02 / 05 / 2024

mehmet tahmazoğlu şahinbey projeleri

mehmet tahmazoğlu şahinbey projeleri

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, canlı yayın konuğu olduğu TRT Çukurova Radyosunda belediyenin çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Gaziantep ve Şahinbey ilçesi hakkında bilgiler verdi.

Mehmet Tahmazoğlu: Şahinbey'de 30 mahalleye kilit taşı döşendi!

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 30 Mart sonrasında yeni mahalle olarak ilçeye bağlanan 30 mahallede kilit taşı çalışmasının yapıldığını ve diğer mahallelerde de kısa sürede tamamlanacağını söyledi.

Mehmet Tahmazoğlu Şahinbey projelerini anlattı!

Mehmet Tahmazoğlu Şahinbey projelerini anlattı. Şahinbey Belediye Başkanı ve yeni dönem belediye başkan adayı Mehmet Tahmazoğlu, yaptığı ve yapacağı projeleri basın mensuplarıyla bir araya gelerek anlattı.

Mehmet Tahmazoğlu: Şahinbey'de hedefimiz 20 bin konutluk proje!

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, kentsel dönüşümde örnek belediye olduklarına dikkat çekerek, 5 bölgede kentsel dönüşümü başlattıklarını ve 2 bin 610 evin yıkımını gerçekleştirdiklerini söyledi...

Gaziantep Şahinbey’de imar tartışması!

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve AKP Milletvekili Mehmet Erdoğan’ın Yamaçtepe’deki arsaları gündemden düşmüyor. Taraflardan konuya ilişkin yeni açıklama geldi.

Gaziantep Şahinbey kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum!

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde devam eden kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar hızlandı. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, devam eden çalışmaları inceledi.

Gaziantep Şahinbey'e 210 yeni konut müjdesi!

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Perilikaya’da yapımına devam edilen 210 konutun inşaat çalışmalarını yerinde inceleyip yeni konutların yapılacağı müjdesini paylaştı. 

Şahinbey Belediyesi'nden yeni konut projeleri müjdesi!

Çalışmalarına devam eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Perilikaya’da inşa edilen  210 konutun inşaat çalışmalarını yerinde inceleyerek yeni konutların yapılacağı müjdesini verdi.

Şahinbey'de kentsel dönüşümle 10 bin 811 konut inşa edildi!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, yaptığı yatırımlarla Şahinbey'in çehresini değiştirdi. Yeni projelerle yeni yaşam ve çalışma alanları ile istihdam olanağı sunan Tahmazoğlu, her kesimden vatandaşı konut sahibi yapacak.

Şahinbey Belediyesi Ekim ayı toplantısı gerçekleştirildi!

Şahinbey Belediyesi Ekim ayı olağan meclis toplantısının 1.oturumu,  Şahinbey Belediyesi Meclis Başkanı Mehmet Tahmazoğlu başkanlığında Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleştirildi.

Şahinbey Haşim Bakbak Camisi açılış için gün sayıyor!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Malazgirt Mahallesi’nde inşa edilen Haşim Bakbak Camisi’ndeki  çalışmaları yerinde denetledi.

Şahinbey Mavikent'e yeni sosyal tesis!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Mavikent Mahallesi’ne inşa edilen sosyal donatı alanlarının inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

Gaziantep Şahinbey'e yeni sosyal tesis!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Mavikent Mahallesi’ne inşa edilen sosyal donatıların inşaat çalışmalarını yerinde denetledi.

Şahinbey yeniden inşa ediliyor!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, çarpık yapılaşmayı ortadan kaldırarak modern konutların yapıldığı kentsel dönüşüm projeleri kapsamında, 40 yıllık bir hayali gerçekleştirdiklerini söyledi.

Şahinbey Belediyesi Nisan ayı toplantısı yapıldı!

Şahinbey Belediye Meclisimiz 31 Mart seçimlerinin ardından ilk toplantısını yaptı. Mehmet Tahmazoğlu Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, Meclis Başkanvekillikleri ve Komisyon üyeleri seçimi de yapıldı

Gaziantep Şahinbey'e 3. polis merkezi inşa ediliyor!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Yeşilvadi’de hayata geçirilen yeni polis merkezi inşaatını inceledi.

Şahinbey Belediyesi'nden 1 günde 7 sosyal tesis!

Sosyal tesis ağında rekora doğru adım adım ilerleyen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu dün açtığı 3 sosyal tesisten sonra yaklaşık 14 milyon liraya mal olan, 6 sosyal tesisi ve Mavikent Park’ını hizmete açtı.

mehmet tahmazoğlu şahinbey projeleri Haberi

mehmet tahmazoğlu şahinbey projeleri

TRT Çukurova Radyosunun "Akdeniz'den Toroslara" programına dün canlı yayın konuğu olan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Gaziantep ve Şahinbey ilçesi hakkında bilgiler verdi. 



BAŞKAN TAHMAZOĞLU: "BÜTÇEMİZİ 6 YILDA 8 KAT ARTTIRDIK" 



Şahinbey Belediyesi'nin projelerini dinleyicilerle paylaşan Başkan Tahmazoğlu, son 6 yılda Şahinbey'de önemli projelere imza atıldığını belirterek şöyle konuştu: "Şahinbey ilçemiz Türkiye'nin en büyük 3'üncü merkez ilçesi. Gerek nüfus gerekse yapılaşma anlamında yoğun bir ilçeyiz. 2014 yılı Aralık ayı itibari ile 845 bin 258 kişilik nüfusa sahibiz. 69 il merkezinden daha büyük bir nüfusa sahibiz. 

Bunun yanı sıra Suriye'den gelen 200 bin kişilik göç nedeniyle nüfusumuz 1 milyonu aşmış durumunda. Göreve geldiğimiz günden bu yana özellikle nüfusla birlikte gelen çarpık yapılaşmanın önüne geçmek için çalışmalara başladık. Yüzde 80'ini çarpık yapılaşmış olan bir...