08 / 05 / 2024

Mehmet Vefa Üçer

Mehmet Vefa Üçer

Öbek Yapı Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Sabri Akgün, Mehmet Vefa Üçer tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 8 Mayıs'ta Başakşehir, Demirciler Sitesi'nde kuruldu.

Bakan Mehmet Şimşek'ten kira gelirini beyan etmeyenlere pişmanlık çağrısı!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek yaptığı açıklamada kira, ücret ve değer artışı kazancı kaynaklı gelir elde etmesine rağmen beyanname vermeyen mükelleflerin tespit edildiğini dile getirerek pişmanlık çağrısı yaptı...

Bakan Özhaseki açıkladı! Yeniden İmar Çerçeve Projesi kapsamında afet bölgesini alt ve üst yapısıyla ayağa kaldıracağız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Yeniden İmar Çerçeve Projesi kapsamında afet bölgesini alt ve üst yapısıyla ayağa kaldıracaklarını açıkladı.

Bmd Gayrimenkul Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bmd Gayrimenkul Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün 2 milyon 156 bin 217,69 TL sermaye bedeli ile Mehmet Başer, Demet Bilici ve Mert Başer ortaklığında kuruldu.

Mehmet Koçer nereden mezun oldu? ASCE GYO’da hangi pozisyonda çalışıyor?

Mehmet Koçer kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi şirketlere çalışıyor? ASCE GYO’da ne iş yapıyor? İşte Mehmet Koçer ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Erkar Emlak İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erkar Emlak İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 20 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Vefa Dursun ve Vedat Dursun ortaklığında kuruldu.

777 İnşaat Yapı Ve Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

777 İnşaat Yapı Ve Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Mehmet Dinçer tarafından kuruldu.

Er Vefa İnşaat Taahhüt Turizm Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Er Vefa İnşaat Taahhüt Turizm Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de Ramazan Öztürk tarafından kuruldu.

Yalıçiftlik Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Yalıçiftlik Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Koçer tarafından kuruldu.

Suzan Sabancı Dinçer Muhsinzade Mehmet Paşa Yalısı'na talip oldu iddiası!

Akbank Yönetim Kurulu Başkanı, Suzan Sabancı Dinçer'in, Muhsinzade Mehmet Paşa Yalısı'nı satın almak için harekete geçtiği iddia edildi. Dinçer ise söz konusu iddiaları yalanladı.

Etkin Değer Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Etkin Değer Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Alen Kaytanlıoğlu ve Mehmet Bol ortaklığında kuruldu.

Adar Yapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adar Yapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 40 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Atmaca, Emin Azgın, İdris Koç ve Mehmet Dinçer ortaklığında kuruldu.

ERÜ Çocuk Hematoloji Onkoloji ve Kemik İliği Nakli Hastanesi'nin yüzde 40'ı tamamlandı!

ERÜ Çocuk Hematoloji Onkoloji ve Kemik İliği Nakli Hastanesinde incelemelerde bulunan AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, neredeyse 1,5 yıl önce başlayan ve büyük ümitlerle yola koyuldukları inşaatı gezdiklerini söyledi.

Mehmet Muş: Hobi bahçelerindeki izinsiz yapılar eski haline getirilirse süreç kapanır!

AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş, hobi bahçelerine ilişkin, " Eğer bu yapıdaki aykırılıklar vatandaş tarafından giderilirse ve buralar yıkılırsa, tarım toprağı tekrar eski haline getirilirse süreç bu şekilde kapanacaktır" dedi...

Mehmet Vefa Üçer Haberi

Mehmet Vefa Üçer

Öbek Yapı Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Sabri Akgün, Mehmet Vefa Üçer tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 8 Mayıs'ta kuruldu. 


Öbek Yapı Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1)  İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. 2) Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar,köprüler bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt,karayolu liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut,kooperatif meskenleri,kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar,çarşı,mağaza Pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri,  tatil köyleri, okul inşaatı,...