05 / 05 / 2024

Mehmet Şen konya

Mehmet Şen konya

Mehmet Şen ve Meclis Üyesi Adayları, seçim çalışmaları kapsamında bir dizi ziyarette bulundu. Bazı Sivil Toplum kuruluşları ve televizyonları ziyaret eden heyet, son olarak Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay'ı ziyaret etti.

Mehmet Özhaseki: Deprem bölgesinde en geç 1.5 yıla kadar teslimler tamamlanacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, depremden etkilenen 11 şehirdeki hummalı çalışmalar ile ilgili bilgi verdi ve en geç 1-1.5 seneye tümüyle bütün hak sahiplerinin evlerinin teslim edileceğini belirtti.

Konya'nın en büyük AVM'si olacaktı! Çürümeye terk edildi! İşte nedeni...

2016 yılında Yeni İstanbul Yolu Caddesi üzerinde “Konya'nın en büyüğü olacak” iddiasıyla temeli atılan ve hemen çalışmalara başlanılan AVM projesinde 7 yıldır dal kıpırdamıyor. 

Zermeram lansmana özel peşinatsız 12 Ay vade fırsatıyla satışa çıktı! Yeni proje!

Seha Yapı İnşaat ve Adese Gayrimenkul Yatırım'ın ortak girişimi olarak hayata geçen, Konya’nın en büyük ve en kıymetli arazilerinden birinde yer alan Zermeram projesinde; Elmas Evler etabında cazip ödeme koşulları ile daire satışları başladı. 

Dünyada bisiklet yolu en uzun ikinci kent Konya!

Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Erol Küçükbakırcı,yaptığı açıklamada Konya'nın, 550 kilometrelik bisiklet yoluyla New York'tan sonra dünyanın en uzun bisiklet yoluna sahip ikinci kenti olduğunu söyledi.

Mehmet Güllüoğlu: Afet yönetiminde en önemli konu kentsel dönüşüm!

Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanı Mehmet Güllüoğlu yaptığı açıklamada afet yönetiminde en önemli konunun kentsel dönüşüm olduğunu belirtti.

Yönetmen Mehmet Taşdiken Konya'da köy kurdu! 

Konya'da yönetmen ve yapımcı Mehmet Taşdiken'in öncülüğünde köy kuruldu. Kurulan köy sade mimarisi ve huzurlu ortamıyla ilgi çekiyor. 

Konya'da ruhsat kavgası! Belediye Başkanı Mehmet Oğuz vuruldu!

Konya Çumra Belediye Başkanı AK Partili Mehmet Oğuz, arsaya yaptığı prefabrik iş yerine ruhsat vermediği iddiasıyla Bahattin Yalçın tarafından silahla vuruldu. Hastaneye kaldırılan Oğuz'un durumunun iyi olduğu öğrenildi.

TOKİ Konya Sarayönü başvuruları sona eriyor!

TOKİ ile Belediye işbirliğinde gerçekleşen Konya Sarayönü 3.Etap Projesi kapsamındaki 75 konut için başvuru dönemi bugün sona eriyor...

Mehmet Tutal: Konya Seydişehir yeniden inşa edildi!

Konya Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, bölgedeki yatırımlardan bahsetti. İlçelerin kamulaştırma çalışmalarıyla yeniden inşa edildiğini söyleyen Tutal, gelecekteki yatırımları anlattı.

Royal Avrupa İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Avrupa İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Şen ve Sinan Tiryaki ortaklığında kuruldu. 

Mehmet Özçelik: Emlak ve inşaat sektörü her geçen gün büyüyor!

Yabancı yatırımcılara, geniş bir yelpazede büyük kolaylıklar sunulduğunu söyleyen TOKİ Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik,"Türkiye’ye yatırım yapanlar her zaman kazanmıştır. Emlak ve inşaat sektörü her geçen gün büyüyor ve ülke ekonomisinin lokomotifi olmaya devam ediyor” dedi.

Konya'da inşaattan düşen işçi hayatını kaybetti!

Konya Selçuklu'da inşaat halindeki binanın 12. katından dengesini kaybedip düşen inşaat işçisi hayatını kaybetti. Bacak'ın cesedi, Konya Eğitim Araştırma Hastanesi'nin morguna kaldırıldı.

Mehmet Babaoğlu'ndan Dönüşüm Meram'a destek!

AK Parti Konya Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Babaoğlu, Meram Belediyesi tarafından geçen hafta tanıtımı yapılan ‘Dönüşüm Meram’ adlı kentsel dönüşüm projelerinin hem Konya’da hem Türkiye genelinde gündem oluşturduğunu söyledi.

Mehmet Şen konya Haberi

Mehmet Şen konya


Saadet Partisi Karatay Belediye Başkan Adayı Mehmet Şen ve Meclis Üyesi Adayları, seçim çalışmaları kapsamında bir dizi ziyarette bulundu. Bazı Sivil Toplum kuruluşları ve televizyonları ziyaret eden heyet, son olarak Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay'ı ziyaret etti. 


Ziyarette konuşan Mehmet Şen, İmar faaliyetlerinin önemini belirterek, "Belediyeler imar düzenlemeleriyle önemli bir iş yapıyorlar. 


Fakat yöneticiler bunun idrakinde değiller. Yapılacak düzenlemelerle vatandaşlar refah içinde de yaşayabilir, huzursuz da olabilir. Bunun önemini idrak etmek lazım" dedi. 


Dikey mimarinin son dönemde arttığını belirten Şen, "Şimdi müstakil evlerin olduğu bölgelere kentsel dönüşüm adı altında yüksek katlı binalar yapılıyor. Apartmanlarda insanlar huzursuz, birbirini tanımıyor. Şehrin dışına TOKİ konutları yapıldı, insanlar 45 dakika yolculuk yapıyor. Bunun içindir ki imar faaliyetleri çok önemlidir" diye konuştu. Mehmet Şen konuşmasının devamında, "Eğer...