02 / 05 / 2024

Mehmet Özhaseki Adıyaman

Mehmet Özhaseki Adıyaman

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Adıyaman'a gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı  Mehmet Özhaseki, Adıyaman Belediyesi'ni de ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2 ayda deprem bölgesi genelinde 75 bin konut teslim edilecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Adıyaman'daki deprem konutlarının teslim töreninde önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan da Mehmet Özhaseki de tek tek tarih verdi. 

Mehmet Özhaseki'den Adıyaman'ı ayağa kaldırma sözü!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "Adıyaman'da, şehir merkezine yapacağımız konut ve iş yerlerini sosyal donatı alanlarıyla birlikte tamamlayarak şehrimizi hızla ayağa kaldıracağız." ifadesini kullandı.

Bakan Özhaseki’den o ile 40 bin konut müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Adıyaman ziyaretleri doğrultusunda açıklamalarda bulundu. Özhaseki, Adıyaman’a 40 bin deprem konutunun inşa edildiğini açıkladı.

Uluslararası 39 mimar Hatay ve Adıyaman’ın yeniden tasarımı için çalışacak!

Hatay ve Adıyaman, ulusal ve uluslararası 39 mimarla tekrar tasarlanacak. Projenin başında yer alan Türkiye Tasarım Vakfı’nın Başkanı Mehmet Kalyoncu, “Tüm tasarım sürecinin kaynağını biz sağlıyoruz. İlçe merkezleri dahil toplam 5 milyon dolar planlanıyor. Mart 2024’te tamamlanacak” diye konuştu.

Bakan Özhaseki: Adıyaman'daki afet konutlarında son aşamaya geldik!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı son dakika açıklamasında Adıyaman'daki afet konutlarının önemli bölümünde son aşamaya geldiklerini söyledi.

Bakan Özhaseki: 680 bin konut yapılacak! Hatay, Kahramanmaraş, Malatya, Adıyaman... Rakamlar tek tek açıklandı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesinde yapımına başlanana konutların hızla yükseldiğini açıkladı.

Adıyaman'da depremde yıkılan İsias Otelin sahibi ve üç yöneticisi tutuklandı!

Adıyaman'da depremde yıkılan İsias Otelin sahibi ve yöneticisi Ahmet, Mehmet Fatih ve Efe Bozkurt mahkeme tarafından tutuklandı. İşte detaylar...

Adıyaman’da inşaat iskelesinden düşen işçi yaralandı!

Adıyaman’ın Mehmet Akif Mahallesi’nde bir inşaatta çalışan 29 yaşındaki Mehmet Yakaryılmaz, iskeleden düşerek yaralandı.

Adıyaman'da Şeref Cengiz İlkokulu'nun temeli atıldı!

Cengiz Holding çatısı altında madencilik alanında faaliyet gösteren Eti Bakır, Adıyaman'ın Merkez Mehmet Akif Mahallesi'nde 24 derslikli okul inşa ettirecek. 

TOKİ Adıyaman okul projeleri ihalesi bugün!

Adıyaman İli Merkez İlçesi 16 Derslikli Zeynep Turgut Ortaokulu, Gölbaşı İlçesi 8 Derslikli Mehmet Akif Ersoy İlkokulu ve 12 Derslikli Mimar Sinan İlkokulu inşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Adıyaman'a 3 yeni okul! İhalesi yarın!

Adıyaman İli Merkez İlçesi 16 Derslikli Zeynep Turgut Ortaokulu, Gölbaşı İlçesi 8 Derslikli Mehmet Akif Ersoy İlkokulu ve 12 Derslikli Mimar Sinan İlkokulu inşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Mehmet Özhaseki Adıyaman'daki dönüşümü takdir etti!

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Adıyaman'a gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı  Mehmet Özhaseki, Adıyaman Belediyesi'ni de ziyaret etti.

Mehmet Özhaseki: Yılda 500 bin konutu yenilemeliyiz!

MÜSİAD Kayseri Şubesi ev sahipliğinde “Yeni İmar Yönetmeliği’nin İnşaat Sektörüne Etkileri ve Kentsel Dönüşüm” ana başlıklı Türkiye İstişare Toplantısı gerçekleştirildi. Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin de katıldığı toplantıda, yerli ve milli üretim ile inovasyon vurgusu yapıldı.

Mehmet Özhaseki Adıyaman Haberi

Mehmet Özhaseki Adıyaman

Çeşitli açılış ve toplantılara katılmak için Adıyaman'a gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Adıyaman Belediyesi'ni ziyaret etti.

Adıyaman Belediyesi'nde yer alan habere göre, Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu ile Belediye Meclis Üyelerimiz, Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Mehmet Özhaseki ve beraberinde TBMM Başkanvekili ve Adıyaman milletvekili Ahmet Aydın, Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, Adıyaman Milletvekilleri İbrahim Halil Fırat ve Salih Fırat, Vali Nurullah Naci Kalkancı, AK Parti İl Başkanı Mehmet Erdoğan, bürokratlarımız, partililerimiz ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri kapıda karşıladı.

Daha sonra Başkanlık makamına geçen heyete sinevizyon eşliğinde belediye tarafından gerçekleştirilen çalışmalar hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, kentin 33 mahallesine de her türlü hizmeti eşit oranda yansıtmaya önem verdiklerini belirterek, “Bir yılda ortalama 75...