17 / 05 / 2024

Mehmet İşlerin konuşması

Mehmet İşlerin konuşması

Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği Başkanı Mehmet İşler'e göre bulunduğumuz coğrafyadan Türkiye'yi çıkardığımız zaman burayı doldurabilecek başka bir ülke yok. Mehmet İşler, Türkiye'nin turizmde dünyada klasikleşmiş bir destinasyon merkezi.

Bakan Özhaseki açıkladı: İstanbul'da ve deprem bölgesinde kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesindeki çalışmalar ve İstanbul'daki kentsel dönüşüm ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İşte Özhaseki'nin o konuşması...

Mehmet Atmaca'dan kentsel dönüşüm yasası açıklaması: Depreme karşı önlem olmayacak!

Resmi Gazete'de yayımlanan ve yürürlüğe alınan yeni kentsel dönüşüm yasası ile ilgili tartışmalar devam ediyor. Saadet Partisi Bursa Milletvekili Mehmet Atmaca, konu ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

Açıklama yapan Fed Başkanı Powell'in konuşmasında endişelendiren detay!

1994 yılından bu yana en büyük faiz artırımını gösteren Fed ile ilgili konuşan Fed Başkanı Powell'in konuşmasındaki 'işsizlik' detayı ekonomistleri endişelendirdi.

Perakendeciler ile AVM'lerin tartışması yeniden alevlendi!

AYD Başkanı Hüseyin Altaş, AVM'ler ve mağazalar arasındaki kira problemine ilişkin konuştu. Altaş, gelirlerinin kalmayacağına dikkat çekerek, kira indirimi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

GYODER Çözüm Platformu: Şimdi Her Yer Ofis panelinde neler konuşulacak?

GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kalyoncu'nun açılış konuşmasını yapacağı GYODER Çözüm Platformu: Şimdi Her Yer Ofis paneli 30 Mart'ta sektör temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirilecek. 

Muharrem Kasapoğlu: Ülkeyi yeniden imar ettik!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Kilis'te Kadınlar Spor ve Sağlık Merkezi'nin açılış törenindeki konuşmasında, ülkeyi yeniden imar ettiklerini söyledi.

7.5 milyon bina 10 yılda dönüşmeli!

SODEX Ankara Fuarı'na katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, açılış konuşmasında kentsel dönüşüme ilişkin konuştu. Özhaseki, ''7.5 milyon civarında binanın dönüşmesi gerekiyor'' diye konuştu.

AVM'lerde dövizle kiralamaya düzenleme yapılabilir!

Cumhurbaşkanlığı himayesinde Uluslararası İş Birliği Platformu (UİP) tarafından düzenlenen "Küresel Gelecek: İnsan Odaklı, Akıllı Ekonomi Temalı 7. Boğaziçi Zirvesi" başladı.Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında AVM'lerin kira sorununa da değindi..

Mikail Arslan: Köysel dönüşüm hızlandırılmalı!

AK Parti Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan, önceki gün, Plan ve Bütçe Komisyonu'nda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın bütçe görüşmelerinde komisyona ve Bakan Mehmet Özhaseki'ye hitaben yaptığı konuşmasına, Kırşehir'in çevre düzenlemesini anlattı.

Mehmet Özhaseki: Şehirlerimizi modern ve akıllı hale getiriyoruz!

Bursa Kentsel Dönüşüm ve Akıllı Şehirler Kurultayı'ndaki açılış konuşmasında Özhaseki "Hiçbir insan, ulaştığı modern hayattan geriye gitmez. Bizler şehirlerimizi daha yaşanır, modern ve akıllı hale getiriyoruz" diyor.

Kentsel dönüşümle şehirler akıllı hale gelecek!

Bursa Kentsel Dönüşüm ve Akıllı Şehirler Kurultayı'ndaki açış konuşmasında Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki "Hiçbir insan, ulaştığı modern hayattan geriye gitmez. Bizler şehirlerimizi daha yaşanır, modern ve akıllı hale getiriyoruz" diyor.

Büyük şehirlerde kimliksiz yapılar ortaya çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki bugün Eğiticilerin Eğitimi Semineri sertifika törenine katıldı. Özhaseki tören konuşmasında, şehirlerin çok hızlı göç aldığını ve belediyelerin göçe karşı planlı bir hazırlığı olmadığı için sağlıksız yapıların ortaya çıktığını anlattı.

Körfez Belediyesi meclis toplantısında arsa ve arazi konuşuldu!

Kocaeli Körfez Belediyesi Temmuz ayı meclis toplantısında gerginlik en üst düzeye çıktı. Muhalefet, Başkan Baran’a yapılan özelleştirmeleri sordu. Fevzi Canbaz’ın konuşması Başbakan’a hakaret olarak yorumlandı, CHP’li üyeler Baran’a yargıya gideceklerini söyledi.

Mehmet İşlerin konuşması Haberi

Mehmet İşlerin konuşması

Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği Başkanı işler'e göre bulunduğumuz coğrafyadan Türkiye'yi çıkardığımız zaman burayı doldurabilecek başka bir ülke yok. 

Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkan Yardımcısı Mehmet İşler, Türkiye'nin turizmde dünyada klasikleşmiş bir destinasyon merkezi haline geldiğini söyledi. 


ETİK Yönetim Kurulu üyelerinin katılımıyla 'Türkiye ve İzmir turizmi 2014 beklentileri" konulu basın toplantısı düzenleyen İşler, turizmde Türkiye'nin kırılganlık eşiğini aştığını ve her yıl çift haneli büyümeye başladığım belirtti. Erken rezervasyonlara 2014 yılına çok iyi başladıklarını, yerel seçim atmosferi ve Türkiye'nin bulunduğu coğrafyada yaşanan bir takım konjonktürel olayların yavaşlamaya sebep olduğunu belirten Mehmet İşler, "Bu yavaşlama olurken İspanya ve Yunanistan 2013 yılını ilk üç ayına göre 2014 yılı ilk 3 ayında atağa kalktı. Yaptığı...