06 / 05 / 2024

mehmet zeki kaldırım

mehmet zeki kaldırım

Turap Zemin Mühendislik Anonim Şirketi, Hasan Tuğra, Mehmet Zeki Kaldırım, Hamdi Azman tarafından 1 milyon 500 bin TL'lik sermaye ile 11 Şubat 2014 tarihinde kuruldu.

Beton ve mıcır fiyatları taahhüt alan firmaları zor durumda bıraktı!

İstanbul Ticaret Odası Altyapı İnşaatı Meslek Komitesi Başkanı Mehmet Zeki Kaldırım, beton ve mıcır fiyatlarındaki yükseliş hakkında, "Bu yükseliş taahhüt alan firmaları zor durumda bıraktı. Kurumlara iş yapan firmalar için kolaylıklar sağlanmalı" dedi.

Kaldırım taşını baklavaya benzetince olanlar oldu! Baklava markaları evine tepsi tepsi baklava yolluyor!

Semiha Dilara Hazır isimli sosyal medya kullanıcısı fıstıklı baklavaya benzettiği kaldırım taşları ile ilgili bir tweet paylaştı. Baklava tweet’i bir anda viral oldu. Markalar baklava fiyatlarında indirime gitmeye başladı.

Bağcılar'da kaldırım çöktü, iki bina tahliye edildi!

Bağcılar'da bir sokaktaki kaldırımda henüz bilinmeyen bir sebeple göçük meydana geldi. Belediye ekipleri herhangi bir olumsuzluğa karşı göçüğün yaşandığı kaldırımdaki iki binayı tahliye etti.

Sınırdaş arazi sahiplerinin ön alım hakkı kaldırıldı!

Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren, 7255 Sayılı Gıda, Tarım ve Orman Alanında Bazı Düzenlemeler Yapılması Hakkında Kanunun 20.maddesine göre, tarımsal arazilerin satılması durumunda yan parsel yani sınırdaş arazi maliklerine verilen ön alım hakkı kaldırıldı. 

Müzeyyen Şevkin'den arazilerde emlak vergisinin kaldırılması için yasa teklifi!

CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin, 2012'de çıkarılan yasa köylerin tüzel kişiliğinin kaldırılması ve tarım arazilerinden ilk 5 yıl muaf olmak üzere 2017'den itibaren alınmaya başlanan emlak vergisinin kaldırılması için yasa teklifi hazırladı.

Sınırdaş arazi sahibinin ön alım hakkı kaldırıldı!

Tarımsal arazilerin satılması durumunda yan parsel yani sınırdaş arazi maliklerine verilen önalım hakkı kaldırıldı. 

Mehmet Zeki Kanadıkırık kimdir?

Kordsa’da Asya Pasifik Bölgesi’nden sorumlu Genel Müdür Yardımcısıv ve Akçansa’nın Genel Müdürü Mehmet Zeki Kanadıkırık kimdir? Mehmet Zeki Kanadıkırık daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?

Çetin Oktay Kaldırım: Deprem bölgelerinde yatay mimari önemli!

Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım yaptığı açıklamada, deprem bölgelerinde yatay mimarinin önemine de değindi.

Ankara Paris Caddesi'nde araziler kaldırıma çeviriliyor iddiası!

Ankara Paris Caddesi'nde elçilikler hariç bütün binaların arazilerinin belediye tarafından kaldırım yapılarak gasp edildiği ileri sürülüyor...

Çetin Oktay Kaldırım: Elazığ'a yapılacak 20 bin konutla yapı stoku yenilenecek!

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, yapılacak 20 bin konutla yapı stokunun yenileneceğini, dayanıklı binalar yapılacağını belirtti...

Bahçelievler'de çöken binanın olduğu sokaktaki 3 binanın mührü kaldırıldı!

Bahçelievler Narlı Sokakta yer alan Öztürk Apartmanı çökme sırasında ağır hasar aldı. Öztürk Apartmanı haricindeki diğer 3 binanın mührü kaldırıldı...

Nişantaşı’ndaki kaldırımı işgal eden yapılar yıkılıyor!

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, ilçedeki kaldırımı işgal eden yapıların yıkım çalışmalarını başlattı. Yayaların geçişini engelleyen masa ve sandalyeler kaldırılıyor, kaldırım üzerinde bulunan yapıları da iş makineleri ile yıkılıyor.

Mehmet Aşık: Balık-ekmek teknelerinin kaldırılacağına inanamıyoruz!

Tarihi Balık-Ekmek Turizm Kooperatifi Yönetim Kurulu Üyesi Aşık, "Bir hafta önce ihtarname geldi, 1 Kasım'a kadar burayı terk etmemiz için süre verildi. Teknelerin kaldırılacağına hala inanamıyoruz, bence kalkmayacak." diye konuştu...

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Hukuk Müşavirliği, Avukatlık Sınav ve Atama Yönetmeliğinin Kaldırılmasına Dair Yönetmelik!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Hukuk Müşavirliği ve Avukatlık Sınav ve Atama Yönetmeliğinin Yürürlükten Kaldırılmasına Dair Yönetmelik bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

mehmet zeki kaldırım Haberi

mehmet zeki kaldırım

Turap Zemin Mühendislik Anonim Şirketi, Hasan Tuğra, Mehmet Zeki Kaldırım, Hamdi Azman tarafından 1 milyon 500 bin TL'lik sermaye ile 11 Şubat'ta kuruldu. 


Turap Zemin Mühendislik Anonim Şirketi iş konusu; 6306 sayılı kentsel dönüşüm kanunu kapsamında başta belediyelere olmak üzere tüm resmi kamu kurum ve kuruluşlarına özel kişi ve kuruluşlara her türlü mimari inşaat altyapı ve üstyapı projelerinde müşavirlik mühendislik ve danışmanlık hizmetleri vermek.


Turap Zemin Mühendislik Anonim Şirketi adres: Başakşehir, Sebahattin Zaim Caddesi, 1. Etap G 428 Sokak,...