21 / 05 / 2024

mehmet özkan biga projeleri

mehmet özkan biga projeleri

Çanakkale’nin Biga ilçesi Belediye Başkanı Mehmet Özkan, “10 yıldır Bigalılara hizmet etmenin ayrıcalıklı onurunu yaşıyoruz. Şimdi gelecek Beş yıl için takdirlerinizle hizmetimizi sürdürme ve son derece önemli projelerle taçlandırma arzusundayız” dedi...

Enz Grup Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Enz Grup Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Çatalca'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Özkan tarafından kuruldu.

Safir Diamond Yapı Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Safir Diamond Yapı Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Özkan tarafından kuruldu.

Çetinkaya Elektroteknik Makina İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Çetinkaya Elektroteknik Makina İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Özkan tarafından açıldı.

Öz Yılmaz Yalıtım Havalandırma İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Yılmaz Yalıtım Havalandırma İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Özkan ve Nazım Yılmaz ortaklığında kuruldu. 

Aymet Pazarlama İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aymet Pazarlama İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Mehmet Özkan tarafından 250 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

İzmir Metin Oktay Tesisleri'ne U19 Kamp Binası yapılıyor!

Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan, Torbalı Metin Oktay Tesisleri'ne 700 metrekarelik çift katlı U19 Kamp Binası'nın temellerini attı.

Mehmet Özkan: İzmir Torbalı'daki ayakçı emlakçılara dikkat!

Öz Torbalı Emlak'ın sahibi Mehmet Özkan Torbalı'daki emlak piyasasını değerlendirdi. Uzun yıllardır sektörde olan Özkan, emlak piyasasının oldukça hareketli olduğu Torbalı'da ayakçı diye tabir edilen vergisiz çalışan emlakçılara çok dikkat edilmesi gerektiğini belirtti.

Mehmet Özkan'dan Doğanlar Stadı için Metin Oktay önerisi!

Altınordu Kulübü Başkanı Seyit Mehmet Özkan, Metin Oktay'ın adının Bornova'daki Doğanlar Stadı'na verilebileceğini belirterek, bunun gerçekleşmesi halinde stadın girişine Metin Oktay'ın heykelini hediye edeceğini bildirdi.

Özkan Golden City'de satışlar başladı!

Özkan Golden City'de Yok Yok diyen Özkan Kardeşler İnşaat yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özkan, Herkesi Defne Hastanesi karşısında bulunan Özkan Golden City yaşam merkezini görmeye davet etti.

Mehmet Özkan: Küçük Sanayi Sitesi yapılacak!

Geçtiğimiz günlerde Ezine Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Mehmet ÖZKAN ile çalışmaları hakkında görüştük. Mehmet Özkan, "Görev yaptığımız süre içerisinde İmar planı tamamlandı, Kadastro pafta tamamlandı. " dedi.

İZSİAD'tan Mesut Sancak'a kente katkı ödülü!

İzmir Sanayici ve İşadamları Derneği'nin Kente Katkı Ödülleri'ne; Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Altınordu Spor Kulübü Başkanı Seyit Mehmet Özkan ve Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak

Edirne'de inşaat sektörü durgun!

Edirne İnşaat Sanatkârları Derneği Başkanı Mehmet Özkan yaptığı açıklamasında özellikle seçim sonrası ekonomide belirsizlik ve doların hızla yükselmesi sektörü olumsuz etkilediğini belirtti.

İzmir Selçuk'taki tesislerde FIFA onaylı 8 saha yapıldı!

Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan, İzmir’i Avrupa futbolunun altyapı kamp merkezi yapmayı hedefledi. Bu amaçla Selçuk’taki tesislerde FIFA onaylı 8 saha yapıldı.

mehmet özkan biga projeleri Haberi

mehmet özkan biga projeleri


Çanakkale’nin Biga ilçesi Belediye Başkanı Mehmet Özkan, yerel seçimler öncesinde projelerini anlattı.


Belediye Başkanlığında 2 dönemi geride bırakan Mehmet Özkan, 3’ncü dönem için hazırladığı projeleri tanıttı. Özkan, “10 yıldır Bigalılara hizmet etmenin ayrıcalıklı onurunu yaşıyoruz. Şimdi gelecek Beş yıl için takdirlerinizle hizmetimizi sürdürme ve son derece önemli projelerle taçlandırma arzusundayız” dedi. Uygulama aşaması tamamlanmak üzere olan Atık su arıtma projesi, 9000 m2 kapalı oto park, 7000 m2 Yeni Kent Meydanı, 7000 m2 Yeni Belediye Hizmet Binası projelerini anlatan Özkan, Kültür Kompleksi, Katı Atık Bertaraf Tesisleri Projesi, Kocabaş Çayı Islahı ve Hacımadan, Çavuşköy Köprüleri Yenileme Projesi, Bandırma-Çanakkale ve Biga-Çan Çevre Yolu Kavşak ve Refüjleri Peyzaj Projesinin de uygulama ihalelerinin tamamlandığını belirtti.


Biga Kent Parkı Projesi, Namazgah ve Çevresi Rekreasyon Projesi, Şehitlik Düğün...