13 / 05 / 2024

Mehmet Osmanoğlu

Mehmet Osmanoğlu

Uzunal Uso Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bülent Uzunal, Erdem Uzunal, Mehmet Osmanoğlu, Ümit Sadıkoğlu tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Gençlik ve Spor eski Bakanı Dr. Kasapoğlu: Yüzyılın dönüşümünün başlangıcındayız!

Gençlik ve Spor eski Bakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Kasapoğlu, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yıldönümü kaleme aldığı makalede yüzyılın dönüşüm ve gelişiminin başlangıcında olunduğunu belirtti. 

Mehmet Şenoğlu İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mehmet Şenoğlu İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 800 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şenoğlu ve Rafer Şenoğlu Yapı İnşaat ortaklığında kuruldu.

DASK Başkanı Gençosmanoğlu ev sahiplerini tek tek uyardı! Sakın ucuz diye bunları yapmayın!

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK)'tan milyonlarca kişiye uyarı geldi. DASK Yönetim Kurulu Başkanı Fatma Ebru Gençosmanoğlu, sigorta primini düşük ödeyebilmek için evlerinin metrekarelerini yanlış beyan edilmemesi konusunda ev sahiplerini uyardı. 

Mehmet Ahkemoğlu ne iş yapıyor, nereden mezundur?

Mehmet Ahkemoğlu kimdir? Mehmet Ahkemoğlu’nun mesleği nedir? Mehmet Ahkemoğlu eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

KYK yurtları açılacak mı? Bakan Kasapoğlu'ndan son dakika açıklaması geldi!

KYK yurtları açıldı mı, ne zaman açılacak? sorusuna Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu'ndan son dakika açıklaması geldi. İşte KYK yurtlarının son durumu..

Mehmet Erdemoğlu kimdir? Ne iş yapar? Nereli?

Sasa Polyester San. AŞ. Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Erdemoğlu kimdir? Mehmet Erdemoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mehmet Erdemoğlu Ne iş yapar? Mehmet Erdemoğlu Nereli?  İşte Mehmet Erdemoğlu`nun yaşamına dair merak edilenler.

Onk Osmanoğlu İnşaat Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onk Osmanoğlu İnşaat Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Nuri Karci tarafından kuruldu.

Osmanoğlu Restorasyon Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osmanoğlu Restorasyon Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Oğuz Ergün ve Selçuk Ergün ortaklığında kuruldu.

Tellioğlu Grup İnşaat Taahhüt Turizm Otomotiv Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tellioğlu Grup İnşaat Taahhüt Turizm Otomotiv Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Emre Tellioğlu ve Mehmet Tellioğlu ortaklığında kuruldu.

Osmanoğlu Seramik İzolasyon İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osmanoğlu Seramik İzolasyon İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Nilüfer Karaman tarafından kuruldu.

Alemdaroğlu Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alemdaroğlu Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Mehmet Alemdaroğlu ve Nıdhal Brıngı ortaklığında kuruldu.

Masiva Design Mimarlık Mühendislik Ticaret Ve Sanayi Limited  Şirketi kuruldu!

Masiva Design Mimarlık Mühendislik Ticaret Ve Sanayi  Şirketi Maltepe’de   200 bin TL sermaye bedeli  ile  Necdet Furkan Erbek, Mehmet Hacıosmanoğlu , Muhammed Furkan Kon ve Necdet Furkan Erbek tarafından kuruldu.

Efeoğlu Group İnşaat Tarım Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efeoğlu Group İnşaat Tarım Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Efeoğlu tarafından kuruldu.

Mehmet Osmanoğlu Haberi

Mehmet Osmanoğlu
Uzunal Uso Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bülent Uzunal, Erdem Uzunal, Mehmet Osmanoğlu, Ümit Sadıkoğlu tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 17 Ekim'de kuruldu. 


Uzunal Uso Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1 . Her türlü inşaat yapımı , mesken.toplu konut, yol, köprü, baraj, liman, sondaj kuyusu, fabrika, atölye, depo, spor tesisleri, kanalizasyonlar, arıtma tesisleri, içme suyu boru ve depolarının inşaatı, kamuya ait binaların inşaatı, her türlü gayrimenkulün yapımı ,alımı,satımı, yurtiçi ve yurtdışı müteahhitlik hizmetleri, taşeronluk hizmetleri yapmak,inşaat yapımına ilişkin hertürlü makine ve techizatının alımı satımı ,imali, ithalatı ve ihracatını yapmak, 2 . Her türlü hurda sıhhi tesisat ve inşaat malzemeleri alımı, satımı,ithalatı , ihracatı ve imalatını yapmak 3 . Her türlü inşaat...