30 / 04 / 2024

Mehmet Özkan Biga projelerini anlattı!

Mehmet Özkan Biga projelerini anlattı!

Çanakkale’nin Biga ilçesi Belediye Başkanı Mehmet Özkan, “10 yıldır Bigalılara hizmet etmenin ayrıcalıklı onurunu yaşıyoruz. Şimdi gelecek Beş yıl için takdirlerinizle hizmetimizi sürdürme ve son derece önemli projelerle taçlandırma arzusundayız” dedi...




Çanakkale’nin Biga ilçesi Belediye Başkanı Mehmet Özkan, yerel seçimler öncesinde projelerini anlattı.


Belediye Başkanlığında 2 dönemi geride bırakan Mehmet Özkan, 3’ncü dönem için hazırladığı projeleri tanıttı. Özkan, “10 yıldır Bigalılara hizmet etmenin ayrıcalıklı onurunu yaşıyoruz. Şimdi gelecek Beş yıl için takdirlerinizle hizmetimizi sürdürme ve son derece önemli projelerle taçlandırma arzusundayız” dedi. Uygulama aşaması tamamlanmak üzere olan Atık su arıtma projesi, 9000 m2 kapalı oto park, 7000 m2 Yeni Kent Meydanı, 7000 m2 Yeni Belediye Hizmet Binası projelerini anlatan Özkan, Kültür Kompleksi, Katı Atık Bertaraf Tesisleri Projesi, Kocabaş Çayı Islahı ve Hacımadan, Çavuşköy Köprüleri Yenileme Projesi, Bandırma-Çanakkale ve Biga-Çan Çevre Yolu Kavşak ve Refüjleri Peyzaj Projesinin de uygulama ihalelerinin tamamlandığını belirtti.


Biga Kent Parkı Projesi, Namazgah ve Çevresi Rekreasyon Projesi, Şehitlik Düğün Solonu Projesi, Minia Çanakkale Projesi, Eski Kültür Sarayı; Yeni Konut ve İş Yeri Projesi, Engelli (Rehabilitasyon) Destek Yaşam Merkezi Projesi, Kadın Konaklama Evi, Kocabaş Köprü Yenileme Projesi, Şirintepe Düğün Solonu karşısı,Kırlar Mevkii, Can Hastanesi Karşısı, Yenice Köy, Ata Camii civarı ve Çavuş Köy Park ve Rekreasyon Alan Düzenleme Projeleri


Yeniceköy Cami, Kur'an Kursu ve Bilgi Evi Projesi, Çavuşköy Düğün Solonu, Ulu Cami önü tarihi mezarlık ve haziresi restorasyon projesinin ihale aşamasına geldiğini söyleyen Özkan, “1000 Kisilik Kapalı Spor Solonu, Yeni Hal Merkezi, Soğutma, Ayrıştırma ve Paketleme Tesisleri, Et ve Süt Ürünleri İşleme Paketleme, Ambalajlama, İç ve Dış Pazara Sunum Merkezi, Mevcut Hal Binasının Bulunduğu Yere İşyeri ve Ofis Projesi, 1000 Araçlık, yarısı Kapalı, Katlı ve yarısı açık Oto Park Projesi, Balıkkaya Mesire Alanı Genişletme Projesi, Aptiağa Mesire Alanı düzenleme Projesi, Yeniceköy Mesire Alan düzenleme Projesi, Şehrin 4 Farklı Noktasında Kentsel Dönüşüm Proje Uygulamaları, Çan Biga Girişi, Tabakhaneler Bölgesi, Kalafat Yolu Üzeri ve İmam Hatip Lisesi Güney Yamacı Uydu Kent Modeli Örnek Toplu Konut Projeleri, Yaşlı Emekli Vatandaşlarımız için Hobi Bahçeleri, Çocuklar İçin Trafik Kuralları Uygulamalı Eğitim Pisti, Mahalle mahalle Yürüyüş Yolları, Bisiklet Yolları, Yeni Çocuk Park alan Düzenlemeleri, Bayanlar için Aerobik Salonları, Kondisyon Parkları..


N.Aile fertleri ortalama geliri 1500 tl'nin altında olan vatandaşlarımız için 250-300 adet Toki -Belediye işbirliği ile Toplu Konut Projesi, Toki -Ortur arası Vadi Düzenleme Projesi gibi çalışmalarımız da, nereye yapılacakları belli olan ve uygulama planlama aşaması devam eden projelerimizdir. Bu çalışmalar bizim uzun zamandır dillendirdiğimiz ve de hazırlığını yaptığımız çalışmalardır.Bir de nereye ve nasıl yapılacağı belli olmayan Afaki Projeler vardır ki, biz o tarz yaklaşımı ve paylaşımı halkımıza saygısızlık addederiz” dedi. 


Ajans Manisa


Geri Dön