15 / 05 / 2024

Mehmet İşler açıklaması

Mehmet İşler açıklaması

Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı olan Mehmet işler açıklamasında, EXPO'ya katılma sürecinde yapılan tanıtım çalışmalarının turizm rakamlarına olumlu yansımadığını dile getirdi.

Son dakika! AK Parti'den emeklilere ek zam açıklaması!

Emeklilerin merakla beklediği yeni zamlarla ilgili olarak AK Parti'den son dakika açıklaması geldi. AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Etki analizleri, bütçe imkanları değerlendiriliyor" ifadelerini kullandı.

Bakan Özhaseki'den kentsel dönüşüm açıklaması: Artık önümüzde kimse duramaz!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada kentsel dönüşümün önemine değindi. Özhaseki açıklamasında "Önümüzde kimse duramaz çok hızlı bir biçimde bu kentsel dönüşüme gireceğiz" dedi.

Emekli ve memur maaş zammında son dakika açıklaması Bakan Mehmet Şimşek'ten geldi! Bundan sonra maaşlar böyle olacak

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, emekli ve memur maaş zamları ilgili son dakika açıklaması yaptı. Bundan sonra maaşlar böyle olacak...

KYK yurtları açılacak mı? Bakan Kasapoğlu'ndan son dakika açıklaması geldi!

KYK yurtları açıldı mı, ne zaman açılacak? sorusuna Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu'ndan son dakika açıklaması geldi. İşte KYK yurtlarının son durumu..

Paul Goble'dan Kanal İstanbul açıklaması!

Cumhuriyet Gazetesi köşe yazarı Mehmet Ali Güller bugünkü köşesinde CIA’da uzman analist olan Paul Goble'ın Kanal İstanbul açıklamasını kaleme aldı. 

Nurol GYO'dan Nurol Tower açıklaması!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Para Dergisi'nin Nurol Tower Projesi'nin kaçak kat ve yapı nedeniyle İstanbul Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulunulduğuna ilişkin yayımlanan habere açıklama getirdi. İşte Nurol GYO'nun açıklaması..

Melih Gökçek'ten Ankara Fuar Alanı açıklaması!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Esenboğa Havalimanı yolu üzerinde, Akyurt'ta yapılacak fuar alanı ile ilgili açıklama yaptı. İşte Başkan Gökçek'in o açıklaması...

Tekirdağ Mehmet Paşa Türbesi'nin üzerine apartman yapıldı!

Uzun yıllar önce Erzurum'dan Tekirdağ'a yerleştiği tahmin edilen ve vasiyeti üzerine öldükten sonra bahçesine defnedilen Mehmet Paşa isimli Osmanlı komutanının kabrinin üzerine apartman yapıldı.

Gülay Yedekçi'den Yedikule Bostanları açıklaması!

Mahalle sakinleri Yedikule Bostanları'nın şantiye alanına dönüştürüldüğünü görünce adeta isyan etti. CHP Fatih İlçe Başkanlığı aralarında CHP İstanbul Milletvekili Gülay Yedekçi, bulunduğu bir grupla basın açıklaması yaptı.

Deniz GYO dava açıklaması yayınladı!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Deniz GYO'dan dava açıklamasını yayınladı.

Meram Belediyesi'nden Fenerbahçe Derneği açıklaması!

Konya'nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanlığı'ndan, Konya Fenerbahçeliler Derneği ve son günlerdeki spekülasyonlarla ilgili açıklama yapıldı. İşte belediyenin açıklaması.

Zekeriya Özak'tan Çayırova toplu konut arazisi açıklaması!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak, geçtiğimiz meclisten oy birliği ile geçen Çayırova’daki bir toplu konut alanı ile ilgili imar düzenlemesinde ortaya atılan iddialar üzerine basın açıklaması düzenledi.

Deniz GYO dava açıklaması!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Deniz GYO açıklamasını yayınladı.

Mehmet İşler açıklaması Haberi

Mehmet İşler açıklaması

İşler, "Bizim kastettiğimiz tanıtım, tatil yapmak için çıkan hedef kitleye yönelik yapılan tanıtımdır. EXPO ülke tanıtımına katkı sağlamıştır ama turizmciye yaramamıştır. Öyle olsa turist rakamı 5'e katlardı.

Aslında İzmir'i İspanya'da, Almanya'da, Akdeniz'de pazarlayan insanlara tanıtmalıydık. Tanısınlar ki bizi pazarlayabilsinler" dedi. 


Kentin yönetimi içerisinde turizmcilere yer verilmesi gerektiğini vurgulayan İşler, "En dinamik sektörlerden biri turizm. Turizmciler yönetimde olmayınca eksik iş yapılmış olur. Biz yeni piyasaları, tanıtım trendlerini ve pazarlama detaylarım biliyoruz. 


Eğer doğru bir turizm stratejisi uygulanırsa 2019'da 3.5, 2023'te ise 5 milyon turist rakamını yakalarız" dedi. 

Yatak sayısını artırırken planlı olunması gerektiğini ifade eden İşler, "Tanıtım yapacaksın, talep gelecek. Yatırımcı bunu görüp yatak sayısını artıracak ve pastadaki pay büyüyecek. Bize az ama kaliteli turist gelsin" dedi. 


İzmir Valisi Mustafa Toprak'm talimatıyla Kalkınma Ajansı'nda Tanıtım...