18 / 05 / 2024

Mehmet Tuza pakpen

Mehmet Tuza pakpen

Pakpen Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tuza, Pakpen olarak başta Avrupa ve komşu ülkeler olmak üzere 50 'ye yakın ülkeye ihracat gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Pakpen geri dönüşümlü kapı üretimine başladı!

Son dönemde Ar-Ge çalışmalarında çevreci ürünlere odaklandıklarını belirten Pakpen Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tuza, yeni yatırımlarıyla kompozit kapı üretiminde organik fiber katkılı plastikleri kullanmaya başladıklarını kaydetti.

Mehmet Tuza, Anadolu'nun en etkin 50 iş insanı araştırmasında 36. oldu!

Pakpen AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tuza, Ekonomist dergisinin bu yıl beşincisini gerçekleştirdiği "Anadolu'nun En Etkin 50 İş İnsanı" araştırmasında, 36’ncı sırada yer aldı.

Pakpen kurucusu Mehmet Tuza'nın kitabı çıktı!

Yapı sektörünün öncü kuruluşlarından Pakpen AŞ’nin kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tuza, tüm iş ve yaşam deneyimlerini “Tuza’nın Penceresinden” kitabında topladı.

Kaan Özkan'ın Tuza'nın Penceresinden Mehmet Tuza kitabı çıktı!

Kaan Özkan, Pakpen Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tuza ile yaptığı söyleşiyle Mehmet Tuza'nın hayatını kitaplaştırdı ve Tuza'nın Penceresinden Mehmet Tuza Kitabı'nı yayımlandı.

İbrahim Tuza: Çevreci ürünlerle geleceğe yatırım yapıyoruz!

Enerji Verimliliği Haftası'nda enerji tasarrufunun, ithalatta bağımlı bir ülke olan Türkiye'nin önemini belirten Pakpen Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Tuza, kentsel dönüşümün, tasarruf sağlayan çevreci binalar için fırsat olduğunu söyledi.

İbrahim Tuza: Tasarrufun merkez üssü kentsel dönüşüm!

Enerji tasarrufunun, ithalatta dışa bağımlı bir ülke olan Türkiye için önemine dikkat çeken Pakpen Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Tuza, kentsel dönüşümün, tasarruf sağlayan çevreci binalar kurmak için bir fırsat olduğunu söyledi.

PAKPEN yalıtım ve altyapıda büyümeyi hedefliyor!

Pakpen Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tuza, PVC profil, yalıtım malzemeleri, altyapı ve bina tesisat boruları üretimi gerçekleştiren Pakpen, katma değeri yüksek işlere odaklanmayı hedeflediklerini söyledi...

Pakpen ürünlerini Azerbaycan'daki yapı sektörü ile buluşturdu!

Pakpen ürünlerini Azerbaycan'daki yapı sektörü ile buluşturdu. Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Tuza, Azerbaycan pazarına büyük önem verdiklerini ve bu pazara yönelik çalışmalarını önümüzdeki süreçte artırmayı hedeflediklerini söyledi.

Pakpen katma değeri yüksek işlere odaklandı!

Bugüne kadar yeni teknolojileri kullanarak üretim kapasitesini artırdıklarını kaydeden Pakpen Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Tuza yaptığı açıklamada bundan sonra katma değeri yüksek işlere odaklanacaklarını bildirdi.

Pakpen yurtdışında faaliyetlerini artırıyor!

Yurtdışında yer aldıkları projeleri oldukça önemsediklerini söyleyen Pakpen Yönetim Kurulu Başkan Vekili İbrahim Tuza, büyük altyapı ve imar projelerini, pazar dinamiklerini ve ihtiyaçlarını yakından takip ettiklerini bildirdi.

Pakpen, yurtdışında faaliyetlerini artırıyor!

Yurtdışında yer aldıkları projeleri oldukça önemsediklerini söyleyen Pakpen Yönetim Kurulu Başkan Vekili İbrahim Tuza, büyük altyapı ve imar projelerini, pazar dinamiklerini ve ihtiyaçlarını yakından takip ettiklerini bildirdi...

Pakpen üretimde çevreye odaklandı!

Pakpen Yönetim Kurulu Başkan Vekili İbrahim Tuza, üretimde çevreye duyarlı ve sürdürülebilir çözümler üretmek için UNIDO tarafından ozon tabakasını koruma amacıyla hayata geçirilen HCFC (umbrella) programına katıldıklarını dile getirdi.

Mehmet Tuza kimdir?

Mehmet Tuza, 2013 Vergilendirme Dönemi Gelir Vergisi Türkiye Geneli ilk 100 sıralamasında 62. sırasında yer alıyor. Peki, Mehmet Tuza kimdir? İşte Pakpen Şirketler Grubu Sahibi Mehmet Tuza...

Mehmet Tuza pakpen Haberi

Mehmet Tuza pakpen


PVC Profil, EPS ve XPS Yalıtım Malzemeleri, Alt Yapı ve Bina Tesisat Boruları olmak üzere 3 farklı ürün gamında malzemeyi üreten Pakpen, 250 bin ton plastik, 650 bin metreküp yalıtım malzemesi üretimi gerçekleştiriyor. 750'yi aşkın çalışanı bulunan Pakpen'in, 1500'e yalan bayi ile hizmet verdiğini kaydeden Pakpen Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tuza, Pakpen olarak başta Avrupa ve komşu ülkeler olmak üzere 50'ye yakın ülkeye ihracat gerçekleştirdiklerini ifade etti. Tuza, ağırlıklı olarak Türki Cumhuriyetler, Doğu Avrupa ülkeleri, Kuzey Afrika ve Ortadoğu ülkelerine ihracat yaptıklarını dile getirdi. 


Rusya, Azerbaycan, Gürcistan, Kazakistan, Türkmenistan, Irak, Libya, Suriye, Moritanya, Romanya Bulgaristan ve İsveç üe daha yoğun bir ticari ilişki içinde olduklarım belirten Tuza, "Ürün gruplarımıza göre farklı pazarlardan farklı talepler alıyoruz. Bu sebeple ürün...