16 / 05 / 2024

Mehmet sekmen inşaat açıklamaları

Mehmet sekmen inşaat açıklamaları

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurum'da işsizliğin önüne geçmek için yeni fabrikaların inşa edileceğini açıkladı.

İnşaat sektöründeki yüklenici firmalar iflasla karşı karşıya!

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Başkanı Mehmet Kaya, inşaat sektöründe meydana gelen yüksek orandaki fiyat artışlarının kamuya iş yapan yüklenici firmaları iflasın eşiğini getirdiğine dikkat çekti.

Mehmet Muş, çimento ve inşaat sektörü temsilcileriyle bir araya geldi!

Ticaret Bakanı Mehmet Muş yaptığı açıklamada, çimento ve inşaat sektör temsilcileriyle Bakanlıkta bir araya geldiklerini söyledi.

Mehmet Cevahir İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Mehmet Cevahir İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Eyüpsultan’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Cevahir Ersoy, İlker Çetinel ve Zeynep Cevahir Paşalıoğlu tarafından kuruldu.

Zonguldak'taki Uzun Mehmet Camisi'nin inşaatı tamamlandı!

Kömür kent olarak bilinen Zonguldak'ta hayata geçirilen Uzun Mehmet Camisi'nin inşaat çalışmaları tamamlandı.

Mehmet Sekmen: Erzurum'da yeni fabrikalar inşa edilecek!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurum'da işsizliğin önüne geçmek için yeni fabrikaların inşa edileceğini açıkladı.

Mehmet Sekmen: Erzurum'u yeniden inşa ediyoruz!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Doğu Anadolu Belediyeler Birliği toplantısında Erzurum'u yeniden inşa edecek projelerin hayata geçeceğini açıkladı. 

Mehmet Kardaş İnşaat Otomotiv Emlak Taşımacılık Gıda Ve Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited kuruldu!

Mehmet Kardaş İnşaat Otomotiv Emlak Taşımacılık Gıda Ve Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Sultanbeyli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kardaş tarafından kuruldu.

Başakşehir metrosu inşaatını Mevlüt Uysal mı durdurdu?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Başakşehir şehir hastanesine ulaşım için yapılan başakşehir metro inşaatını Ekrem İmamoğlu'nun durduğunu söylemişti. İBB ise metro inşaatını önceki İBB başkanı Mevlüt Uysal'ın durdurduğunu açıkladı...

AKM inşaatında yaralanan işçiden suç duyurusu!

Atatürk Kültür Merkezi inşaatında gece vardiyasında beton kalıpçısı olarak çalışan 32 yaşındaki Mehmet Alaca, beton sepette bulunduğu sırada kule vinç halatının kopması sonucu 32 metreden demirlerin üzerine düştü. 

Cengiz İnşaat, Hırvatistan’da 2.7 milyar liralık demiryolu yapacak!

Slovenya’dan Karadağ’a, Bulgaristan’dan Bosna-Hersek’e özellikle eski Doğu Bloku ülkelerine yönelen işadamı Mehmet Cengiz’in yönettiği Cengiz İnşaat, geçen yıl başladığı Bosna-Hersek’te 5C Koridoru Otoyolu’nu 2021’de teslim edecek... 

Gaziantep Havalimanı'nın inşaatı hızlanacak!

Ak Parti Gaziantep Milletvekilleri Mehmet Erdoğan, Gaziantep Havalimanı'nda yeni terminal binasının inşaat çalışmalarını hızlandıracaklarını söyledi.

Bozüyük 4 Eylül Mahalle Konağı'nın inşaatı başladı!

Bilecik Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, proje tadilatı nedeniyle inşaatına ara verilen ve yapılan revizyon ile daha kullanışlı hale getirilen 4 Eylül Mahalle Konağı’nın inşaatına yeniden başlandı.

Ortadoğu İnşaat ve Tarım Fuarları başarıyla tamamlandı!

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Fuar Komisyonu Başkanı Mehmet Ali Deniz 2019 bahar döneminde düzenlenen inşaat ve tarım fuarları hakkında açıklamalarda bulundu.

Mehmet sekmen inşaat açıklamaları Haberi

Mehmet sekmen inşaat açıklamaları

Göreve geldiği günden itibaren Erzurum'da istihdamı artırmak için yoğun mesai harcayan Erzurum Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, kentte yeni fabrikaların inşa edileceğini açıkladı. Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre; yatırım yapmak üzere kente gelen Yeşil Kundura, Trizone Ayakkabıcılık ve Eksen Ayakkabıcılık firmalarının yetkilisi işadamlarıyla 2. Organize Sanayi Bölgesi’nde incelemede bulunan Başkan Sekmen,  sonrasında Tekstilkent Fabrikalarını gezdi. 

Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan Başkan Sekmen, şu açıklamalarda bulundu:

“Sayın Valimiz Okay Memiş ile birlikte oluşturduğumuz Tekstilkent Fabrikalarında şehrimizdeki işsizlik sorununa bir nebze de olsa çare bulduk. Erzurum’a yeni fabrikaların kurulması için İstanbul ve Başkent hattında sürekli mekik dokuyoruz. İstihdam için ne gerekiyorsa yapıyoruz. Ayrıca İstanbul başta olmak üzere metropol kentlerde yatırımcılarla bir araya geliyoruz, yatırım teşvikleri ve bölgesel cazibe unsurlarını iş insanlarına aktarıyoruz. Müteşebbislere...