07 / 05 / 2024

Mehmet Kale kim

Mehmet Kale kim

Konya’nın Cihanbeyli İlçe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, imar planında yol olarak görünen ancak görümünde yol olmayan yerleri açıyor.Kale, “Gelişime açık, tercih edilen bir bölge olan Cihanbeyli’de yapılaşma hızla artış gösteriyor." dedi.

Konya Cihanbeyli'de ağaçlandırma çalışmaları devam ediyot!

Konya’nın Cihanbeyli ilçesinde ağaçlandırma çalışmaları devam ediyor. “Yeşil bir Cihanbeyli” sloganıyla Ankara-Konya yolunda, alt geçit kenarları ve refüjlerde başlatılan çalışmalar aralıksız devam ediyor...

Mehmet Kale kimdir?

Konya Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale kimdir? Mehmet Kale, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mehmet Kale, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Mehmet Kale..

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Ödenmeyen konut sitesi ve apartman aidatı borcundan kim sorumlu?

Mega kent İstanbul'da konut sitesi aidatlarındaki yükselişler hız kesmeden devam ederken pek çok kişi de aidat borcundan kim sorumlu olduğunu merak ediyor. Peki bu borçtan kim sorumlu? İşte Avukat Mehmet Fatih Özer'in konuyla ilgili paylaşımı...

Mehmet Aydın kimdir? Mehmet Aydın ne iş yapmaktadır?

Mehmet Aydın kimdir? Mehmet Aydın'ın eğitim durumu nedir? Mehmet Aydın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Mehmet Aydın'ın kim olduğu ve Mehmet Aydın'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Kale Grubu'ndan 631.3 milyon TL'lik 7 yeni gayrimenkul şirketi!

Kale Grubu toplam sermayesi 631 milyon 324 bin 58,96 TL olan 7 yeni gayrimenkul şirketi kurdu. Peki şirketlerin ortakları kim? İşte ayrıntılar... 

Kale Grubu'nun acı günü! Mehmet Erol vefat etti!

Kale Grubu bünyesinde faaliyette bulunan Kale Kalığ Makina ve Kalıp Sanayi A.Ş.'nin Genel Müdürü Selim Erol'un babası Mehmet Erol vefat etti.

Mega projeler Konya Cihanbeyli'nin çehresini değiştiriyor!

Konya Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, "İlçede göreve geldiğimiz ilk gün bir hizmet seferberliği başlattık. Hizmet seferberliğimiz ilk günkü aşkla devam edecek" dedi.

Konya Cihanbeyli'ye gençlik merkezi inşa ediliyor!

Konya’nın Cihanbeyli İlçe Kaymakamı Ahmet Gencer ve Belediye Başkanı Mehmet Kale, ilçeye kazandırılan Gençlik Merkezi’nin inşaat çalışmalarını inceledi.

Kale Grubu'nun acı günü! Mehmet Alpaslan Özçelik vefat etti!

Kale Grubu Başkan Yardımcısı Tarık Özçelik ve Kale Grubu mensuplarından Nur Özçelik'in babası Mehmet Alpaslan Özçelik vefat etti. Cenaze bugün öğle vakti Balıkesir Paşa Camii'nde kılınacak namazın ardından toprağa verilecek.

TOKİ Konya Cihanbeyli'ye 126 konut inşa ediyor!

Konya Cihanbeyli ilçesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılan konutların inşaatı devam ediyor. Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, hastane karışında yapılan inşaatı ziyaret etti.

Konya Cihanbeyli'de mahalle konakları inşa ediliyor!

Beş Mahalle Konağı ’nın yapımının büyük ölçüde tamamlandığını belirten Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, “Kırkışla, Ağabeyli, Hodoğlu, Beyliova ve Böğrüdelik mahallelerimize kazandırdığımız konaklarımızın inşaatları tamamlandı.

Kim Emlak İnşaat Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Kim Emlak İnşaat Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Anonim Şirketi, Mehmet Kurtöz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 250 bin TL sermaye ile 27 Kasım'da Başakşehir, Bahçeşehir 1.Kısım Mahallesi'nde kuruldu.

Konya Cihanbeyli'de Beyler Konağı ve Kent Park'ta çalışmalar sürüyor!

Beyler Konağı ve Kent Park’ta incelemelerde bulunan Başkan Kale, yetkililerden bilgi aldı. Sosyal Belediyeciliğe önem verdiklerini ifade eden Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, “Beyler Konağımızın inşaatı devam etmektedir.

Konya Cihanbeyli Beyler Konağı'nda sona yaklaşıldı!

Konya'nın Cihanbeyli ilçesine yapımına başlanan Beyler Konağı ve Kent Park'ta çalışmalar sürüyor. Beyler Konağı ve Kent Park'ta incelemelerde bulunan Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, yetkililerden bilgi aldı.

Konya Cihanbeyli'nin imar sorunu çözülecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tabiat Varlıkları Genel Müdürü Erhan Ertan, Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale'yi ziyaret etti.

Mehmet Kale kim Haberi

Mehmet Kale kim

Konya’nın Cihanbeyli İlçe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, imar planında yol olarak görünen ancak görümünde yol olmayan yerleri açıyor.

Cihanbeyli’de mevcut planlarda yol olarak görünen ancak görünümde yol olmayan yerler Cihanbeyli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından açılıyor. Bahçelievler Mahallesinde imar yolu açan ekipler, mucur ve kum nakli ile temel malzeme döşeyerek yol yapım çalışmalarını hızlandırdı.

Açılan yeni imar yollarının ilçenin gelişmesi ve konutlaşma açısından da büyümesine olanak sağladığını belirten Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, “Gelişime açık, tercih edilen bir bölge olan Cihanbeyli’de yapılaşma hızla artış gösteriyor. Belediye olarak yeni imar yollarını açarak gelişime katkı sağlıyoruz. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimizin bu yönde yaptığı çalışmalar kapsamında birçok cadde ve sokakta hizmetler gerçekleştiriliyor. Yapılan çalışmalarımız mevsim şartları el verdiği sürece devam edecektir” şeklinde konuştu.

Çalışmaların devam...