06 / 05 / 2024

mehmet kurt açıklama

mehmet kurt açıklama

Lik Yapı İnşaat Madencilik Sahibi Mehmet Kurt, tahminlerinin üzerinde bir yoğunluk yaşadıklarını belirtti. Kurt,"İnşaat sektörü açısından da Bursa'da eskiye nazaran yeni firmalar, kaliteli projeler, donanımlı projeler var" dedi

Bakan Ersoy’dan konutların turizm amaçlı kiralanmasına ilişkin dikkat çeken açıklama!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, konutların turizm amaçlı kiralanmasına dair kanuna ilişkin açıklama yaptı. Bu düzenlemenin olmazsa olmaz olduğunu söyleyen Ersoy, bu düzenlemenin olmadığı durumlarda bütün şehrin omurgasının bozulduğunu kaydetti.

Fahiş inşaat maliyetlerine ilişkin şok açıklama! Gerekirse kanuni düzenleme ile bu fırsatçılığın önüne geçilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesindeki inşaat maliyetlerinin artışını nasıl engelleneceğine ilişkin açıklama yaptı. Bakan Özhaseki kanuni düzenlemeyi işaret etti.

Ev sahibi ve kiracılar dikkat! Yüzde 25 kira artışı ile ilgili kritik açıklama geldi!

Ev sahibi ve kiracıları yakından ilgilendiren yüzde 25 kira artış ile ilgili Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'ten kritik açıklama geldi. 

Son dakika: Bakan Mehmet Şimşek'ten memur ve emekli zamlarıyla ilgili açıklama!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, memur ve emekli aylıklarına ilişkin açıklama yaptı. Bakan Şimşek, 15,9 milyon emekliyi ve 4,9 milyon kamu çalışanını etkileyen önemli iyileştirmeler yapıldığına vurgu yaptı. İşte detaylar...

Mevlüt Kurt'tan kamu binalarının kiralarına ilişkin açıklama!

Mersin'de kent merkezinde atıl durumda bulunan çok sayıda kamu binası olmasına rağmen İŞKUR İl Müdürlüğü’nün yüksek bedelle 5 katlı yeni bir binayı kiralanmasına ilişkin Mevlüt Kurt açıklama yaptı...

Mehmet Kurt'tan kentsel dönüşüm çağrısı!

Mudanya'yı cazibe merkezi haline getiren Lik Yapı'nın Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kurt, Bursa Hakimiyetin sorularını yanıtladı. Kurt, kentsel dönüşüm konusunda ev sahiplerine çağrıda bulundu.

Standard and Poor's'tan seçimlere yönelik açıklama!

Kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's'tan seçimlere yönelik açıklama geldi. Kurumdan yapılan açıklamada, "yapılan seçimlerin kredi notu üzerinde herhangi bir etkisi görülmüyor" denildi.

Yapı Kredi Koray GYO'dan Ankara-Ankara projesiyle ilgili açıklama!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Ankara - Ankara Projesi tüketici davaları ile ilgili güncellemeleri Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte KAP'a yapılan açıklama...

Mehmet Kurt: Doğru yer doğru proje talebi arttırır!

Lik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kurt, "Doğru yer, doğru proje, doğru müteahhit olduğu sürece toplumun her kesiminden talep de olur" dedi.

Ali Ağaoğlu'ndan helikopterli baskın iddiaları için ilk açıklama!

Ünlü işadamı Ali Ağaoğlu’nun, inşa ettiği site sakinlerinin kurduğu derneğin toplantısını bastı iddiaları sosyal medyayı karıştırdı. Yaralandığını iddia edenler şikayetçi olurken, Ağaoğlu bir açıklama yaptı.

Türkerler İnşaat'tan finansal raporların ilanı hakkında açıklama!

Türkerler İnşaat Turizm Madencilik Enerji Ticaret ve Sanayi A.Ş. Kamu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı. Türkerler İnşaat finansal raporların ilanı hakkında açıklama yaptı.

Mehmet Kurt: Bursa'da eskiye nazaran kaliteli projeler var!

Lik Yapı İnşaat Madencilik Sahibi Mehmet Kurt, tahminlerinin üzerinde bir yoğunluk yaşadıklarını belirtti. Kurt,"İnşaat sektörü açısından da Bursa'da eskiye nazaran yeni firmalar, kaliteli projeler, donanımlı projeler var" dedi

Didim Belediyesi’nden mühürlenen otelle ilgili açıklama!

Didim Belediyesi, mühürlenen otelle ilgili olarak kamuoyuna yansıyan iddialar üzerine bir açıklama yaptı. İşte Didim Belediyesi’nden mühürlenen otelle ilgili açıklama.

mehmet kurt açıklama Haberi

mehmet kurt açıklama


Lik Yapı İnşaat Madencilik Sahibi Mehmet Kurt, uzun yıllardır inşaat sektöründe olduklarını belirterek tahminlerinin üzerinde bir yoğunluk yaşadıklarını kaydetti. Fuarda iyi firmalar ve projeler bulunduğunu söyleyen Kurt. "Yerli talep de yabancı talep de çok fazla. Fuardan memnunuz, oturmuyoruz. İnşaat sektörü açısından da Bursa'da eskiye nazaran yeni firmalar, kaliteli projeler, donanımlı projeler var. Projeler yerlilerin de ilgi sini çekiyor, yabancıların da. Doğası, manzarası, denizi ile Bursa yaşanabilir bir yer. Özelikkle Almanya, Hollanda, iran'dan bize çok fazla talep var. Araplar'ın çok fazla ilgisini çeken bu yer Bursa. Mudan ya'da projemiz var. Eıı çok istanbulluya proje satıyorum. İstanbul'dan feribota biniyor, Mudanya'ya geliyor. Buradan işine gidip, gelen çok insan var. Son olarak Karacabey'den Tirilye'ye kadar 80 kilometrelik biı sahil pıojesi planlanıyor. Bölge çok...