06 / 05 / 2024

Mehmet Kuru kim

Mehmet Kuru kim

Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu İnşaat Onarım Daire Başkanlığı yetkilileri, yüklenici firmanın TOKİ'ye devir başvurusu yaptığı Manavgat Devlet Hastanesi 100 yataklı ek bina inşaatında incelemelerde bulundu.

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Ödenmeyen konut sitesi ve apartman aidatı borcundan kim sorumlu?

Mega kent İstanbul'da konut sitesi aidatlarındaki yükselişler hız kesmeden devam ederken pek çok kişi de aidat borcundan kim sorumlu olduğunu merak ediyor. Peki bu borçtan kim sorumlu? İşte Avukat Mehmet Fatih Özer'in konuyla ilgili paylaşımı...

Mehmet Aydın kimdir? Mehmet Aydın ne iş yapmaktadır?

Mehmet Aydın kimdir? Mehmet Aydın'ın eğitim durumu nedir? Mehmet Aydın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Mehmet Aydın'ın kim olduğu ve Mehmet Aydın'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Milyonlara yüzde 35.73, 49.46 ve 51.46 zam oranıyla maaşlar kuruş kuruş hesaplandı! Kim, ne kadar maaş alacak?

Yeni yıla yaklaşırken milyonlarca vatandaş, maaşlarının ne kadar zamlanacağını merak ediyor. Yeni yıl için memurlar ve memur emeklileri özelinde yeni zam oranı hesaplamaları ortaya çıktı. Peki, bu zam oranlarına göre kim, ne kadar maaş alacak? Kuruş kuruş hesaplandı. İşte detaylar...

Avrupalılardan kamp malzemesi ve kuru gıda stoğu

Avrupalılılar, kuru gıda ve konservenin dışında kamp ocakları, uyku tulumu gibi zor şartlarda yaşamaya yardımcı olacak ürünler stoklamaya başladı. Ukrayna’dan gelen mültecilere bağış yapmak için olduğu söylense de tedarik zincirlerinde endişe hâkim…

Kuruoğlu Yapı İnşaat Taahhüt Emlak Otomotiv Tarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuruoğlu Yapı İnşaat Taahhüt Emlak Otomotiv Tarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de  500  bin TL sermaye bedeli  Mehmet Kuru tarafından kuruldu.

Mehmet Kuruçay: Alüvyon zeminli araziler imara açılmamalı!

En küçük bir depremde en çok zarar gören binaların, alüvyon zeminler üzerine kurulan binalar olduğunu belirten TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası Kahramanmaraş İl Temsilcisi Mehmet Kuruçay, alüvyon zeminli bazı arazilerin imara açılmaması gerektiğini kaydetti.

Alüvyon zeminler imara açılmamalı!

En küçük bir depremde en çok zarar gören binaların, alüvyon zeminler üzerine kurulan binalar olduğunu belirten Mehmet Kuruçay, alüvyon zeminli bazı arazilerin imara açılmaması gerektiğini kaydetti.

Kim Emlak İnşaat Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Kim Emlak İnşaat Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Anonim Şirketi, Mehmet Kurtöz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 250 bin TL sermaye ile 27 Kasım'da Başakşehir, Bahçeşehir 1.Kısım Mahallesi'nde kuruldu.

Elit Yaşam Müteahhitlik Emlak İnşaat Taahhüt Kuru Temizleme Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Elit Yaşam Müteahhitlik Emlak İnşaat Taahhüt Kuru Temizleme Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi 245 bin TL sermaye ile, 4 Şubat 2015'te, Mehmet Altınışık Şube Müdürlüğü'nde açıldı.

Manavgat Devlet Hastanesi'nin ek binası hizmete hazır!

Manavgat Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Mehmet Kuru, "Manavgat Devlel Hastanesi 100 yataklı ek bina iç dizayn çalışmaları tamamlanma aşamasına geldi. Kısa süre içerisinde taşınma işlemi gerçekleşecektir" dedi.

Mehmet Kuru Manavgat Devlet Hastanesi inşaatında incelemelerde bulundu!

Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu İnşaat Onarım Daire Başkanlığı yetkilileri, yüklenici firmanın TOKİ'ye devir başvurusu yaptığı Manavgat Devlet Hastanesi 100 yataklı ek bina inşaatında incelemelerde bulundu.

TOKİ'nin başkanı kim?

Nisan 2014 tarihinden itibaren TOKİ Başanlığı görevini icra eden kişi Mehmet Ergün TURAN'dır. Peki, TOKİ'nin başkanı kim? TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan kimdir? İşte TOKİ başkanı..

Mehmet Görmez: Camileri halk kendi cebinden ödeyerek inşaa ediyor!

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, “Devletin bizatihi cami ve mabet yapmasından çok vatandaşlarımızın kuruş kuruş toplayarak, biriktirerek bu mabetleri inşa etmesini çok daha önemli buluyorum” dedi...

Mehmet Kuru kim Haberi

Mehmet Kuru kim

Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu İnşaat Onarım Daire Başkanlığı yetkilileri, yüklenici firmanın TOKİ'ye devir başvurusu yaptığı Manavgat Devlet Hastanesi 100 yataklı ek bina inşaatında incelemelerde bulundu. 


Konuyla ilgili açıklama yapan Manavgat Devlet Hastanesi Yöneticisi ve Başhekimi Dr. Mehmet Kuru, "Manavgat Devlet Hastanesi 100 yataklı ek bina devir aşamasına gelmiştir. Yüklenici firma tarafından geçici kabul için TOKİ'ye başvuru yapılmıştır. Geçici kabul öncesi Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu İnşaat Onarım Daire Başkanlığı yetkilileri tarafından hastanemiz ek bina denetimi gerçekleştirildi. Manavgat Devlet Hastanesi 100 yataklı ek bina iç dizayn çalışmaları (hasta karyolası, oturma grupları ve oda mefruşatı) tamamlanma aşamasma geldi. Hasta yönlendirme tabelaları tamamlanmıştır. Kısa süre içerisinde taşınma işlemi gerçekleşecektir" dedi.


Antalya...