28 / 04 / 2024

Mehmet Okay inşaat sektörü

Mehmet Okay inşaat sektörü

Türk inşaat sektörü, yurtiçinde yaptığı markalı konutların yanı sıra yurtdışını da ihmal etmiyor. Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, “Artık yönümüzü yurtdışına çeviriyoruz. Dışarıda çok büyük bir potansiyel var” dedi..

Mehmet Okay; İnşaat sektöründe maaliyet artıyor!

Habertürk Gazetesi yazarlarından Özlem Dalga bugünkü yazısında Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet OkayYönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay ile gerçekleştirdiği konuşmaya yer verdi. Okay, İnşaat sektöründe maaliyet arttığını söyledi...

İnşaat sektöründeki yüklenici firmalar iflasla karşı karşıya!

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Başkanı Mehmet Kaya, inşaat sektöründe meydana gelen yüksek orandaki fiyat artışlarının kamuya iş yapan yüklenici firmaları iflasın eşiğini getirdiğine dikkat çekti.

Mehmet Muş, çimento ve inşaat sektörü temsilcileriyle bir araya geldi!

Ticaret Bakanı Mehmet Muş yaptığı açıklamada, çimento ve inşaat sektör temsilcileriyle Bakanlıkta bir araya geldiklerini söyledi.

Mehmet Cevahir İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Mehmet Cevahir İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Eyüpsultan’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Cevahir Ersoy, İlker Çetinel ve Zeynep Cevahir Paşalıoğlu tarafından kuruldu.

Zonguldak'taki Uzun Mehmet Camisi'nin inşaatı tamamlandı!

Kömür kent olarak bilinen Zonguldak'ta hayata geçirilen Uzun Mehmet Camisi'nin inşaat çalışmaları tamamlandı.

İnşaat sektöründe ezber bozuldu!

ANT Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, Kovid-19 ile hayatımıza giren 'yeni normal' kavramıyla birlikte her sektörde olduğu gibi inşaat sektöründe de ezberlerin bozulduğuna dikkat çekti. Okay, "Faiz indirimi hem sektöre hem de konut satın almayı planlayanlara can suyu oldu" dedi.

Mehmet Kardaş İnşaat Otomotiv Emlak Taşımacılık Gıda Ve Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited kuruldu!

Mehmet Kardaş İnşaat Otomotiv Emlak Taşımacılık Gıda Ve Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Sultanbeyli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kardaş tarafından kuruldu.

AKM inşaatında yaralanan işçiden suç duyurusu!

Atatürk Kültür Merkezi inşaatında gece vardiyasında beton kalıpçısı olarak çalışan 32 yaşındaki Mehmet Alaca, beton sepette bulunduğu sırada kule vinç halatının kopması sonucu 32 metreden demirlerin üzerine düştü. 

Cengiz İnşaat, Hırvatistan’da 2.7 milyar liralık demiryolu yapacak!

Slovenya’dan Karadağ’a, Bulgaristan’dan Bosna-Hersek’e özellikle eski Doğu Bloku ülkelerine yönelen işadamı Mehmet Cengiz’in yönettiği Cengiz İnşaat, geçen yıl başladığı Bosna-Hersek’te 5C Koridoru Otoyolu’nu 2021’de teslim edecek... 

Gaziantep Havalimanı'nın inşaatı hızlanacak!

Ak Parti Gaziantep Milletvekilleri Mehmet Erdoğan, Gaziantep Havalimanı'nda yeni terminal binasının inşaat çalışmalarını hızlandıracaklarını söyledi.

Mehmet Okay: Herkes bildiği işi yapsın!

Ant Yapı’nın, Çamlıca eteklerinde hayata geçirdiği iyi yaşam evleri Antwell'in toplantısında konuşan Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, "Herkes bildiği işi yapsın ve bu işi daha iyi nasıl yaparım ona baksın" dedi.

Bozüyük 4 Eylül Mahalle Konağı'nın inşaatı başladı!

Bilecik Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, proje tadilatı nedeniyle inşaatına ara verilen ve yapılan revizyon ile daha kullanışlı hale getirilen 4 Eylül Mahalle Konağı’nın inşaatına yeniden başlandı.

Ortadoğu İnşaat ve Tarım Fuarları başarıyla tamamlandı!

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Fuar Komisyonu Başkanı Mehmet Ali Deniz 2019 bahar döneminde düzenlenen inşaat ve tarım fuarları hakkında açıklamalarda bulundu.

Uzbekbuild-2019 Türk Yapı İnşaat Fuarı'na doğru!

Taşkent Büyükelçisi Mehmet Süreyya Er, "Türk inşaat şirketlerinin Özbekistan'a olan ilgisi ve Türk şirketlerinin ülkede yapılan inşaat fuarlarına katılımı giderek artıyor" dedi...

Mehmet Okay inşaat sektörü Haberi

Mehmet Okay inşaat sektörü

Türk inşaat sektörü son yıllarda markalı konutta elde ettiği başarısını yurtdışına da taşımaya hazırlanıyor. Tek tek yurtdışında yapılan projeler olsa da bugünlerde artık müteahhitler Avrupa'dan Ortadoğu'ya, ABD'den Afriya'da kadar birçok kıtada yeni projeler araştırmaya başladı. Türk müteahhitlik sektörünün konut kooperatifçiliğinden bugün markalı üretime geçmesini bir devrim olarak nitelendiren Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay da, şirketlerin artık dışarıya açılması gerektiğini düşünenlerden. 


HER ANLAMDA MARKA OLUNDU 


Türkiye'nin 1980'li yıllarının yurtdışına açılma adına bir milad olduğu söyleyen Mehmet Okay, "Son 12 yıldır yurtiçinde hem kamu hem de özel sektör büyük bir aşama kaydederek toplu konutlar, residence tarzı çok gelişmiş konsept projeler üretmeye başladılar. Bu da bizi 30 yılın en hızlı büyüyen sektörü haline getirdi" dedi.


Yeni Türkiye'de müteahhitlerin yurtdışına açılıp daha çok döviz...