28 / 07 / 2024

Mehmet Nuri Ödük

Mehmet Nuri Ödük

Kadınhanı Belediyesi hizmet binasında kurulan Beyaz Masa Birimine 4. Etap TOKİ için başvurular tüm hızıyla devam ediyor. TOKİ evleri toplam 21 blok ve 327 konuttan oluşuyor.

Bakan Şimşek: Asgari ücret bu sene reel olarak artmış olacak, rakam düşük değil!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, asgari ücret ile ilgili konuştu ve Türkiye'de asgari ücretin düşük olmadığına dikkat çekti. İşte Bakan Şimşek'in o açıklaması...

Emekli zammında flaş açıklama! Bakan Şimşek tek tek duyurdu: En düşük emekli maaşı...

Milyonlarca emeklinin merakla beklediği maaş zammı ile ilgili son dakika açıklaması Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'ten geldi. Şimşek, en düşük emekli maaşı ile ilgili çarpıcı bir açıklamada bulundu. İşte ayrıntılar...

En düşük memur maaşı için flaş 45 bin TL açıklaması

Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (KESK) Eş Genel Başkan Mehmet Bozgeyik, en düşük memur maaşı hakkında flaş açıklamalarda bulundu.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? 

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un biyografisi ve daha önce hangi görevlerde bulunduğu merak ediliyor. Peki Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy kimdir? Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy hangi lisans bölümünden mezun oldu? İşte merak edilenler...

Dük Otelcilik İşletmeleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dük Otelcilik İşletmeleri Ticaret Anonim Şirketi Fatih'te Mehmet Sağın tarafından kuruldu.

Dük Otelcilik İşletmeleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dük Otelcilik İşletmeleri Ticaret Anonim Şirketi Fatih'te Mehmet Sağın tarafından kuruldu.

Mehmet Nuri Ersoy'dan son dakika Ege Turizm Merkezi Çeşme Projesi açıklaması!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Ege Turizm Merkezi Çeşme Projesi kapsamındaki hedef yatak kapasitesinin, koruma talepleri sebebiyle 100 binden 55 bine indirildiğini dile getirdi. 

Mehmet Nuri Ersoy'dan Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılaşma yanıtı!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, "yanan orman arazileri" ilgili ifadelerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Mehmet Nuri Ersoy: Yanan ormanlarda yapılaşma mümkün değil!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, yanan orman arazilerinin yapılaşma veya başka amaçla tahsisinin mümkün olmadığını açıkladı.

Mehmet Nuri Ersoy'dan ormanlarda yapılaşma yetkisi açıklaması!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, ormanlarda yapılaşma yetkisi ile ilgili sınırlandırmaya yönelik kanunun 39 yıl önce çıkarıldığını açıkladı.

Akkök Holding'in acı günü! Mehmet Yekta Dördüncü vefat etti!

Akkök Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Başkanı Ahmet Cemal Dördüncü'nün kardeşi Mehmet Yekta Dördüncü vefat etti.

Doktor Mehmet Öz’e kız kardeşinden kira geliri davası! 

Dünyaca ünlü Doktor Mehmet Öz'ün kız kardeşi Nazlım Öz, babalarının vefatından sonra Mehmet Öz'ün kira gelirlerini kendisine göndermediğini öne sürerek dava açtı. 

Mehmet Nuri Ersoy'dan Ege Turizm Merkezleri Çeşme etabı açıklaması!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Ege Turizm Merkezleri Çeşme etabında çok önemli etapları tamamladıklarını, 10 ay içinde projelerin tamamlanacağını belirtti. 

Mehmet Nuri Ödük Haberi

Mehmet Nuri Ödük

Toplam 21 blok ve 327 konuttan oluşan, TOKİ evlerinden almak isteyen vatandaşlar Belediye'ye başvuru yapmaya devam diyor.

Belediye Başkanı Mehmet Nuri Ödük, belediye hizmet binasında kurulan beyaz masa biriminde başvuruların alındığını, resmi kayıtların yapılması için Ziraat Bankasına para yatırılması gerektiğini belirtti.


4. Etap TOKİ evlerinin Kadınhanı'nın çehresine güzellik katacağını dile getiren Başkan Ödük, konutların hayırlı uğurlu olmasını diledi. 


Kadınhanı...