07 / 05 / 2024

Mehmet İşler satılık otel açıkalması

Mehmet İşler satılık otel açıkalması

Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği'nin araştırmasına göre Türkiye'ye turist göndermeyen Rusya'nın bu hamlesinin yanı sıra yaşanan ekonomik sorunlar nedeniyle 2 bin 111 turizm işletmesi satışa çıkarıldı

Satılık ve kiralık konut fiyatları 2022'de ne olacak?

Satılık evlerdeki erişilemez fiyatlar ne kadar gerçekçi? Fiyatlardaki yükselişler devam edecek mi? Ekonomistler, şehir plancıları, inşaatçılar ve gayrimenkul değerleme uzmanları konuya ilişkin beklentilerini açıkladı...

Satılık ve kiralık konutlarda fiyat krizi nasıl çözülür?

Türkiye'de özellikle Kovid-19 salgınından sonra satılık ve kiralık konut fiyatlarında olağan dışı yükselişler gerçekleşmeye başladı. Uzman isimler satılık ve kiralık konuttaki fiyat krizine ilişkin konuştu ve çözümlerini anlattı...

Kovid-19'la satılık otel ve fabrika sayıları patladı!

Bir zamanlar, “işçi aranıyor” ilanları ile kapısında afişler asılan fabrikalarda artık “Sahibinden satılık” ilanları görülüyor. 

Yüzlerce satılık otel var, el değiştirme yok!

BDO Danışmanlık'tan Mehmet Önkal, turizm sektöründeki Kovid-19 etkisine ilişkin, "Piyasada yüzlerce satılık otel var. Bu otelleri almak isteyenler de oluyor. Ancak oteller el değiştirmiyor. Otel sahipleri mallarının çok kıymetli olduğunu düşünüyor" dedi.

Kartal Tual Adalar satılık konut!

Kartal Tual Adalar satılık konut seçenekleri arasında 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1'ler bulunuyor. Kartal İskelesi'ne 6 dakika uzaklıkta olan proje 33 bin 103 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor.

Ümraniye Sinpaş Palace satılık!

Ümraniye Sinpaş Palace satılık ev tipleri arasında 1+1, 2+1 ve 3+1'ler bulunuyor. Sinpaş Yapı tarafından inşa edilen proje firma bünyesinde veya banka kredisiyle vadelendirme yapılabiliyor.

Vadi İstanbul Park Ayazağa satılık!

Vadi İstanbul Park Ayazağa satılık daire tipleri arasında 3+1 ve 4+1'ler bulunuyor. Banka kredisiyle vade fırsatı sunan proje 762 adet konuttan oluşuyor.

Evim Yüksekdağ Residence satılık!

Evim Yüksekdağ Residence satılık daire tipleri arasında 2+1 ve 3+1'ler bulunuyor. Yüksekdağ Gayrimenkul imzası ile yükselen proje 64 bin metrekare inşaat alanından meydana geliyor.

TOKİ Kütahya İnköy emekli satılık daire!

TOKİ Kütahya İnköy emekli satılık daire seçenekleri arasında 2+1'ler bulunuyor. Kura tarihi 28 Ocak 2016 olarak belirlenen projede 300 adet konut emekli kategorisinde satışa sunuluyor.

TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi 2. Etap satılık!

TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi 2. Etap satılık daire tipleri arasında 3+1 ve 4+1'ler bulunuyor. Projede 650,48 TL'lik taksitlerle ödeme yapılabiliyor.

Mesa Marmara Evleri satılık!

Mesa Marmara Evleri satılık daire seçenekleri arasında 2+1 ve 3+1'ler bulunuyor. İDO Pendik İskelesine 7 dakika uzaklıkta inşa edilen projede 24 aya varan vade fırsatı sunuluyor.

Moda Bademli satılık daire!

Moda Bademli satılık daire seçenekleri arasında, 3+1,4+1 ve 5+1'ler yer alıyor. Projede toplam 157 adet konut bulunuyor.

Kadıköy Concord İstanbul satılık ev!

Kadıköy Concord İstanbul satılık ev tipleri arasında 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1'ler yer alıyor. Ödeme planı kapsamında 36 ay 0 faiz imkanı sunan proje Teknik Yapı imzası ile yükseliyor.

Mehmet İşler satılık otel açıkalması Haberi

Mehmet İşler satılık otel açıkalması

Yeni turizm destek paketi ile ayağa kalkmaya çalışılan turizm sektörü, yaz aylarına umutlu girmek istiyor. Ama Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği'nin araştırmasına göre Türkiye'ye turist göndermeyen Rusya'nın bu hamlesinin yanı sıra yaşanan ekonomik sorunlar nedeniyle 2 bin 111 turizm işletmesi satışa çıkarıldı


2000'li yılların başlarında 7 milyar dolar gelir getiren  sektör bugün 35 milyar dolarlık getiri ile 'bacasız sanayi' sıfatını sonuna kadar hak ediyor. Ama her yıl rekorlar kırmasına alıştığımız sektör, kendi kontrolünde olmayan etkenler nedeniyle 2016'da zor bir dönemden geçiyor. Türkiye'nin bulunduğu coğrafi konum nedeniyle dünya üzerinde yaşanan birçok krizden etkilenenen Türk turizm sektörü, Rusya krizi ve ekonomik sıkıntılar ile boğuşuyor.


Sadece Türkiye-Rusya krizi değil, Ukrayna ile Rusya arasındaki kriz, Mısır'da, Fransa'da yaşanan terör saldırıları, mülteci sorunu Türkiye turizmine...