler değişti. İşte ayrıntılar...

Mehmet Erdoğan Kimdir? Mehmet Erdoğan ne iş yapıyor?

Mehmet Erdoğan kimdir Mehmet Erdoğan’ın mesleği nedir? Mehmet Erdoğan eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Erdoğan 'Sıcak bakmıyorum' demişti! Kripto para düzenlemesi şekillenmeye başladı! İşte detaylar

Erdoğan'ın yardımcısı Fuat Oktay'ın önerliğinde tertip edilen toplantıya Ticaret Bakanı Mehmet Muş ve Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati de katıldı.

İlkay Girgin Erdoğan'dan Çukur dizisi oyuncularının aldığı araziye ilişkin açıklama!

Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, Çukur dizisi oyuncularının aldığı araziye ilişkin açıklama yaptı. Suç duyurusunda bulunduklarını belirten Erdoğan, "Biliyorsunuz ki toplumda örnek olması gerekenler bu insanlar. Bizim için fark etmiyor o gayrimenkulün sahibinin kim olduğu" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Çamlıca Kulesi'ni inceledi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Çamlıca Kulesi'nde incelemeler gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret eden emlakçı tutuklandı!

Sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye hakaret ettiği ve terör örgütü propagandası yaptığı ileri sürülen emlakçı Mehmet K. Eskişehir'de tutuklandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Mehmet Müezzinoğlu Köprüsü için talimat verdi!

Gelen son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, video konferans yöntemi ile gerçekleşen 140'ıncı AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda Mehmet Müezzinoğlu Köprüsü için talimat verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ayasofya Camisi'nde inceleme!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kısıklı'daki konutundan Ayasofya Camisi'ne geldi. Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'dan açılış için sürdürülen çalışmalarla ilgili bilgiler aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mehmet Özhaseki Güneydoğu ve Doğu'yu yeniden imar etti!

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada Çevre ve Şehircilik Bakanı olan Mehmet Özhaseki'nin Güneydoğu ve Doğu'yu yeniden imar ettiğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul-İzmir Otoyolu bu yıl bitiyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "İstanbul-İzmir Otoyolu'nun tamamı bu yıl bitiyor. Kim yapıyor? AK Parti. Maliyeti 2 milyar lira olan Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu'nun yapımı devam ediyor, inşallah 2021'de onu da tamamlıyoruz" dedi...

Mehmet Erdoğan kim Haberi

Mehmet Erdoğan kim

Ramazan Bayramı'nı sevdikleriyle geçirmek isteyenlerin yoğun talebi nedeniyle bayrama sayılı günler kala otobüs biletleri tükendi. Otobüs firmaları, vatandaşların mağdur olmaması için ek seferler düzenleme kararı aldı.


Türkiye Otobüsçüler Federasyonu (TOFED) Başkanı Mehmet Erdoğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yoğun talep nedeniyle bayrama sayı günler kala otobüs biletlerinin tükendiğini söyledi.


Ramazan Bayramı'nın 28-30 Temmuz tarihlerinde gerçekleşeceğini anımsatan Erdoğan, ''Bayram dolayısıyla yolculuklar 25 Temmuz'da başlıyor. Bayramın bitişi hafta içine gelmesine rağmen dönüşte otobüs biletlerine talepler 2-3 Ağustos tarihlerine geliyor" dedi.


Türkiye genelinde 345 otobüs firmasının 8 bin 500 otobüsle hizmet verdiğini belirten Erdoğan, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlık tarafından B2 ve D2 yetki belgeli otobüslere izin vermesiyle bayram süresince günlük yaklaşık 1 milyon yolcuya hizmet vereceklerini anlattı. Bakanlığın B2 ve ve D2 yetki belgeli otobüslerin...