03 / 05 / 2024

Mehmet Özcan ısı yalıtımı

Mehmet Özcan ısı yalıtımı

Yalıtım sektörünün lider firmalarından Canpa'nın kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özcan, ısı yalıtımının, tüm dünya ve insanlık için hayati önemde olduğunu vurguladı.

Bakan Mehmet Şimşek'ten kira gelirini beyan etmeyenlere pişmanlık çağrısı!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek yaptığı açıklamada kira, ücret ve değer artışı kazancı kaynaklı gelir elde etmesine rağmen beyanname vermeyen mükelleflerin tespit edildiğini dile getirerek pişmanlık çağrısı yaptı...

Agro Doctor Tarım Ve Teknoloji Anonim Şirketi kuruldu!

Agro Doctor Tarım Ve Teknoloji Anonim Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Deniz Sönmezateş tarafından kuruldu.

Sipahiler Ağası Mehmet Emin Ağa Yalısı 200 milyon TL'ye satıldı! 

Geçtiğimiz günlerde 17.5 milyon dolara satışa çıkartılan Sipahiler Ağası Mehmet Emin Ağa Yalısı 200 milyon TL'ye Papara’nın sahibi Ahmet Faruk Karslı’ya satıldı.

Bakan Mehmet Özhaseki açıkladı! Yerinde dönüşüm başvuru sayısı 175 bin 703 oldu!

Yerinde dönüşüm başvurusuna başvurular her geçen gün artmaya devam ediyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki bugün itibariyle yerinde dönüşüme başvuru yapanların sayısının 175 bin 703 olduğunu açıkladı.

Mehmet Sırrı Erkan kimdir? Hangi firmalarda çalıştı? Doğan Yatırım Bankası’nda hangi pozisyonda çalışıyor?

Mehmet Sırrı Erkan hangi üniversiteden mezun oldu? İş hayatına nerede başladı? Hangi bankalarda çalıştı? Ne zaman yönetim kurulu başkanı oldu? Doğan Yatırım Bankası’nda hangi görevde yer alıyor? İşte Mehmet Sırrı Erkan ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Beklenen büyük İstanbul depreminde vakit daraldı! Bakan tek tek açıkladı! İstanbullular dikkat!

Cumhuriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, söz konusu açıklamasında "Marmara'da süresi dolmuş olan fay kırıkları hareketli bir vaziyette bizi bekliyor. 10 saniye sonra mı olur 10 sene sonra mı olur bilemiyoruz" ifadelerini kullandı.

Timber Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Timber Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Özcan tarafından kuruldu.

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in en zor üç sınavı!

Yeni kabinenin belli açıklanmasının ardından Mehmet Şimşek’in, Hazine ve Maliye Bakanı olması kesinleşti. Bakan Şimşek’in Merkez Bankası, TÜİK ve SPK’ya yapacağı başkan atamaları, kendisine ve güven duyulması istenen programın ilk sınavı olacak.

Property Quest Global Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Property Quest Global Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Rakıb Bın Walı, Mehmet Samet Sönmez, Muzahıd Hossaın, Safıqul Hasan, Md Omar Faruk ve Rapıqul Hasan Rafı ortaklığında kuruldu.

Şile Mert Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Şile Mert Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi bugün Şile'de 500 bin TL sermaye bedeli ile ÖZcan Sürmene tarafından kuruldu.

Öz Duman Yapı İnşaat Emlak Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Duman Yapı İnşaat Emlak Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Mehmet Naci Sökmenci ve Necat Duman ortaklığında kuruldu.

İnova Group Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnova Group Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da Mehmet Özcan tarafından kuruldu.

Dr. Mehmet Öz ile kardeşinin 185 milyonluk gayrimenkul davası ABD'ye sıçradı!

Ünlü kalp cerrahı Dr. Mehmet Öz ile kardeşi Nazlım'ın gayrimenkul davasında sular durulmuyor. Mehmet Öz ile kardeşinin 185 milyonluk gayrimenkul davası ABD'ye sıçradı.

Mehmet Özcan ısı yalıtımı Haberi

Mehmet Özcan ısı yalıtımı
Yalıtım sektörünün lider firmalarından Canpa'nın kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özcan, ısı yalıtımının, tüm dünya ve insanlık için hayati önemde olduğunu vurguladı. Özcan, enerji tüketimini azaltarak israfı önleyen yalıtım uygulamalarının ekonomiye katkısı yanında, karbondioksit ve kükürt dioksit gibi sera etkisi yaratan gazların salınımını yarı yarıya azaltarak küresel ısınma ve iklim değişikliği ile mücadeleye de önemli katkı sağladığına işaret etti. Özcan, yalıtım işinde başarıyı ise "doğru malzeme, doğru detay ve doğru uygulamayı bir araya getirip hizmet sunmaya" bağladı. Özcan "Isı yalıtımında yaptığımızı şimdi de su yalıtımında yapmaya çalışıyoruz. Su yalıtımı da bu yıl içerisinde İZODER vasıtasıyla zorunlu hale gelecek. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan zorunlu yönetmelik olarak onaylanıp çıkmasını bekliyoruz" diye...