07 / 05 / 2024

mehmet tahmazoğlu gaziantep imar

mehmet tahmazoğlu gaziantep imar

Mehmet Tahmazoğlu: En önemli gündemimiz kentsel dönüşüm ve yeni imarlı alanların uygulamaya geçmesiyle ilgili süreçti, bunları ele ele aldık. Bizim bu konudaki görüşümüz, Gaziantep’in mutlaka yeni imarlı alanlara ihtiyacı var.

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı'ndan çimentoculara sert çıkış: Fiyatlar düşmezse, kendi beton santralimizi kuracağız

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, yüksek fiyatlı beton ve çimento ile ilgili bir şeyler yapılması gerektiğine dikkat çekti ve indirim çağrısında bulundu. Tahmazoğlu, "Aksi takdirde kendi beton santralimizi kuracağız" dedi. 

Mehmet Şenoğlu İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mehmet Şenoğlu İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 800 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şenoğlu ve Rafer Şenoğlu Yapı İnşaat ortaklığında kuruldu.

Mehmet Ahkemoğlu ne iş yapıyor, nereden mezundur?

Mehmet Ahkemoğlu kimdir? Mehmet Ahkemoğlu’nun mesleği nedir? Mehmet Ahkemoğlu eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Mehmet Erdemoğlu kimdir? Ne iş yapar? Nereli?

Sasa Polyester San. AŞ. Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Erdemoğlu kimdir? Mehmet Erdemoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mehmet Erdemoğlu Ne iş yapar? Mehmet Erdemoğlu Nereli?  İşte Mehmet Erdemoğlu`nun yaşamına dair merak edilenler.

Gaziantep Şahinbey’de imar tartışması!

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve AKP Milletvekili Mehmet Erdoğan’ın Yamaçtepe’deki arsaları gündemden düşmüyor. Taraflardan konuya ilişkin yeni açıklama geldi.

Gaziantep Şahinbey kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum!

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde devam eden kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar hızlandı. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, devam eden çalışmaları inceledi.

Gaziantep Şahinbey'e 210 yeni konut müjdesi!

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Perilikaya’da yapımına devam edilen 210 konutun inşaat çalışmalarını yerinde inceleyip yeni konutların yapılacağı müjdesini paylaştı. 

Gaziantep’te ihtiyaç sahipleri için aşevi inşa ediliyor

Gaziantep’in Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Güneş Mahallesi’nde inşa edilen yeni aşevi inşaatını inceledi.

Mehmet Çilingiroğlu: Şehir hastaneleri iyi ki yapılmış!

Avrupa'da yeteri kadar yoğun bakım ünitesi olmadığını söyleyen ABD'de UTHSCSA, San Diego California, Bahçeşehir Üniversitesi Tıp Fakültesi İç hastalıkları ve Girişimsel ve Yapısal Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu, şehir hastanelerinin önemine vurgu yaptı.

Gaziantep Haşim Bakbak Camisi açılıyor!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Malazgirt Mahallesi’ne inşa edilen Haşim Bakbak Camisi’nde yapılan çalışmaları yerinde denetledi.

Gaziantep Şahinbey'e yeni sosyal tesis!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Mavikent Mahallesi’ne inşa edilen sosyal donatıların inşaat çalışmalarını yerinde denetledi.

Gaziantep Şahinbey'e 3. polis merkezi inşa ediliyor!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Yeşilvadi’de hayata geçirilen yeni polis merkezi inşaatını inceledi.

Gaziantep'te herkes ev sahibi olacak!

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında ilçenin çehresini değiştirdiklerini söyledi.

mehmet tahmazoğlu gaziantep imar Haberi

mehmet tahmazoğlu gaziantep imar

Mehmet Tahmazoğlu: En önemli gündemimiz kentsel dönüşüm ve yeni imarlı alanların uygulamaya geçmesiyle ilgili süreçti, bunları ele ele aldık. Bizim bu konudaki görüşümüz, Gaziantep’in mutlaka yeni imarlı alanlara ihtiyacı var. 


Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, konut üretmenin müteahhitlerin işi olduğunu belirterek, kentsel dönüşüm projelerinde müteahhitlerin aktif rol üstlenmesi için her türlü desteğe hazır olduğunu söyledi.


Şahinbey Belediyesi Konferans salonunda düzenlenen toplantıya GAİMDER (Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği) Başkanı İbrahim Apa, GAİMDER Yönetim Kurlu Üyeleri ve yaklaşık 200 müteahhit katıldı. Başkan Tahmazoğlu, toplantıda, Şahinbey bölgesindeki müteahhitlerin yaşadıkları sorunları dinledi. Belediye Başkan Yardımcıları ve daire müdürlerinin de katıldığı toplantı, yaklaşık 2 saat sürdü.


“BİZ 5 BİN KONUT YAPTIK”

Başkan Mehmet Tahmazoğlu, toplantıda ilçeye yaptıkları hizmetleri sinevizyon gösterisi ile anlattı. Yeni imar alanlarını ve gelişime açık olan...