16 / 05 / 2024

Mehmet Müezzinoğlu açıklama

Mehmet Müezzinoğlu açıklama

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, şehir hastaneleri projelerinde sürecin devam ettiğini ve 5 hastanenin YPK onayının tamamlandığını açıkladı. Sağlık Bakanlığı 2015 bütçesi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda görüşüldü.

2024'te otomobil fiyatları ne olacak? Vergiler artacak mı?  Uzmanlardan net açıklama geldi!

Yeni yıla sayılı günler kala en çok merak edilen konulardan biri de otomobil fiyatları oldu. Araba almak isteyenler 2024'te araba fiyatlarının yükselip yükselmeyeceğini araştırıyor. Uzmanlardan ise net açıklama hemen geldi...

Akbank'tan müşterilerine önemli açıklama!

Bankalar nakit sıkıntısı çeken müşterilerine yönelik yeni kampanyalar duyurmaya devam ediyor. O bankalar arasında yer alan Akbank'dan da müşterilerine yönelik önemli bir açıklama geldi.

Ziraat Bankası'ndan flaş açıklama geldi... Ziraat Bankası müşterilerine bomba açıklama

Ziraat Bankası'ndan müşterilerine yönelik çok önemli bir açıklama geldi. Ziraat Bankası kartı olanlara para iadesi gerçekleştirecek. İşte detaylar...

Akbank müşterilerine bomba açıklama... Bakmazsanız cebinizden gitti sayın

Akbank müşterilerine yönelik önemli bir açıklama geldi. Akbank müşterilerinin hizmetine sunan artı para hizmetiyle ilgili önemli bilgilere yer verildi.

Güçlü dolar döneminin sonuna mı gelindi? Korkutan açıklama şimdi geldi! Doları olanlar tir tir titredi

Güçlü dolarda, faiz belirsizliğinin ortadan kalkmaya başlaması ile temkinli açıklamalar gelmeye başladı. Güçlü dolar döneminin sonuna mı gelindi? Analistlerden tarafından korkutan açıklama geldi. Doları olanlar tir tir titredi. İşte o açıklamalar...

PTT'den 15 bin personel alımı duyurusu! Beklenen açıklama geldi! Postacı, gişe personeli, şoför, güvenlik görevlisi...

Posta ve Telgraf Teşkilatı Genel Müdürlüğü (PTT) 15 bin personel başvuruları alımına yönelik açıklama geldi. İşte yapılan açıklama ve detayları...

İstanbul depremi için ürküten açıklama: 48 bin bina yıkılacak!

Aydın'ın turistik ilçesi Kuşadası'nda gerçekleştirilen Deprem ile Kentsel Dönüşüm Kurultayı'nda açıklama yapan AKUT Vakfı Başkanı Nasuh Mahruki "Beklenen İstanbul depreminde yıkılacak iki bina enkazının başına koyacağımız, deprem bilgisi olan bir kurtarıcı bile bulamayacağız" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Mehmet Müezzinoğlu Köprüsü için talimat verdi!

Gelen son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, video konferans yöntemi ile gerçekleşen 140'ıncı AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda Mehmet Müezzinoğlu Köprüsü için talimat verdi.

Bilecik Valiliğinden gölet çevresindeki iş yerinin yıkımı ile ilgili açıklama!

Bilecik Valiliği, Pelitözü Göleti çevresindeki mesire alanında yer alan iş yerinin yıkılmasıyla ilgili olarak açıklama yaptı.

Valilikten Mühendis Korkut Küçükcan'ın ölümü ile ilgili açıklama!

Gaziantep Valiliği mühendis Korkut Küçükcan'ın Akkent'teki cami inşaatında kubbeye beton dökmek amacıyla kurulan iskelenin çökmesi ve enkaz altında kalması ve 33 saat devam eden kurtarma çalışması ile ilgili açıklama yaptı. 

İstihdamda inşaat sektörü açık ara önde!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu tarafından istihdam seferberliği verileri paylaşıldı. Sektör bazında açık ara birinci olan inşaatın etkisiyle il 3 ayda artış 457 bine ulaştı. Sektörde 128 bin kişi iş buldu.

Bakanlar Kurulu'ndan konutta KDV düzenlemesi!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Mobiliyum AVM ve Mobilya Vadisi'ni ziyaret etti. Ziyaret sırasında açıklamalar yapan Müezzinoğlu, Bakanlar Kurulu'nun konutta KDV oranlarında düzenleme yaptığını söyledi ve indirimleri açıkladı.

Balıkesir SGK binası hizmete açıldı!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur ile birlikte Balıkesir SGK binasının açılışına katıldı

Mehmet Müezzinoğlu açıklama Haberi

Mehmet Müezzinoğlu açıklama

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, şehir hastaneleri projelerinde sürecin devam ettiğini ve 5 hastanenin YPK onayının tamamlandığını açıkladı. Sağlık Bakanlığı 2015 bütçesi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda görüşüldü. Bakan Müezzinoğlu, komisyonda dağıttığı sunum kitapçığında ve sunumunda vefat eden Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi Mevlüt Aslanoğlu'nu andı. Müezzinoğlu komisyonda yaptığı sunumda, araç takip sistemi benzeri her bir ürün için izleme imkanı veren uygulamanın tıbbi cihazlar için de geçerli olacağını açıkladı. Sunumda, Türkiye'nin 50 bin 541 yatak kapasitesinin şehir hastaneleri projesi kapsamında inşaatının devam ettiği, 52 bin yataklık altyapının da yeni hastaneler inşasıyla yenileneceği belirtildi. 


İlaç gideri düşecek Sağlık Bakanlığı'nın en önemli koruyucu girişimlerinden biri olan obeziteyle mücadelede, sağlıklı beslenme ve hareket etmeyi ön plana aldıklarını kaydeden Müezzinoğlu, bisiklet yolu yapan belediyelere toplam...