14 / 05 / 2024

Mehmet Halit Kılıç

Mehmet Halit Kılıç

Modernity İnşaat Turizm ve Otelcilik Anonim Şirketi, Mehmet Halit Kılıç tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 31 Mart'ta Sarıyer, Uskumruköy, Kilyos Caddesi, Carrefour Sitesi'nde kuruldu.

ÇEDBİK Başkanı Mehmet Sami Kılıç: Kentsel dönüşümde afete dayanıklı ve yeşil binalar inşa edilmeli!

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği Başkanı Mehmet Sami Kılıç, her sene düzenlenen ‘Uluslararası Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi’ne ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Başkan Kılıç, kentsel dönüşümde afete dayanıklı ve yeşil binaların inşa edilmesine dikkati çekti.

ÇEDBİK Başkanı Mehmet Sami Kılıç: Markalı konut projelerinde yeşil binaya dönüş başladı!

ÇEDBİK (Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sami Kılıç Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi'22 ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte o röportaj...

Mek Sağlık Turizmi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Mek Sağlık Turizmi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Ümraniye’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Emin Külünk tarafından kuruldu.

Hk Kılıç Yapı İnşaat Vinç Nakliyat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hk Kılıç Yapı İnşaat Vinç Nakliyat Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da  10  bin TL sermaye bedeli ile Halit Kılıç kuruldu.

Mehmet Nuri Ersoy'dan Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılaşma yanıtı!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, "yanan orman arazileri" ilgili ifadelerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Yüksek İnşaat Mühendisi Mehmet Bahri Kılıç vefat etti!

İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi'nden mezun olan Yüksek İnşaat Mühendisi Mehmet Bahri Kılıç vefat etti. Kılıç'ın 1953'lü sınıf arkadaşları taziye ilanı yayınlattı.

Gölcük'teki harabe binalar yıkılıyor!

Sosyal Belediyecilik anlayışı kapsamında İlçe genelinde vatandaşları kaliteli hizmetlerle buluşturan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş´in talimatları doğrultusunda, depremden kalan veya ömrünü doldurmuş harabe binalar yıkılıyor

Mehmet Kılıçlar: Turizm için yeni arayışlara yönelmeliyiz!

Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar, Başkent'te turizmi daha çekici kılacak yeni arayışlar gerektiğini belirtti. Anadolu Turizm İşletmecileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Seçim Aydın, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Vali Kılıçları ziyaret etti.

Yeni Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar kimdir?

Emniyet Genel Müdürü olan Mehmet Kılıçlar, 15/9/2014 tarihli karar ile Ankara Valiliğine atandı. Peki, Yeni Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar kimdir? İşte Ankara'nın yeni valisi Mehmet Kılıçlar..

Mehmet Kılıçlar kimdir?

Eski Emniyet Genel Müdürü olan Mehmet Kılıçlar, 15/9/2014 tarihli karar ile Ankara Valiliğine atandı. Peki Yeni Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar kimdir? İşte Yeni Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar..

Hüseyin Avni Paşa Köşkü kül oldu!

Üsküdar’daki Fethipaşa Korusu içindeki Hüseyin Avni Paşa Köşkü'nde yangın çıktı. Yangına çok sayıda itfaiye müdahale etti. Yangın sonucu tarihi köşk kül oldu. Söz konusu köşkü 2009 yılında TMSF'den işadamı Mehmet Cengiz satın almıştı...

Mehmet Güzgülü: 2015 yılı hizmet yılı olacak!

Mehmet Güzgülü Gördes ilçesine bağlı 20 mahalle muhtarını ağırladı. Muhtarların mahalleleriyle ilgili sorunlarını dinleyen Güzgülü, büyükşehir planlama sürecinin devam ettiğini belirterek, 2015 yılıyla birlikte tüm bölgelere hizmetlerin gideceğini söyledi

Mehmet Sıkı: Kuş Cenneti için hazırlanan proje hayata geçirilmeli!

Ege Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Sıkı, "Çalışmaların geciktirilmeden başlaması için Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun vereceği talimat bekleniyor.

Mehmet Halit Kılıç Haberi

Mehmet Halit Kılıç

Modernity İnşaat Turizm ve Otelcilik Anonim Şirketi, Mehmet Halit Kılıç tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 31 Mart'ta kuruldu. 


Modernity İnşaat Turizm ve Otelcilik Anonim Şirketi iş konusu; İNŞAAT  01. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.  02.  Yurtiçinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 03. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma,eksiltme,...