12 / 05 / 2024

Mehmet Şirin Özcan

Mehmet Şirin Özcan

Metsa Yapı Emlak Gıda Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Şirin Özcan, Satılmış Ekal tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 31 Aralık'ta kuruldu

Meta Grup Konut İnşaat Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Meta Grup Konut İnşaat Ticaret Sanayi Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şirin Çiliger tarafından kuruldu.

Sc Desıgn Mühendislik Müşavirlik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sc Desıgn Mühendislik Müşavirlik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Cesim Özcan ve Saygı Koçak ortaklığında kuruldu.

Atka İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atka İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şirin Ölçer tarafından kuruldu.

İkramoğlu Yapı İnşaat Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkramoğlu Yapı İnşaat Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Mehmet Şirin Bazuk tarafından kuruldu.

Şirin Zemin İnşaat Makine Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şirin Zemin İnşaat Makine Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Adem Şirin ve Mehmet Şirin ortaklığında kuruldu.

Öz Emka İnşaat Mimarlık Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Emka İnşaat Mimarlık Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şirin Başak tarafından kuruldu.

Ulaşlar Yapı Malzemeleri Elektrik Hırdavat Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ulaşlar Yapı Malzemeleri Elektrik Hırdavat Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Mehmet Şirin Ulaş tarafından kuruldu.

Siyabend Turizm Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

Siyabend Turizm Otelcilik Limited Şirketi Beyoğlu’nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şirin Başal kuruldu.

Dnc Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Dnc Yapı Denetim Limited Şirketi Ümraniye’de  100 bin  TL sermaye bedeli  ile Mehmet Şirin Dinç tarafından kuruldu.

Özcan Deniz'in yeni dizisi hangi yalıda çekiliyor? 

Özcan Deniz'in yeni dizisi 'Seni Çok Bekledim'in çekildiği yalı herkes tarafından merak ediliyor. Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Mehmet Üstündağ bugünkü köşe yazısında dizideki yalıyı kaleme aldı. 

Tavz İnşaat Mimarlık Müteahhitlik Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tavz İnşaat Mimarlık Müteahhitlik Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şirin Fağılma tarafından kuruldu.

Güvence Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye Şb. açıldı!

Güvence Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye Şb. Ümraniye'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Şirin Uyanık tarafından açıldı.

Güvence Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Güvence Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Şirin Uyanık tarafından kuruldu.

Mehmet Şirin Özcan Haberi

Mehmet Şirin Özcan

Metsa Yapı Emlak Gıda Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Şirin Özcan, Satılmış Ekal tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 31 Aralık'ta kuruldu. 


Metsa Yapı Emlak Gıda Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;Her türlü konut fabrika atölye ve benzeri binalara iç dış cephe süsleme söve çatı izalasyonu dış cephe izalasyonu yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Metsa Yapı Emlak Gıda Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Esenyurt, Mehmetçeşme Mahallesi, 1870 Sokak,...